Gość: anette IP: *.anteny.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:54 Jakie ksiązki pomagają Wam na samotność? Kiedy czujeci, że jesteście sami, że musicie liczyć tylko na siebie, że nikt nie pomoże po jakie ksiąki wtedy sięgacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Ksiązki na samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:59 koleżanka poleciła mi "Zapach rumianku" nie pamiętam autora, książka nie za długa, przyjemna, fajnie się ja czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubi Re: Ksiązki na samotność IP: 82.160.68.* 24.10.04, 19:54 www.mareno.pl/ksiazka.php?isbn=83-87463-60-4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Ksiązki na samotność IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.10.04, 14:23 autorką tej książki jest Krystyna Siesicka Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: Ksiązki na samotność 24.10.04, 23:22 Gość portalu: anette napisał(a): > Jakie ksiązki pomagają Wam na samotność? Kiedy czujeci, że jesteście sami, że > musicie liczyć tylko na siebie, że nikt nie pomoże po jakie ksiąki wtedy > sięgacie? Mnie na smutki wszelkiego rodzaju pomagają książki Musierowicz i Chmielewskiej (J.Ch <- kiedy chcesz sobie zafundowac duzą doze smiechu), moze dla niektórych to mało ambitne ale przy lekturze książek tych pań zapominam o wszystkim co negatywne, przenosze się w całkiem inny swiat gdzie całkowicie sie relaksuje a problemy wówczas mnie dręczące odpływają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalino Re: Ksiązki na samotność IP: *.kalisz.mm.pl 25.10.04, 14:40 tak zdecydowanie ksiazki musierowicz /dlugo by wymieniac tytuly:cala jezycjada/, chmielewskiej , siesickiej/zapalka na zakrecie, jezioro osobliwosci/ poprawiaja humor, sa lekkie w odbiorze i co wazne sa chyba uniwersalne, nie tylko dla nastolatkow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalino Re: Ksiązki na samotność IP: *.kalisz.mm.pl 25.10.04, 14:42 no mysle ze teraz podobne funkcje spelniaja te zksiazki typu:polskiej briget jones....czyli grochola...polecam tez "cialo niczyje" krystyny kofty Odpowiedz Link Zgłoś