Gość: agatka_s IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 12:59 prosze szybciutko o podpowiedz, jade na 2-3 dni nad polskie morze i chce sobie poczytac, nie za ciezkie nie za madre ale i bez przesady nie za głupie... dzieki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_80 Re: ksiązka na plaze 06.08.04, 13:57 Ja na plaży czytałam "Jedenaście minut" i "Diabeł ubiera się u Prady" Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: ksiązka na plaze 06.08.04, 15:08 Polecam Ci taki wątek: szukam ksiazki do poczytania na plaze.. . Bardzo stary, ma już ze dwa lata i zbrązowiał (nie od plażowania), ale wesoło było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maira Re: ksiązka na plaze IP: *.crowley.pl 07.08.04, 12:26 ja w tym roku zamierzam zabrać Henninga Mankella"Piątą kobietę".Przeczytałam już Mordercę bez twarzy i muszę przyznać,że jestem pod wrażeniem!A na deser coś bardziej lekkiego-może coś z bidgetjonespodobnych książek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ksiązka na plaze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:24 ja czytałam "Alchemika"Coelho Odpowiedz Link Zgłoś
nutta Re: ksiązka na plaze 07.08.04, 16:41 Z popularnych czytadeł może to być coś Nory Roberts.Na plaży można też czytać Madame A. Libery albo Christiana Jacq'a,jeżeli to kiedyś będzie plaża w Egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś
dodwig2 Re: ksiązka na plaze 09.08.04, 09:26 Dziwny przypadek psa nocną porą Mark Haddon - Polecam, sama czytałam tą książkę będąc na plaży, teraz tą książkę czyta mój 16 letni syn (jest pod namiotem) książka jest oryginalna, przejmująca i jednocześnie pełna humoru opowieścią o chłopcu chorym na autyzm. Świat widziany jego oczami jest zupełnie zaskakujący. Odpowiedz Link Zgłoś
ramshe Re: ksiązka na plaze 09.08.04, 09:31 Tylko i WYŁĄCZNIE Mendoza i jego lump czyli "Przygoda fryzjera damskiego" i weź ze soba chusteczkę na plażę bo będziesz płakać ale ze śmiechu. Mam juz za sobą trylogię Mendozy, a teraz poluje na "Lekką komedie". Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: ksiązka na plaze 09.08.04, 09:29 trylogia Mendozy, czyli "Przygoda Fryzjera Damskiego", "Sekret Hiszpańskiej Pensjonarki" i "Labirynt Oliwkowy". Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ramshe Re: ksiązka na plaze 09.08.04, 09:35 chiara76 >>> pozdrawiam :) chociaż jedna osoba doceniła Mendozę ;) Oczywiście popieram także przedmówczynię , która polecała "Nocny przypadek psa nocną porą", bardzo dobra książka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzytkaaa Re: ksiązka na plaze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:37 ja czytałam tylko Fryzjera byłam zachwycona, czy pozostałe są równie śmieszne??? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: ksiązka na plaze 09.08.04, 11:46 Gość portalu: zzzytkaaa napisał(a): > ja czytałam tylko Fryzjera byłam zachwycona, czy pozostałe są równie śmieszne?? > ? Tak, oczywiście moim zdaniem. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś