Dodaj do ulubionych

Oko Jelenia - Pilipiuk

18.03.11, 22:00
Co wam będę gadać po próżnicy, podoba mi się. Wbrew wszystkim krytykom, wciągnęło mnie. Nie to, żeby odrazu się zabijać w zachwycie ale w swoich poszukiwaniach w szeroko pojętej fantastyce stawiam ten cykl zaraz po Wiedżminie.
Są tam momenty wnerwiające, czasem niedorzeczne ale intryga niezgorsza, trudno sie oderwać jak sie już człowiek przełamie :) I wiedza Pilipiuka o średniowiecznej Europie! Pozazdrościć. Na ten moment pożarłam trzy pierwsze tomy.
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: Oko Jelenia - Pilipiuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 23:31
      Swietny jest. Ja na co dzien nie czytam fantastyki, ale robie wyjatek dla Pilipiuka. Ostatnio moja uwage zwrocila tez Aliedora
      • shiva772 Re: Oko Jelenia - Pilipiuk 18.03.11, 23:49
        I ja normalnie fantastyki nie czytam ale jak przystało na książkowego oszołoma przeczytałam na próbę sporo tego: 2 tomy Pratchetta, i Grę Endera, i spróbowałam: Łukjanienkę ze dwie książki (okej ale ciężki jak cholerka) i kilku innych klasyków...cóż nie wciągnęło mnie. A tu proszę. Studnia. Zapewne zaraz sie dowiem, że do szmira i ale gwiżdżę na to :)
        • shiva772 Re: Oko Jelenia - Pilipiuk 18.03.11, 23:52
          I aż z tej ekscytacji poszło bez korekty :) Dla fanów poprawności, nie tylko politycznej:
          Zapewne zaraz się dowiem, że to szmira ale gwiżdżę na to :)
          • easydobranocka Re: Oko Jelenia - Pilipiuk 22.03.11, 13:51
            Witaj.Mnie też zachwyciło Oko Jelenia-Pilipiuka.Ciekawa książka,zgadzam się ,ze zajmie miejsce zaraz po Wiedżminie Andrzeja Sapkowskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka