Dodaj do ulubionych

WTOREK ! - wyprawy cd.....?

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 08:02

Witam !
Pogoda piękna, słoneczko wysoko, idziemy dalej.......!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: WTOREK ! - wyprawy cd.....? IP: 80.72.33.* 21.05.02, 08:07
      No ni wiem jakto dzisiaj bedzie, bo na calym forum widac tylko pierwszego
      posta, wiec wymiana mysli moze byc nieco utrudniona. :-(
    • Gość: tiges Re: WTOREK ! - wyprawy cd.....? IP: *.silvershark.com.pl 21.05.02, 08:32
      a gdzie? znowu jakas b(p)ijatyka?
    • Gość: RUDA WE ARE BACK!!!! IP: 193.0.117.* 21.05.02, 09:45
      NARESZSZSZSZCIE!!!!
      Jak dobrze znów Was widzieć ^_^&&.
      Tiges, dlaszego chcesz się b(p)ić????
      BP PKO?
      BP RAfineria Gdańska?
      a może bpp....
      a ja dziś zarządzam zapiekanki hamburgery i hotdogi...
      najlepsze te klasyczne ale niekonwencjonalne też mogą być na przykład ziemniaki
      ser pleśniowy parówki i papryka...niam... albo owocowa, makaron świderki banany
      jabłka rabarbar i dużo cymanonu i biały serek i... pyszotki!
      nikt nam nie odbierze tej Przypraffy za ładna pogoda...
      Wolność dla wątku Królowej!
      Tiges, unieś wyżej ten transparent, Nala nie garb się, MEVE, ODWAGI!!!!
      Co przeskrobał Jarosław?
      Moniaaaaaaaaaaaa, Tiges mnie ciągnie za ogon! Oj, nie ciągnij, przytul! Albo
      chociaż podrap po grzbieciku!
      • Gość: Jarek Re: WE ARE BACK!!!! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 09:48
        Gość portalu: RUDA napisał(a):

> Co przeskrobał Jarosław?

Nie rozumiem...
        • Gość: monia Re: WE ARE BACK!!!! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 10:03
          O! Widzę, że ciekawie było dzisiaj od samego rana! RUDA, ty niepoprawna wiewióro - nie ciągnij...a,
          to Tiges cię ciągnie...wybacz!
          To gdzie idziemy???
          • Gość: RUDA Re: WE ARE BACK!!!! IP: 193.0.117.* 21.05.02, 10:05
            Ja proponuję górą doliną kaliną.... Ale musi być dużo chipsów bo wiewiórki się
            napędza głównie chipsami.Nie ma chipsów wiewiórka zwisa.
            • Gość: monia Re: WE ARE BACK!!!! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 10:09
              ...ale dalej gada...??? :-))) I robi korytko???
              • Gość: Jarek Re: WE ARE BACK!!!! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 10:12
                Gość portalu: monia napisał(a):

> I robi korytko???

"Swiniowe"???
                ;-)))
                • Gość: monia Re: WE ARE BACK!!!! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 10:25
                  Tak...:-))) No, prawie...:-))) Bo my jestesmy swinki...eeee.....zaraz, ile nas jest..????? Nieważne.:-)
                  Dla takiego korytka mogę być finką...(Ruda - to ukłon pochwalno-proszący w twoją stronę..bo wiesz, jest już
                  PRAWIE południe i brzuszek mi się zapadł...i jak mam isc w takim stanie..?)
                  • Gość: Meve Re: WE ARE BACK!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 10:36
                    Hurrrrrraaaa, uzależniona od reszty kampanii Meve wita, śpiewa i tańczy:)))
                    • Gość: monia Re: WE ARE BACK!!!! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 10:50
                      zespól piesni i tańca
                      Mevevia
                      :-)
                  • Gość: RUDA Re: WE ARE BACK!!!! IP: 193.0.117.* 21.05.02, 10:39
                    korytko jest zapeffnione przynajmniej czesciowo w odpowiedzi na post tigesa...
                    ale moge jeszcze dopisac pare strzegółów:
                    - wedzone pstragi
                    - jajka sadzone
                    - sauatke z pomidoruff i wszelkiey zieleniny
                    - spaghetti carbonara
                    - lazanię (niski ukłon w strone Garfielda)
                    - tosty z szynka i zoltym serem
                    - kotleciki sojowe
                    - kopytka ze sloninka
                    - nalesniki z powidlami sliwkowymi
                    - kruche ciasteczka orzechowe
                    - kisielek zawszeiwszedzie
                    - mrozona kawa
                    - grzanki z czosnkiem i oliwa
                    - lody mietowe
                    - i sledziki
                    - i chipsiki
                    - i popcorn
                    - i małosolne
                    - i zasmaszka!!!!
                    • Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 10:49
                      ...a młoda capustka...???
                      No i koniecznie..po prostu koniecznie sielawa wędzona...albo sieja
                      I micha czeresni...
                      i zasmażka, ofcorse
                      • Gość: RUDA Re: Rudzielcze... IP: 193.0.117.* 21.05.02, 10:56
                        i młode ziemniaczki z koperkiem i masełkiem pod kubek jedwabistego kefiru...
                        • Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:05
                          ...i mizeria z gruntowych ogórków z prawdziwą smietaną (a nie jakims tam jogurtowym bełtem) i koperkiem, tuuu...
                          ...i zimny arbuz...
                      • Gość: Jarek Re: Rudzielcze... IP: 80.72.33.* 21.05.02, 10:57
                        Widze, ze jedynym celem tej wyprawy jest osiagniecie... "lepszej wagi"
                        ;-)))
                        • Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:09
                          Przecież to wszystko jest szalenie niskokaloryczne...:-)))
                          I my tylko tak po odrobince...Zresztą, to wszystko jest raczej dla Tigesa...a dla nas przy okazji..A jak Tiges
                          wnerwi RUDĄ, to nie będzie nic...:-(((
                        • Gość: RUDA Re: Rudzielcze... IP: 193.0.117.* 21.05.02, 11:09
                          kto osiąga ten osiąga a nam idzie w intelekt, nie Monique?
                          • Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:22
                            No, jakbys mnie znała...:-)))
                            Bo na pewno nie w biust..:-(((
                          • Gość: Meve Re: Rudzielcze... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:23
                            W intelekt , powiadasz???:)))
                            Jarosławie, a gdzie byłeś, jak Ciebie nie było, jak my, dzielnie przez knieje i
                            krzaki się przedzieraliśmy, tylko malutką przerwę na hamaczek mieliśmy?????
                            • Gość: tiges Re: Rudzielcze... IP: *.silvershark.com.pl 21.05.02, 11:40
                              i zasmazka ...

kurcze .. my tu drogi szukamy a one wsie zapasy chca pozrec ..
                              • Gość: Meve Re: Rudzielcze... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:45
                                Tak, my tylko jemy.
                                Ale trzeba zapasy na cięższe czasy gromadzić.
                                No bo kto ciężkei czasy przetrwa- znerwicowani, chudzi mężczyźni, biegnący
                                naprzód, czy ociężałe :))), grubaśne baby, co spokojnie delektują się
                                smakołykami i posypiają po kątach??:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                • Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:48
                                  ...ocię...i gruba...cooo????? MEVE! Jak możesz...?
                                  • Gość: Meve Prowokacja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:57
                                    hi hi hi :))))))))))))
                                    Uderz w stól....:))))))))))))
                                    No dobrze, już sie odczepiam.
                                    Wiadomo wszem i wobec, ze my piękne, zgrabne i powabne, smukłe łanie, delikatne
                                    i zwinne. Tajemnicze, inteligentne i błyskotliwe. Z poczuciem humoru,
                                    troskliwe, taktowne, zupy robimy nie za słone. Damy, kucharki i kochanki.
                                    Alfy i Omegi. Nie chodzi o Ople.
                                    Takie jesteśmy.
                                    Doskonałe:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                    • Gość: monia Re: Prowokacja IP: 217.97.138.* 21.05.02, 12:23
                                      No i przy tym, rzecz jasna NIE NUDNE!!!! Umiemy
                                      - obtańcować w te i z powrotem
                                      - obrazić się z powodem lub bez powodu
                                      - potem pozwolić się przeprosić
                                      - wyrzucić przez okno zciachanego kompakta (nie naszego)
                                      - przeprosić (och, nie słowami...)
                                      - za ostatnie pieniądze kupić butelkę wina
                                      - wylać ją na stół kuchenny.....
                                      ...
                                      ależ jestesmy cudowne...:-)))
                              • Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:46
                                szukajcie - a znajdziecie...:-) A ktos musi nie jesć, aby jesć mógł ktos...Poza tym Tiges - nie narzekaj,
                                wszak to całe żarcie jest bardziej dla ciebie, niż dla nas...:-)))
                            • Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:41
                              No, własnie....własnie....
                              Leciałysmy przez te knieje jak szalone, Rudzielec o ogon własny się potykał z wyczerpania, Meve
                              skrzypiała i pędziła...jakies żaby pod łopianami nas atakowały...wyprawa pełna przygód - a ty co???
                              • Gość: RUDA Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: 193.0.117.* 21.05.02, 12:11
                                bezinteresownie zupełnie nie tak jak co poniektórzy... A jedzonko jest jedną z
                                najlepszych form wyrażania uczuć, tych bezinteresownych też...
                                A z tym biustem Monique to masz rację... ja też należę do tego klubu ale dobrze
                                mi z tym;))))
                                Poza tym knieje zawieje tundry tajgi ruczaje gaje i świtezie...
                                A wiewiórka leniuch.
                                • Gość: monia Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 12:27
                                  No, cóż robić - też mi z tym dobrze.......:-)
                                  I pola..i lasy..i brzeziny zielone...i strumienie bystre...i smiejące potoki..(a nie, to Tiges)
                                  No i Monia Baaardzo Leniwa
                                  • Gość: tiges Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: *.silvershark.com.pl 21.05.02, 12:29
                                    Nie dosc ze szyfrem gadaja :P to jeszcze czuje mnie oniesmielaja :)

• Gość: Nala Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:41

.....:-(((..... - to ja ......
                                      • Gość: monia Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 12:58
                                        Oj, cóż się stało, smutasie..?
                                    • Gość: RUDA Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: 193.0.117.* 21.05.02, 12:49
                                      Nie onieśmielaj się wiewiórka prosi i przysięga na swój własny ogon że nie ma
                                      wobec żadnych niecnych zamiarów...
                                      a szyfrem też nie gadamy tylko przeczytaj jeszcze raz co trzecie i piąte i
                                      dziesiąte słowo wszystko się wyjaśni....my kobiety tak gadamy 3 po 3 i 5 przez
                                      10 ;PPP
                                      • Gość: Nala Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... a mnie??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:15

....aaaa..., bo tak siakoś....? :-(

Odbiegliście taki kawał drogi... :-(
                                        Beze mnie... :-(((

....a ja..., taka samotna ......., buuuuu.... :-(
                                        • Gość: RUDA Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... a mnie??? IP: 193.0.117.* 21.05.02, 13:17
                                          Wiewiórka może po Ciebie wrócić ale z obstawą (Tiges, pliiiiiz?!) bo sama się
                                          boję. Bo słyszałam, że orki się specjalizują w gulaszu z wiewiórki...
                                        • Gość: Meve Do Nali IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:25
                                          No nie becz, no chodź do Królowej Matki:))!
                                          No powiedz, co się stało, podmuchać?:)
                                          Jabłuszko chcesz? albo chcesz, to obejrzymy sobie K-Pax'a na video?
                                          No zrobimy dla Ciebie przerwę w podróży, jak Tobie źle.

• Gość: monia Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... a mnie??? IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:26
                                          ojejejejejejeejeejjjjjjjjjjjjjj:-((((
                                          No, już, chodź tutaj, daj łapkę...no, kto to słyszał, tak się oddalać od wycieczki...Masz ciasteczko i usmiechnij się
                                          (zwłaszcza, że jest z czekoladą...):-) No, już ?:-)
                                          • Gość: Nala . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:35

.....ale wy dobre dla mnie jesteście...!!!

Chyba jeszcze trochę pomarudzę !!!
                                            • Gość: monia Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:48
                                              Nooo...to chyba trochę ZA dobre jestesmy...:-)))))))))))))))))
                                              Aczkolwiek....Każdy potrzebuje okresowego dopieszczenia...:-)))
                                              • Gość: Nala Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:54

....mmmmmrrrr...., mmmrrrrrr...........
                                                ....ojjjj taaaak..., taaaaaak......

:-)))))
                                                • Gość: Nala Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:55

:-)))

O bosssiu, ależ to wygląda ?!?!
                                                  • Gość: monia Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:59
                                                    No, co? Fajnie! :-))) Jak wypowiedź uczestnika spotkania: "Każda jesień może być piękna. Życie nie kończy się po
                                                    70-ce".
                                                  • Gość: Nala Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:05

:-))))))
                                                    ..hi.., hi...tak, ale nieraz z nadmiaru hmmmm.., radości mogą ustać twn.
                                                    funkcje życiowe ! :-)
                                                  • Gość: monia Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:09
                                                    z nadmiaru radosci różne rzeczy mogą ustać....:-))))))))))))))
                                                  • Gość: Jarek Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:10

> No, co? Fajnie! :-))) Jak wypowiedź uczestnika spotkania: "Każda jesień może by
                                                    > ć piękna. Życie nie kończy się po
                                                    > 70-ce".

Fakt. Statystyczny facet nie dozywa 70-tki.
                                                    ;-)))
                                                  • Gość: monia Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:14
                                                    bo się leniwcowi dłużej nie chce...
                                                  • Gość: Nala Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:20

hihihihihiiiiii...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !
                                                  • Gość: Jarek Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:23
                                                    Nie wiem, czy "chcenie" ma tu co do tego...
                                                    ;-)))
                                                    Ale chyba mam pecha - jeden dziadzius mial 78 lat jak mu sie "odechccialo", a
                                                    drugi ma 82 lata, no i wydlada, ze mu sie "chce".
                                                  • Gość: Nala Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:32

Tak więc Rucerzu, uroki życia przed Tobą !

Niech mocz będzie z Tobą !
                                                  • Gość: monia Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:32
                                                    Jakiego pecha, człowieku...?!! Ciesz się, że samce w twojej rodzinie żyją zdecydowanie dłużej, aniżeli "nakazuje"
                                                    statystyka!!! 78 - to też nie jest zły wynik!
                                                  • Gość: Jarek Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 16:24

> 78 - to też nie jest zły wynik!

Tylko, ze juz ru... ten tego... ruszac sie juz ciezko.
                                                    ;-)))
                              • Gość: Jarek Re: Rudzielcze... IP: 80.72.33.* 21.05.02, 13:37

> No, własnie....własnie....
                                > Leciałysmy przez te knieje jak szalone, Rudzielec o ogon własny się potykał z w
                                > yczerpania, Meve
                                > skrzypiała i pędziła...jakies żaby pod łopianami nas atakowały...wyprawa pełna
                                > przygód - a ty co???

Robilem za "sledzika" tj. obserwowalem Was z ukrycia.
                                ;-)))
                                • Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:45
                                  ..O, żesz...!!! :-))) To ty taki podstępny, znienacki i z ukrycia bestyj jestes?????? Podglądacz???!!!!
                                  OOOOoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  No i co? Fajnie było??? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                  • Gość: Jarek Re: Rudzielcze... IP: 80.72.33.* 21.05.02, 13:46
                                    Z koncentracja problemy jakowes mam okrutne, bo co chwila watek gubilem, wiec
                                    do dysputy przylaczac sie balem.
                                    ;-)))
                                    • Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:50
                                      Być tak może, iż dysputa momentami zbyt wartko się toczyła, a wątki nieco plątały...Niewiesci przywilej...:-)))
                                    • Gość: Nala Re: Jarosław Bojaźliwy I ?????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:52

..hmmm...?
                                      Toż na kpinę zakrawa !!!

Zamaist NAS niewiasty "obstawiać" i bronić, to się po krzakach czai, jak
                                      jaki.......zzz..hmmm?...czeniec !?

Toż Waść jeszcze przestraszy zwierzaczki leśne, a i leśny ludek będzie w
                                      popłochu i z krzykiem uciekał !!!

...a feee....!
                                      • Gość: Jarek Re: Jarosław Bojaźliwy I ?????????? IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:07
                                        Noooooo nieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Jako tajna obstawa niepostrzezenie przemykalem sie borem, lasem, kniejami i
                                        odstepami lesnymi, aby bezpieczenstwo ucztujacym zapewnic (ani kaska w zamian
                                        nie dostajac!), a tu takie slowa.... Nawet Elf mnie nie spostrzeg jak na zwiady
                                        biegl i po moich plecach stapal... takie slowa, takie...

Wspomnial ja tylko o koncentracji braku, ktory negatywny wplyw na dysputy Wasze
                                        wesole mogl miec.

;-)))
                                  • Gość: Jarek Re: Rudzielcze... IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:02
                                    Z koncentracja problemy jakowes mam okrutne, bo co chwila watek gubilem, wiec
                                    do dysputy przylaczac sie balem.
                                    ;-)))
                            • Gość: Jarek Re: Rudzielcze... IP: 80.72.33.* 21.05.02, 13:34
                              Gość portalu: Meve napisał(a):

> Jarosławie, a gdzie byłeś, jak Ciebie nie było

A "takie tam" czas mi zzieralo. Porzadki po sobie zostawic chce...
                              ;-)))
    • Gość: Meve Komunikat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:16
      Na 3 dni muszę oddalić się z samotną misją.
      Będę próbowała przeslać Wam jakieś wieści wieczorem lub nocą.
      Meve

PS - Nalu, no co, czemu :(??
      • Gość: monia Re: Komunikat IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:23
        jejku, jejku...jak Indianka jakowas, Szaman czy kto...3 dni w odosobnieniu, sam na sam ze swoim Manitou....
        No, ale cóż....noce będziesz miała wolne??? :-))))))))))))))))))))))
        Liczymy na ciekawe doniesienia...
        • Gość: Nala Re: Komunikat IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:27

....biegnę za wami z wywieszonym ozorkiem..........!!!!

Witaj Ruda! "Dźwięczna" jestem że usiłowałaś po mnie wrócić...!
          .....uuufffffffffff........!!!

Odsapnę trochę...., i......?

GŁODNA JESTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: RUDA Re: Komunikat IP: 193.0.117.* 21.05.02, 13:29
            w kwestii głodności patrz wyżej...
        • Gość: Meve Re: Komunikat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:27
          W odosobnieniu to chyba nie:)
          Pełno ludzi będzie.
          Tylko od Netu mnie odłączą:)))
          Ale wieczorami zjeżdżam do zamku i stamtąd spróbuję. Jak siłę będę miała.
          Gdyby sie nie udało, do wstążeczki na gałązkach jarzębiny proszę zawiązywać!
          • Gość: Nala Re: Komunikat IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:32

A jak nie będzie jarzębiny ??????????????????????? To co... ???

• Gość: Nala Re: Komunikat IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:29

> Na 3 dni muszę oddalić się z samotną misją.
        > Będę próbowała przeslać Wam jakieś wieści wieczorem lub nocą.
        > Meve
        >
        > PS - Nalu, no co, czemu :(?? ----
        • Gość: monia Re: Komunikat IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:52
          czy to będą podchody...???? :-)))
          • Gość: Meve Re: Komunikat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:12
            A pisała, ja pisała, że zaproszenia na targi robię:)))
            Jak kto chce, niech przyjezdża.
            Istota w koronie na głowie to ja:)
            :)))))
            • Gość: monia Re: Komunikat IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:16
              Targ? Owoce? Warzywa? Konie? Kury? Świnie?
              Czy ta wielka pani z jajkami to....?
              • Gość: Jarek Re: Komunikat IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:19

> Czy ta wielka pani z jajkami to....?

Blad logiczny lub braki w wiedzy o anatomi...
                Czlowiek z jajami to facet.
                ;-)))))))))))))
                • Gość: Nala Re: Komunikat IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:23

Ojej, czepiasz się Waść TAKICH! drobiazgów !!!!!!
                  Czasami facet - a jaj nie ma !!!

• Gość: Jarek Re: Komunikat IP: 80.72.33.* 21.05.02, 16:18
                    Gość portalu: Nala napisał(a):

> Czasami facet - a jaj nie ma !!!

To jest akurat kastrat. Ku uciesze papieskich uszu chlopcom o przepieknym glosie
                    robiono pewna operacje zapewniajaca im niezmieniony tembr glosu az do smierci.
                • Gość: monia Re: Komunikat IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:35
                  ....czło... co z jajami???
                  No i jajka, oczywiscie, też znosi kogut, tak????

A Skłodowska była kobietą!
                  • Gość: Jarek Re: Komunikat IP: 80.72.33.* 21.05.02, 16:19

> A Skłodowska była kobietą!

Z tego co pamietam z "Seksmisji" - Kopernik takze.
                    ;-)))
    • Gość: Nala ............ w kwestii obiadku ............. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:09

- chłodniczek raz, poproszę,
      - i jajeczko, sadzone, ze szpinaczkiem,
      - i kefirek..........

noooo...?
      • Gość: monia Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:13
        młoda kapusta z koperkiem, sznycel kurzęcy
        chłodnik...taaa, ale już bez jajka
        truskawki
        leżak
      • Gość: Jarek Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:17
        Ja tez, ja tez, ja tez!!!

tylko troszke inanczej

- zurek z kielbaska biala,
        - schabowy (ew. sznycelek) polany sosem pieczarkowym z pieczonymi, krojonymi
        ziemniaczkami plus oczywiscie gotowana kapustka (ew. bigosik),
        - do popicia? A juz wiem... Warsteiner tylko zeby mial nie wiecej niz 7 st. C.
        - acha moze jeszcze jakis deserek... mysle sobie o malej golonce pieczonej w
        piwie.
        - no teraz to juz tylko prawdziwa angielska herbatka z cukrem (w kamieniu).

Tyle wystarczy.
        ;-)))
        • Gość: Nala Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:26

.....o żesz ty żarłaczu !!!
          • Gość: RUDA Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 193.0.117.* 21.05.02, 14:34
            A Lewis Carroll pisał o wyprawie na żmirłacza...
            ja bym z Wami, co? ale Tiges musi mnie prowadzic na smyczce bo ja jestem dzika
            wiewióra i moge sie rzucic z zębami jak cos mi sie nie spodoba.
            Zeżarłabym wiadro czereśni...
            • Gość: Nala Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:39

Ty Ruda, a zaszczepili cię ???
              • Gość: monia Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:41
                spróbujemy jej nie pogryźć...:-)))
                • Gość: Jarek Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 80.72.33.* 21.05.02, 16:21

> spróbujemy jej nie pogryźć...:-)))

Czyli musimy sprobowac, zeby nie... To co? Probujemy??? Zawsze mi w smak byly
                  rude...
                  ;-)))
            • Gość: monia Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:39
              Matko! Przypomniało mi się!!! Bobu bym zjadła gotowanego!!! DUŻO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              i wtedy może już nie być obiadu.....
              • Gość: Meve Ofluny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:43
                Złe, brzydkie ofluny, złe!:(
                Meve głodna, zła!:(
                Kuszą, smaki przypominają, złe ofluny, złe!
                • Gość: RUDA Re: Ofluny IP: 193.0.117.* 21.05.02, 14:46
                  Na Tigesa i Teutatesa co to są OFLUNY???????
                  • Gość: Meve Re: Ofluny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 15:05
                    Jest to chyba wymyślone przez królową albo zasłyszane w jej środowisku
                    wyrazenie z serii: oblesie, ohydy, potwory, brzydactwa:))))))
              • Gość: RUDA Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 193.0.117.* 21.05.02, 14:47
                i fasolki szparagowej z masełkiem i bułeczką i kalafiora tyż....
                • Gość: monia Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 217.97.138.* 21.05.02, 15:02
                  Mmmm....!!!! Taaaaakkkkk!!!! Och!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Mniam!
          • Gość: Nala Re: Do Meve !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:36

Czyżby Międzynarodowe Targi Poznańskie Moto - Show 2002 na tapecie ???
            Z "branżowym" pozdrowienim - Nala.
            • Gość: Meve Re: Do Meve !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:42
              Gość portalu: Nala napisał(a):

>
              > Czyżby Międzynarodowe Targi Poznańskie Moto - Show 2002 na tapecie ???
              > :-)
              > Z "branżowym" pozdrowienim - Nala.
              > :-)))

Międzynarodowe Targi Maszyń i Urzadzeń Dla Wodociągów i Knalizacji WOD-KAN 2002
              Bydgoszcz-Myslęcinek 2002:)))))))))
              • Gość: Nala Re: Do Meve !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:49

Tyz piknie !!! :-)))
                Pozdrowienia j./w. !

Pa, pa - je już pędzę !!!!!!
                • Gość: monia Re: Do Meve !!! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 15:03
                  Pa, pa! Też zaraz znikam....warcząca z głodu....
                  • Gość: RUDA TU EWRYBADY! IP: 193.0.117.* 21.05.02, 15:10
                    OREWŁA!
                    • Gość: monia Re: TU EWRYBADY! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 15:17
                      BAJ
                  • Gość: monia Re: Do Jolijoli1 IP: 217.97.138.* 21.05.02, 15:16
                    Gorące wyrazy współczucia dla Twego Azora! Czy spotkał się z kontrkandydatem do łapy, czy też nie dał co z
                    pojazdem jakims..??? Chociaż - nie wiem, co gorsze...Mam nadzieję, że biedne pyszczydło będzie się goiło
                    przysłowiowo...Na razie pogłaszcz biedaka delikatnie po brzuszku od Moni.
                    Ja mam w domu baaardzo rozżaloną sukę, której już ze dwa razy w ciągu tego tygodnia stanęłam na drodze do
                    szczęscia....Patrzy się na mnie z wyrzutem i robi mi dużą uprzejmosc, że zjada wieczorną michę...
                    Wyrazy zrozumienia...A tobie życzę wielkiej michy słodkich (koniecznie, a nie takich bezpłciowych) truskawek (ze
                    smietaną lub bez).
                    • jolajola1 Re: od Jolijoli1 21.05.02, 17:55
                      > Gorące wyrazy współczucia dla Twego Azora! Czy spotkał się z kontrkandydatem do
                      > łapy, czy też nie dał co z pojazdem jakims..??? Chociaż - nie wiem, co
                      > gorsze...
                      Wszystko wskazuje na to, ze spotkał sie z gumofilcem faceta 2 m wzrostu albo z
                      jego łopatą, płaską stroną na szczęście. Bo to jest jedyna suka we wsi 49 zagród
                      i jak się "weseli" to są wszyscy kawalerowie z naszej i jeszcze jednej wsi. a
                      Azor jest z całego tego towarzystwo największy, zresztą mieszkaliśmy tam 5 lat.
                      Gospodarz w obliczu stada starających czasem wpada w jakieś dziwne stany
                      psychiczne, no, prawdę mówiąc cały czas jest lekko psychiczny.
                      > Mam nadzieję, że biedne py
                      > szczydło będzie się goiło
                      > przysłowiowo...
                      Już się goi, wczoraj raczył skonsumować parówkę w majonezie, dzisiaj zjadł troche
                      swoich chrupek, gryzł już. RTG w porządku, tylko paszczę na razie ma baaardzo
                      asymetryczną. I ogonem juz chwilami macha
                      > Na razie pogłaszcz biedaka delikatnie po brzuszku od Moni.
                      > Ja mam w domu baaardzo rozżaloną sukę, której już ze dwa razy w ciągu tego tygo
                      > dnia stanęłam na drodze do
                      > szczęscia....Patrzy się na mnie z wyrzutem i robi mi dużą uprzejmosc, że zjada
                      > wieczorną michę...
                      > Wyrazy zrozumienia...
                      Ale przynajmniej nie masz szczeniaków, opssssssssss, to znaczy sunia nie ma, nie
                      Ty ofkoz
                      > A tobie życzę wielkiej michy słodkich (koniecznie, a nie t
                      > akich bezpłciowych) truskawek (ze
                      > smietaną lub bez).

mniam, czekam na czereśnie
                      na razie odżywiam sie kalafiorami
              • Gość: Jarek Re: Do Meve !!! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 16:14

> Międzynarodowe Targi Maszyń i Urzadzeń Dla Wodociągów i Knalizacji WOD-KAN 2002
                > Bydgoszcz-Myslęcinek 2002:)))))))))

Krolowa Glebin Oceanow, Deszczu i Burz????
                ;-)))
                • jolajola1 Re: Do Meve !!! 21.05.02, 17:58
                  Gość portalu: Jarek napisał(a):
                  > Gość portalu: Meve napisał(a):
                  > > Międzynarodowe Targi Maszyń i Urzadzeń Dla Wodociągów i Knalizacji WOD-KAN
                  > 2002
                  > > Bydgoszcz-Myslęcinek 2002:)))))))))
                  >
                  > Krolowa Glebin Oceanow, Deszczu i Burz????
                  > ;-)))

sorry, ale nie moge sie powstrzymać :
                  Królowa kanalizacji ??????
                  :-)))))))))
                  • Gość: Jarek Re: Do Meve !!! IP: 80.72.33.* 22.05.02, 10:05
                    jolajola1 napisał(a):

> Gość portalu: Jarek napisał(a):

> > Krolowa Glebin Oceanow, Deszczu i Burz????
                    > > ;-)))
                    >
                    > sorry, ale nie moge sie powstrzymać :
                    > Królowa kanalizacji ??????
                    > :-)))))))))

To juz moze lepiej:
                    Krolowa Podziemnnych Wod Gruntowych i Nie Tylko
                    ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka