Dodaj do ulubionych

microgylon

05.07.07, 14:57
wystapilo u mnie krwawienie tuz przed 7 dniowa przerwa, w czasie brania
kazdego (z do tej pory trzech) opakowan w.w. pigulek, a potem normalne
krwawienie w czasie przerwy...bedac wczesniej na innych pigulkach nigdy nie
mialam takich problemow.
czy ktos cos doradzi?
oprocz wiztyt u gin. oczywiscie.
Obserwuj wątek
    • gogosia25 Re: microgynon oczywiscie! 05.07.07, 15:13
      gogosia25 napisała:

> wystapilo u mnie krwawienie tuz przed 7 dniowa przerwa, w czasie brania
      > kazdego (z do tej pory trzech) opakowan w.w. pigulek, a potem normalne
      > krwawienie w czasie przerwy...bedac wczesniej na innych pigulkach nigdy nie
      > mialam takich problemow.
      > czy ktos cos doradzi?
      > oprocz wiztyt u gin. oczywiscie.
    • martwybiskup Re: microgylon 05.07.07, 15:13
      microGYNON!
      Czy tutaj można cokolwiek poradzić? Nie oczekuj, że jakaś forumowiczka Ci powie
      co zrobić, żeby zatrzymać plamienie. Poza tym to chyba norma...
      • gogosia25 Re: microgylon 05.07.07, 17:28
        no wiec to raczej sie nie kwalifikuje jako plamienie bylo to krwawienie, czy
        ktos mial podobny problem..?
    • fabiankaa Re: microgylon 05.07.07, 19:23
      Moim zdaniem takie "wypadki" moga sie zdarzyc. Powinnas uwazac, czy w nastepnym
      cyklu bedzie wszystko w normie - jesli nie, idz do ginekologa.
      • doral2 Re: microgylon 05.07.07, 22:48
        wpadki to się zdarzają z reguły tym osobom, które nawet nie mają pojęcia, jak
        się prawidłowo pisze nazwę specyfiku, który aktualnie biorą...skoro nie znają
        ich nazwy, to tym bardziej nie znają jego działania...
        • gogosia25 powiazanie: pisownia a nieplanowana ciaza... 06.07.07, 12:21
          nie wiedzialam ze istnieje! no coz..

w kazdym razie, dziekuje bardziej zyczliwym osobom,za wszystkie odpowiedzi.
          • turzyca Re: powiazanie: pisownia a nieplanowana ciaza... 07.07.07, 00:13
            Powiazanie niefrasobliwosc "sama nie wiem co biore" a niefrasobliwosc "sama nie
            wiem jak biore" jednak istnieje.

Krwawienia zazwyczaj zdarzaja sie przy nieidealnie dobranych tabletkach tudziez
            na rozbiegowce przyjmowania (czyli wlasnie trzy miesiace.) Tak czy siak wizyta u
            ginekologa nie do ominiecia.
            • gogosia25 kobieto jaka niefrasobliwosc? 09.07.07, 10:43
              dzieki.
              wiem jak przyjmowac tabletki.
              • turzyca Czesto wystepujaca niefrasobliwosc. 09.07.07, 11:27
                Ty wiesz jak przyjmowac tabletki, ale na tym forum co i rusz pojawiaja sie
                dziewczyny, ktore robia takie cuda-wianki, ze oko w slup staje. Rownolegle jest
                watek kobiety, ktora zrobila sobie przerwe od hormonow, ale wlasnie skorzystala
                z metody Yuzpe i zastanawia sie, czy w ten sposob _dzien po_ rowniez jest
                chroniona. Jesli ktos nie jest przekonany do brania hormonow normalnie i robi
                sobie przerwe na odtrucie organizmu (moj ginekolog na to haslo smieje sie
                serdecznie) to pomysl uzycia metody Yuzpe, ktora jednak jest tylko metoda
                ratunkowa (jesli postinor jest niedostepny) i jednak moze rozregulowac organizm
                dowodzi niezwyklego rozsadku, prawda?
                Jestes tu tylko literkami i tylko na podstawie literek mozemy Cie oceniac. Jesli
                popelniasz blad w nazwie leku, ktory przyjmujesz, to dla nas jest to sygnal
                alarmowy, bo wiekszosc tych, ktore taki blad popelniaja, to te "z pomyslami".
                • gogosia25 Re: Czesto wystepujaca niefrasobliwosc. 11.07.07, 11:37
                  zgoda zgoda
                  na forum nie bywam i zaskoczyla mnie taka ocena mojej osoby.
                  pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka