IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 07:48

Witam !
Aż żyć się chce !!! ..taka piękna pogoda !
Siedzę dzisiaj tylko ehhemmm.., jedną częścią CIAŁA na krześle.
Wybrałam się wczoraj wieczorem na rolki i skończyło się to upadkiem, na tą
bardziej wypiętą część ciała. :-( Kurczę, czemu człowiek miewa czasami takie
głupie pomysły ??! :-(((
..komu wafelka Grześka ??? ...kooomuuuu....????????

Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Środa IP: 80.72.33.* 19.06.02, 08:53
      Gość portalu: Nala napisał(a):

> na tą bardziej wypiętą część ciała

Nauka zatem stad plynaca, aby wypinactwa nie uprawiac.

;-)))
      • Gość: Meve Re: Środa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 09:02
        Cześć. Gorąco. Spać. Kawy albo czegoś innego poproszę.
        Czekoladę i pizzę na przykład. Grzesiek też może być:))
        Byle w czekoladzie:))
        I nie blondyn:))))))))))
        • Gość: tiges Re: Środa IP: *.silvershark.com.pl 19.06.02, 09:19
          A ja chce cos zimnego i mokrego .. moga byl lody smietankowe i karotka !!!!!
          • Gość: Meve Re: Środa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 09:21
            Też jechałeś rowerem?:)))
            • Gość: tiges Re: Środa IP: *.silvershark.com.pl 19.06.02, 09:25
              Ja zawsze do pracy rowerem jade (mam 11 km do przejechania w jedna strone ;) )
              od kwietnia przejechalem juz 870 km, za tydzien bedzie jubileusz ;) walnie 1000-
              czek ;)
              • okazja Re: Środa 19.06.02, 09:45
                mozgowce z antypodow teleportacye jakowas wynalezli..... niewiele czasotykniec
                a przemieszczctwo zwyczajopowierzniowe na nice sie zda..... osobojednostki
                telepotrtacyja poruszac sie beda
        • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 09:31

Ależ skąd ? Żaden blondyn, absolutnie !
          Najprawdziwszy, hmmm...?, może nie najczarniejszy brunet, ale dość ciemny.

...a bo co ???
          Też wolisz tych takich ciemniejszych ???
          :-)
    • okazja Re: Środa 19.06.02, 09:24
      mryg....mryg
      dla osobomechjednostki oleum multi wysokorektyfikowanego a
      oliwnoslizgliwego..... fotoreceptoryszcza promieniowanie sloncogwiazdy
      podziwiaja lacno......
      osobojednostka uwazac winna ..... miekkie lepniacze jednostkocialo na uraz
      wszelaki wystawione...... stalowe pancerze na bezpieczniasto ochrone sie zdaja
      • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 09:37
        :-)))))))))))))))))))))))))))
        hej, hej!
        • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 09:45

Ooooo, Monia !!!
          A co ty tak wcześnie ???????
          :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 09:43

...mryg, mryg...! :-)))
        Też uważam, że powinnam na przyszłość jakoś zabezpieczyć miękkie częśći przed
        urazami. :-))) Ale trudno !? Stało się. :-( Łapkę też trochę obtarłam, ale boli
        mniej niż......, część !
        Mryg !!!
        • okazja Re: Środa 19.06.02, 09:47
          alisci osobojednostka przy pancerza fasowaniu pomoszczy lacnie....
          elektromechjednostka zacny pancerzyk sprokurowac moze...... aby miekkosci
          osobocieliszcza chronic..... by kolorow pokrycia nie zniamialy
        • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 09:50
          Nala, chudzielcu - a ty w ogóle posiadasz jakies częsci miękkie...??????
          N I E B I J ! ! ! ! !
          • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:00

:-))))))
            No dobra, nie będę bić ! :-)
            Ale nie jesteś w tych złośliwościach :-) odosobniona. :-(
            Już jeden taki też twierdzi że u mnie tych miękkich części jest mało . :-(((
            POTWÓR !!!!!!!!

...ale niemniej, potłukłam je (ją?????) sobie wczoraj i wypraszam sobie :-)
            jakiekolwiek kpiny !!!
            Mam siniaki i obtarcia i stanowczo domagam się wpółczucia, a nie jakiś...,
            takich.....?!

:-)))
            Komu Grześka, koomuuuu...?????
            • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 10:10
              No, biedna, biedna...ta..no...częsć obtarta i potłuczona...baaardzo..hm..biedna..:-))))
              Jak będziesz się następnym razem wybierała na rolki, pamiętaj o wypchaniu sobie czyms maj..e.spodeniek,
              najlepiej poduszką...No i ochraniacze na kolana proszę zakładać!:-)))
              A Grzesiek orzechowy czy normalny???
              Ale fajny upał. Jest już 30 stopni, jak nic! I najmniejszej chmurki! I Gawliński "Baskę" spiewa...Jest nieźle!
              • Gość: tiges Re: Środa IP: *.silvershark.com.pl 19.06.02, 10:13
                no nie przesadzajcie .. jeszcze nie jest tak cieplo .. jeszcze wielblady nie
                emigruja do zimnych krajow ;)
                • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 10:23
                  ty, Tiges nie bądź taki wierbląd...:-)))
              • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:22

Najzabawniejsze to to, że ja ochraniacze mam na kolanach i łokciach, ale do tej
                pory na tą...., tego...., część, jeszcze nie upadłam. Zawsze lądowałam
                właśnie "na przód". :) Tym razem wierzgnęłam kopytami przed siebie ! :-)
                Następnym razem zaopatrzę się w poduchę na "tyły" ! :-)))

Upał niemożebny, Grzesiek normalny (nam nadzieję!!!?)

• Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:25

....jak się pisze "niemo(-ż-rz-)ebny" ?????????????????????????????????????????
                  • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 10:27
                    niemożebny....niemorzebny...
                    no chyba to pierwsze??? lepiej wygląda
                • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 10:26
                  A ochraniacz na mordkę masz? Taką maseczkę w stylu dr Lectera? :-))) Bo z tyłem na wierzchu mam nadzieję
                  NIE chodzisz...ale z twarzą...???? :-)))
                  Mało ci było wczoraj Grzeska od rana...???? :-)))
                  • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:43

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    Monia :)))))))))))), wyobraziłam sobie siebie!!! w takiej maseczce a'la
                    Hannibal Leckter :)))))))))))))))))))))))))), łooo Bosssiu!!! :))))))))))))))))

...a może jeszce na takim wózeczku ????????????????????????
                    ...co mi tam rolki ????????????????????
                    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 11:02
                      Twój żywiołowy aplauz mnie przeraził...Nalu - marwię się o ciebie...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      :-)))))))))) i ten kaftanik, co??? z rękawkami związanymi na plecach...:-)))))))
                      Rany! Przeraźliwy film...jeden z lepszych, jakie widziałam. Dlatego nie poszłam na "Hannibala", żeby wrażenia
                      sobie nie zepsuć...No i ta scenia, jak Lecter, poprzez kraty, muska palcem dłoń agentki Starling...Aż ciarki po
                      plecach latają...brrr....
                      może chałwy? Musisz nabrać ciała...:-)))
                      Ależ teraz byłoby fajnie na jakiejs plaży, na ręczniku....Ciekawa książka, zimna Ice Tea cytrynowa i torba
                      czeresni...
                      • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:13

Zgadza się, to jeden z moich (dziwne, prawda?) ulubionych filmów !

Monia :)))), jeszcze się śmieję, gdy wyobrażę sobie siebie (lub kogokolwiek) w
                        takiej "maseczce" !!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Chałwa ????????????????? Ojjjjj, tak, taaaak....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        ....a poza tym, (jak piszesz) ręczniczek, lub lepiej, leżaczek, książeczka,
                        zimne napoje i........... ???

KURCZĘ !!!!!!!!!!! Do urlopu jeszcze tak daleko !!!!! :-(((((((((((((((((((((

• jolajola1 Re: Środa 19.06.02, 11:31
                          > ...
                          > KURCZĘ !!!!!!!!!!! Do urlopu jeszcze tak daleko !!!!! :-(((((((((((((((((((((

a wyobraźnia od czego
                          zamknąć oczęta,
                          i zaraz widać palmy
                          i ten, no zefirek porusza liściamy
                          i drink ze słomkom lub palemkom, albo obiema naraz
                          i basen BEZ rekinów
                          i leżaczek/fotelik
                          i lektura
                          a w uszach morza lub fali atlantyckiej szum

dzieńdobry tak w ogóle
                          • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 11:40
                            Jooooooola? (jak mawia ten idiota Cezary w "13 posterunku")
                            Wszelki duch...tak z rana???? Witaj!!! A ty od kiedy urlopujesz???
                            Co do włosów - uwierz mi, ujednolicenie ich było najlepszym wyjsciem z sytuacji...
                            Naprawdę masz włosy do....tego, na co Nala padła??????
                            • jolajola1 Re: Środa 19.06.02, 11:46
                              Gość portalu: monia napisał(a):
                              > Jooooooola? (jak mawia ten idiota Cezary w "13 posterunku")
                              > Wszelki duch...tak z rana???? Witaj!!! A ty od kiedy urlopujesz???

ściągacze sim-loków w komórkach rano pracują, a ja dziecku letefon na wojaże
                              zagramaniczne przygotować muszę, a że obok jest @cafee - to wpadłam. Takie
                              krótkie noce, ze spać w ogóle się nie opłaca.
                              Co do urlopu, to jeszcze nie wiem, sam sobie udzielę, gdy pieniążki odpowiednie
                              zarobię, a na razie kontrahenci-świwnki jedne nie kwapią sie z płaceniem ... Ale
                              może na przełomie VII i VIII do Łeby pojadę

> Co do włosów - uwierz mi, ujednolicenie ich było najlepszym wyjsciem z sytuacji
                              > ...
                              > Naprawdę masz włosy do....tego, na co Nala padła??????

naprawdę, mam 4 kolory nałożone BARDZO nierównomiernie
                              blondi
                              siwy
                              szary
                              i rude- miedziane pasemka
                              ostatnio siedziałam u fryzjerki prawie 4,5 godz
                          • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:41

...dobry Jolu, dobry !!!!! ......a jaki piękny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie wyobraźnia podsuwa mi takie piękne obrazy i dlatego jestem taka
                            niepocieszona. :-(

....mmmmm...., ta oszroniona szklaneczka z tom palemkom i parasolkom...!
                            ...to jest to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 11:46
                              No i jakis brunet z olejkiem do opalania (albo do nacierania)....no dobrze - z filtrem..?????
                              I kostki lodu grzechoczące w szklance z...........no? Z czym?
                              może woda..
                              może Martini
                              może dżin z tonikiem
                              herbata mrożona???
                              ????
                              • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:54

:-OOO
                                Brunet z filtrem ???????????????????????????????

Noooo..., FLIRT z brunetem, to rozumiem !!!
                                • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 11:57
                                  Flirt z brunetem - ale brunet niech filtr założy...nieprzepuszczalny...pamiętaj! :-))))))))))
                                  • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:10

Brunet BEZ! filtra, ale za to ładnie opalony i ten....no...., tego...., taki
                                    raczej lepiej..., bardziej....., zbudowany, o !!!
                                    ...w ....,hmmmm..., ładnych spodenkach, NO CO ???????????

• jolajola1 Re: Środa 19.06.02, 12:12
                                      > ...w ....,hmmmm..., ładnych spodenkach, NO CO ???????????

?
                                      w obcisłych ??
                                      takich, co nic wyobraźni nie pozostawiają ??
                                  • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:11

....a ten... no...., o jakim filtrze ty mówisz ?????????????????????????????????
                                    • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 12:15
                                      ...bezpiecznym...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                      ale spodzienki też mogą być...:-)))))
                                      • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:23

...alibo i nie...?!
                                        Każdemu wg. potrzeb(?) !!!

:-)))
                        • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 11:36
                          Noooo..jeszcze cały tydzień..:-)))
                          Ja wolę ręczniczek od leżaczka, bo gdy leżę na brzuszku na leżaczku (w celu opalenia plecków) to
                          drewienka od leżaczka wbijają mi się w kolanka....:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • jolajola1 Re: Środa 19.06.02, 11:40
                            > ... gdy leżę na brzuszku na leżaczku

i może umiesz czytać leżąc na brzuchu ???
                            mnie zawsze wtedy kark boli
                            a i brzuszek (za obfity, cóż ukrywać) dech z płucek wyciska
                            • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 11:43
                              Na szczęscie na razie umiem czytać zawsze i wszędzie. Najbardziej lubię czytać - niestety - w trakcie
                              jedzenia. Niestety, bo czytając ze smakiem :-))) zjadam więcej. Dlatego staram się nakłasć sobie na
                              talerz dużo różnego zielska...A ostatnio codziennie zażeram się gotowanym bobem....Uwielbiam!
                              • jolajola1 Re: Środa 19.06.02, 11:49
                                > ...A ostatnio codziennie zażeram się gotowanym bobem
                                > ....Uwielbiam!

gotujesz bób z koperkiem ??? z dużą ilością koperku ???
                                mniam, mniam
                                • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 11:54
                                  ...i z koperkiem...i bez koperku...zawsze z solą...czasem z oliwą...mmmmm....
                                  Matko!!! Głodna jestem!!!
                                  co ja mam w lodówce...co ja mam...aaa...no, dobrze!
                                  a w domu mam cały, wielgachny gar młodej kapusty, z chudą kiełbaską, pomidorkiem i duuużą
                                  iloscią koperku....:-)))))))
                              • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:49

....a brokułki Moniu ???
                                ....a świeża, młoda, chrupiąca kalarepka ???
                                • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 11:56
                                  ooooo....
                                  ...kalarepka...:-)))))))))))))
                                  a wiesz, jaka pyszna jest duszona, z koperkiem...???
                                  i brokułki...i kalafiorki...mogą być na surowo...
                            • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:45

:-))))) ...ale za to, leżąc na mięciutkim piaseczku, można wygrzebać sobie
                              dołek na....., to i owo !!!(?)
                              • jolajola1 Re: Środa 19.06.02, 11:48
                                > ale za to, leżąc na mięciutkim piaseczku, można wygrzebać sobie dołek na.....,
                                to i owo !!!(?)

dołek
                                hihihihi
                                :-)))))))))
                                DÓŁ !!!!

• Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 11:51
                                  :-)))))))))))))))))))))))))))))))
                                  ...Rany...okropne jestescie!!! :-)))))))))))))))))))))))))
                              • Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 11:50
                                :-)))) he, he.....na co, Nalu...??? chcesz sobie dołek wygrzebać...:-))) czy dołki..:-)))????
                                ja wciągam powietrze...:-)))))
                                • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:07

Dołek chcę sobie wygrzebać na wszelki wypadek. :-)))

...a co...??????? ...też chcesz ????

• Gość: monia Re: Środa IP: 217.97.138.* 19.06.02, 12:13
                                    ...pewnie.:-))) może wypadnie...:-)))
                                    • jolajola1 Re: Środa 19.06.02, 12:43
                                      idę do domu, tu nie ma klimatyzacji !!!!
                                      za to jest ze 20 kompów, 2 wielkie TV i za 30 osób - cholerrnie goraco i duszno
                                      pa
                                      • Gość: Nala Re: Środa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:50

...nieeee, zostań z nami !!! Zobaczysz jak będzie fajnie !!!!! :-)))
                                        Te brunety i w ogóle....!?!
    • Gość: Nala ........ komuuu, koooomuuuuuuu....???????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 13:05

....zimnego pyfffka ???????
      Gdzie się ukrywacie ???
      Czemu nikt nie chce dotrzymać mi towarzystwa ??? ... no czemu...????
      :-(
      • Gość: monia Re: ........ komuuu, koooomuuuuuuu....???????????????? IP: 217.97.138.* 19.06.02, 13:17
        Ja poproszę zimnego pifffka...i orzeszków solonych...i ...nie, bruneta - nie, dziękuję...
        Gorąco! Baaardzo gorąco...jakie to pifffko, oprócz tego, że zimne???? Lubię EB - to chyba ze względu na Jeana
        Reno...
        Chyba muszę się wysmarować samoopalaczem! Upał taki - a ja blada! :-( Zawsze, niestety, tak ze mną jest.
        Bardzo wolno się opalam. Taki bladzioch! :-(
        • Gość: Nala Re: ........ komuuu, koooomuuuuuuu....???????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 13:30

Żywiec, ew. Hevelius ?!

Wiem, wiem, ty wolisz takich posągowych Wikingów ! :-)))

..sie Monia nie przejmuj, pojedziesz na urlop i....., reszta zależy tylko od
          tego, czy będzie słońce, czy też nie ???! Taki drobiazg...! :-(

....eeeee tam. Ja tylko żartuję ! Będziesz miała pogodę (czyt. słońce!!!),
          zobaczysz !

Z orzeszków nerkowce lubię najbardziej.

A GDZIE RUDA ?????????????????????????????????????????????????????

• Gość: monia Re: ........ komuuu, koooomuuuuuuu....???????????????? IP: 217.97.138.* 19.06.02, 13:36
            Też nerkowce, też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))) A próbowałas je kiedys podpiec na patelni...???? Mmm...
            Hevelius może być!!! Co to ja chciała...acha! Na nasze słońce to nie ma co liczyć za bardzo...Samoopalacz
            pewniejszy...:-))) A Ruda może chodzi wokół Hali Banacha i budki z bielizną szuka...:-))) Albo pracuje...Albo
            próbuje pracować...albo udaje, że pracuje....
            • Gość: Nala Re: ........ komuuu, koooomuuuuuuu....???????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 13:50

Na patelni nie próbowałam. ...z orzeszkami !

A z samoopalaczami to ty uważaj ! Moja psiapsióła kiedyś, przez (prawie!) całe
              lato była w łatki !!! :-(
              Chyba że masz jakiś już wypróbowany ?!
              hihi..! Myślisz że Ruda wyruszyła na poszukiwania (czego to?)- bielizny ??? :-)
              Monia, co ona chciała cupić ? Bo ty, strój do opalania, tak ???
              No i co ? Masz już ?
              • Gość: monia Re: ........ komuuu, koooomuuuuuuu....???????????????? IP: 217.97.138.* 19.06.02, 14:03
                Nieeeee....to by było ZA szybko! :-))) A Ruda też chciała kostium...tylko przyzwoitszy. Ciekawe, jaki
                miała do tej pory...??? :-)))
            • Gość: Meve Wody..... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 13:53
              ...jeziora, morza...
              spać
              Meve wybitnie północna:)
              • Gość: Nala Re: Wody..... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 13:59

...no co tyyyy...???????? (Nala Wybitnie Zgorszona!)
                Słoneczka nie lubisz ????? ...miłego sercu memu ciepełka...?????
                NO WIESZ ??????????????????????

Dla mnie nie ma nic milszego (nooo, może z paroma wyjątkami!) niż słońce i
                upały !!!!!

• Gość: Meve Re: Wody..... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 14:09
                  Uwielbiam słońce
                  Upały trochę mniej
                  Tzn mój organizm troche ciężko to znosi - zapadam w letarg- odwrotnie niż
                  niedźwiedzie.
                  Wole słoneczne dni od deszczowych szarug, z tym,że jezeli temp zbliża sie do
                  30, a ja siedzę w nieklimatyzowanym biurze lub jadę rowerm miejskimi ulicami -
                  to nniestety jest źle. Idealny na taka pogode jest wtedy
                  a) pobyt nad morzem - wtedy i 40 może być
                  b) hamak w zacienionym miejscu
                  c) leżenie na podłodze w pozycji horyzontalnej w domu z zasłoniętymi oknami
              • Gość: monia Re: Wody..... IP: 217.97.138.* 19.06.02, 14:06
                Biedna Meve...A może trzeba cię podlać??? :-)))
                Upał jest przyjemny - tylko czemu nasi pracodawcy nie przestrzegają sjesty???
                • Gość: Nala Re: Wody..... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 14:14

Prawda ??????
                  Myśmy też kiedyś stwierdzili (w pracy), że ok. południa powinno się robić dla
                  pracowników taką przerwę, z zimnym bufetem w lecie (z ciepłym w zimie), z....,
                  no...., same wiecie !

• Gość: Nala Bardzo powolne machanie łapką, pa pa pa .... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 14:26

Meve, ja też nie przepadam za upałami w mieście, ale wolę je stanowczo!!!
                    bardziej, niż np. roźdyźdany, brudny śnieg(??????) !!! ...błłłeeeee !!!
                    Pomyśl zresztą, że tak na dobrą sprawę, to w naszym klimacie jest tego ciepełka
                    niewiele.
                    Dlatego ja je czczę z całego serca i duszy !!! :-))))))))
                    • Gość: Meve Re: Bardzo powolne machanie łapką, pa pa pa .... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 14:38
                      No toż to amo prawie napisałam:))))
                      Nie jestem marudą: deszcz niedobrze, słońce niedobrze"- tylko organizm gorzej
                      reaguje na upały niż na chłody:))
                      Chyba bo już mam zaniki pamięci ii ciemne plamki przed oczyma

Więdnę...:))
                    • Gość: RUDA Miałam bardzo skąpe czarne bikini ale... IP: 193.0.117.* 19.06.02, 14:39
                      na basenie pod biczami wodnymi to mi może spaść.
                      Dziś gorąco, na żaden Banach nie idę.
                      • Gość: Nala ...oooooo Ruda ! ...pa pa....! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 14:45
                      • Gość: Meve Re: Miałam bardzo skąpe czarne bikini ale... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 14:48
                        A ja mam takei w muszelki, ale i tak będę się opalala BEZ na plaży nudystów:))))
                        • Gość: monia Re: Miałam bardzo skąpe czarne bikini ale... IP: 217.97.138.* 19.06.02, 14:52
                          Meve...co to za plaża BEZ muszelek...???
                          Och..a wyobraźcie sobie Ulubionego Mężczyznę mówiącego "moja muszelko maleńka"...słodkie,
                          prawda? :-)))
                      • Gość: monia Re: Miałam bardzo skąpe czarne bikini ale... IP: 217.97.138.* 19.06.02, 14:49
                        jakie bicze????? Wewurkę??? Biczamy??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka