Gość: Nala IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 08:02 Witam ! Pogoda piękna, słoneczko wysoko, idziemy dalej.......! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: WTOREK ! - wyprawy cd.....? IP: 80.72.33.* 21.05.02, 08:07 No ni wiem jakto dzisiaj bedzie, bo na calym forum widac tylko pierwszego posta, wiec wymiana mysli moze byc nieco utrudniona. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: WTOREK ! - wyprawy cd.....? IP: *.silvershark.com.pl 21.05.02, 08:32 a gdzie? znowu jakas b(p)ijatyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA WE ARE BACK!!!! IP: 193.0.117.* 21.05.02, 09:45 NARESZSZSZSZCIE!!!! Jak dobrze znów Was widzieć ^_^&&. Tiges, dlaszego chcesz się b(p)ić???? BP PKO? BP RAfineria Gdańska? a może bpp.... a ja dziś zarządzam zapiekanki hamburgery i hotdogi... najlepsze te klasyczne ale niekonwencjonalne też mogą być na przykład ziemniaki ser pleśniowy parówki i papryka...niam... albo owocowa, makaron świderki banany jabłka rabarbar i dużo cymanonu i biały serek i... pyszotki! nikt nam nie odbierze tej Przypraffy za ładna pogoda... Wolność dla wątku Królowej! Tiges, unieś wyżej ten transparent, Nala nie garb się, MEVE, ODWAGI!!!! Co przeskrobał Jarosław? Moniaaaaaaaaaaaa, Tiges mnie ciągnie za ogon! Oj, nie ciągnij, przytul! Albo chociaż podrap po grzbieciku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: WE ARE BACK!!!! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 09:48 Gość portalu: RUDA napisał(a): > Co przeskrobał Jarosław? Nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: WE ARE BACK!!!! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 10:03 O! Widzę, że ciekawie było dzisiaj od samego rana! RUDA, ty niepoprawna wiewióro - nie ciągnij...a, to Tiges cię ciągnie...wybacz! To gdzie idziemy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: WE ARE BACK!!!! IP: 193.0.117.* 21.05.02, 10:05 Ja proponuję górą doliną kaliną.... Ale musi być dużo chipsów bo wiewiórki się napędza głównie chipsami.Nie ma chipsów wiewiórka zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: WE ARE BACK!!!! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 10:09 ...ale dalej gada...??? :-))) I robi korytko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: WE ARE BACK!!!! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 10:12 Gość portalu: monia napisał(a): > I robi korytko??? "Swiniowe"??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: WE ARE BACK!!!! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 10:25 Tak...:-))) No, prawie...:-))) Bo my jestesmy swinki...eeee.....zaraz, ile nas jest..????? Nieważne.:-) Dla takiego korytka mogę być finką...(Ruda - to ukłon pochwalno-proszący w twoją stronę..bo wiesz, jest już PRAWIE południe i brzuszek mi się zapadł...i jak mam isc w takim stanie..?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: WE ARE BACK!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 10:36 Hurrrrrraaaa, uzależniona od reszty kampanii Meve wita, śpiewa i tańczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: WE ARE BACK!!!! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 10:50 zespól piesni i tańca Mevevia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: WE ARE BACK!!!! IP: 193.0.117.* 21.05.02, 10:39 korytko jest zapeffnione przynajmniej czesciowo w odpowiedzi na post tigesa... ale moge jeszcze dopisac pare strzegółów: - wedzone pstragi - jajka sadzone - sauatke z pomidoruff i wszelkiey zieleniny - spaghetti carbonara - lazanię (niski ukłon w strone Garfielda) - tosty z szynka i zoltym serem - kotleciki sojowe - kopytka ze sloninka - nalesniki z powidlami sliwkowymi - kruche ciasteczka orzechowe - kisielek zawszeiwszedzie - mrozona kawa - grzanki z czosnkiem i oliwa - lody mietowe - i sledziki - i chipsiki - i popcorn - i małosolne - i zasmaszka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 10:49 ...a młoda capustka...??? No i koniecznie..po prostu koniecznie sielawa wędzona...albo sieja I micha czeresni... i zasmażka, ofcorse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: Rudzielcze... IP: 193.0.117.* 21.05.02, 10:56 i młode ziemniaczki z koperkiem i masełkiem pod kubek jedwabistego kefiru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:05 ...i mizeria z gruntowych ogórków z prawdziwą smietaną (a nie jakims tam jogurtowym bełtem) i koperkiem, tuuu... ...i zimny arbuz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Rudzielcze... IP: 80.72.33.* 21.05.02, 10:57 Widze, ze jedynym celem tej wyprawy jest osiagniecie... "lepszej wagi" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:09 Przecież to wszystko jest szalenie niskokaloryczne...:-))) I my tylko tak po odrobince...Zresztą, to wszystko jest raczej dla Tigesa...a dla nas przy okazji..A jak Tiges wnerwi RUDĄ, to nie będzie nic...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: Rudzielcze... IP: 193.0.117.* 21.05.02, 11:09 kto osiąga ten osiąga a nam idzie w intelekt, nie Monique? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:22 No, jakbys mnie znała...:-))) Bo na pewno nie w biust..:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Rudzielcze... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:23 W intelekt , powiadasz???:))) Jarosławie, a gdzie byłeś, jak Ciebie nie było, jak my, dzielnie przez knieje i krzaki się przedzieraliśmy, tylko malutką przerwę na hamaczek mieliśmy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Rudzielcze... IP: *.silvershark.com.pl 21.05.02, 11:40 i zasmazka ... kurcze .. my tu drogi szukamy a one wsie zapasy chca pozrec .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Rudzielcze... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:45 Tak, my tylko jemy. Ale trzeba zapasy na cięższe czasy gromadzić. No bo kto ciężkei czasy przetrwa- znerwicowani, chudzi mężczyźni, biegnący naprzód, czy ociężałe :))), grubaśne baby, co spokojnie delektują się smakołykami i posypiają po kątach??:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:48 ...ocię...i gruba...cooo????? MEVE! Jak możesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Prowokacja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:57 hi hi hi :)))))))))))) Uderz w stól....:)))))))))))) No dobrze, już sie odczepiam. Wiadomo wszem i wobec, ze my piękne, zgrabne i powabne, smukłe łanie, delikatne i zwinne. Tajemnicze, inteligentne i błyskotliwe. Z poczuciem humoru, troskliwe, taktowne, zupy robimy nie za słone. Damy, kucharki i kochanki. Alfy i Omegi. Nie chodzi o Ople. Takie jesteśmy. Doskonałe:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Prowokacja IP: 217.97.138.* 21.05.02, 12:23 No i przy tym, rzecz jasna NIE NUDNE!!!! Umiemy - obtańcować w te i z powrotem - obrazić się z powodem lub bez powodu - potem pozwolić się przeprosić - wyrzucić przez okno zciachanego kompakta (nie naszego) - przeprosić (och, nie słowami...) - za ostatnie pieniądze kupić butelkę wina - wylać ją na stół kuchenny..... ... ależ jestesmy cudowne...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:46 szukajcie - a znajdziecie...:-) A ktos musi nie jesć, aby jesć mógł ktos...Poza tym Tiges - nie narzekaj, wszak to całe żarcie jest bardziej dla ciebie, niż dla nas...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 11:41 No, własnie....własnie.... Leciałysmy przez te knieje jak szalone, Rudzielec o ogon własny się potykał z wyczerpania, Meve skrzypiała i pędziła...jakies żaby pod łopianami nas atakowały...wyprawa pełna przygód - a ty co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: 193.0.117.* 21.05.02, 12:11 bezinteresownie zupełnie nie tak jak co poniektórzy... A jedzonko jest jedną z najlepszych form wyrażania uczuć, tych bezinteresownych też... A z tym biustem Monique to masz rację... ja też należę do tego klubu ale dobrze mi z tym;)))) Poza tym knieje zawieje tundry tajgi ruczaje gaje i świtezie... A wiewiórka leniuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 12:27 No, cóż robić - też mi z tym dobrze.......:-) I pola..i lasy..i brzeziny zielone...i strumienie bystre...i smiejące potoki..(a nie, to Tiges) No i Monia Baaardzo Leniwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: *.silvershark.com.pl 21.05.02, 12:29 Nie dosc ze szyfrem gadaja :P to jeszcze czuje mnie oniesmielaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:41 .....:-(((..... - to ja ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 12:58 Oj, cóż się stało, smutasie..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... IP: 193.0.117.* 21.05.02, 12:49 Nie onieśmielaj się wiewiórka prosi i przysięga na swój własny ogon że nie ma wobec żadnych niecnych zamiarów... a szyfrem też nie gadamy tylko przeczytaj jeszcze raz co trzecie i piąte i dziesiąte słowo wszystko się wyjaśni....my kobiety tak gadamy 3 po 3 i 5 przez 10 ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... a mnie??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:15 ....aaaa..., bo tak siakoś....? :-( Odbiegliście taki kawał drogi... :-( Beze mnie... :-((( ....a ja..., taka samotna ......., buuuuu.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... a mnie??? IP: 193.0.117.* 21.05.02, 13:17 Wiewiórka może po Ciebie wrócić ale z obstawą (Tiges, pliiiiiz?!) bo sama się boję. Bo słyszałam, że orki się specjalizują w gulaszu z wiewiórki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Do Nali IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:25 No nie becz, no chodź do Królowej Matki:))! No powiedz, co się stało, podmuchać?:) Jabłuszko chcesz? albo chcesz, to obejrzymy sobie K-Pax'a na video? No zrobimy dla Ciebie przerwę w podróży, jak Tobie źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tak, Tigesiku, ja Ciebie bardzo lubię... a mnie??? IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:26 ojejejejejejeejeejjjjjjjjjjjjjj:-(((( No, już, chodź tutaj, daj łapkę...no, kto to słyszał, tak się oddalać od wycieczki...Masz ciasteczko i usmiechnij się (zwłaszcza, że jest z czekoladą...):-) No, już ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:35 .....ale wy dobre dla mnie jesteście...!!! Chyba jeszcze trochę pomarudzę !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:48 Nooo...to chyba trochę ZA dobre jestesmy...:-))))))))))))))))) Aczkolwiek....Każdy potrzebuje okresowego dopieszczenia...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:54 ....mmmmmrrrr...., mmmrrrrrr........... ....ojjjj taaaak..., taaaaaak...... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:55 :-))) O bosssiu, ależ to wygląda ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:59 No, co? Fajnie! :-))) Jak wypowiedź uczestnika spotkania: "Każda jesień może być piękna. Życie nie kończy się po 70-ce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:05 :-)))))) ..hi.., hi...tak, ale nieraz z nadmiaru hmmmm.., radości mogą ustać twn. funkcje życiowe ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:09 z nadmiaru radosci różne rzeczy mogą ustać....:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:10 Gość portalu: monia napisał(a): > No, co? Fajnie! :-))) Jak wypowiedź uczestnika spotkania: "Każda jesień może by > ć piękna. Życie nie kończy się po > 70-ce". Fakt. Statystyczny facet nie dozywa 70-tki. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:14 bo się leniwcowi dłużej nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:20 hihihihihiiiiii...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:23 Nie wiem, czy "chcenie" ma tu co do tego... ;-))) Ale chyba mam pecha - jeden dziadzius mial 78 lat jak mu sie "odechccialo", a drugi ma 82 lata, no i wydlada, ze mu sie "chce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:32 :-))) Tak więc Rucerzu, uroki życia przed Tobą ! Niech mocz będzie z Tobą ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:32 Jakiego pecha, człowieku...?!! Ciesz się, że samce w twojej rodzinie żyją zdecydowanie dłużej, aniżeli "nakazuje" statystyka!!! 78 - to też nie jest zły wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: . :-) ..... ojeeejjj...! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 16:24 Gość portalu: monia napisał(a): > 78 - to też nie jest zły wynik! Tylko, ze juz ru... ten tego... ruszac sie juz ciezko. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Rudzielcze... IP: 80.72.33.* 21.05.02, 13:37 Gość portalu: monia napisał(a): > No, własnie....własnie.... > Leciałysmy przez te knieje jak szalone, Rudzielec o ogon własny się potykał z w > yczerpania, Meve > skrzypiała i pędziła...jakies żaby pod łopianami nas atakowały...wyprawa pełna > przygód - a ty co??? Robilem za "sledzika" tj. obserwowalem Was z ukrycia. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:45 ..O, żesz...!!! :-))) To ty taki podstępny, znienacki i z ukrycia bestyj jestes?????? Podglądacz???!!!! OOOOoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i co? Fajnie było??? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Rudzielcze... IP: 80.72.33.* 21.05.02, 13:46 Z koncentracja problemy jakowes mam okrutne, bo co chwila watek gubilem, wiec do dysputy przylaczac sie balem. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rudzielcze... IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:50 Być tak może, iż dysputa momentami zbyt wartko się toczyła, a wątki nieco plątały...Niewiesci przywilej...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Jarosław Bojaźliwy I ?????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:52 ..hmmm...? Toż na kpinę zakrawa !!! Zamaist NAS niewiasty "obstawiać" i bronić, to się po krzakach czai, jak jaki.......zzz..hmmm?...czeniec !? Toż Waść jeszcze przestraszy zwierzaczki leśne, a i leśny ludek będzie w popłochu i z krzykiem uciekał !!! ...a feee....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Jarosław Bojaźliwy I ?????????? IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:07 Noooooo nieeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Jako tajna obstawa niepostrzezenie przemykalem sie borem, lasem, kniejami i odstepami lesnymi, aby bezpieczenstwo ucztujacym zapewnic (ani kaska w zamian nie dostajac!), a tu takie slowa.... Nawet Elf mnie nie spostrzeg jak na zwiady biegl i po moich plecach stapal... takie slowa, takie... Wspomnial ja tylko o koncentracji braku, ktory negatywny wplyw na dysputy Wasze wesole mogl miec. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Rudzielcze... IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:02 Z koncentracja problemy jakowes mam okrutne, bo co chwila watek gubilem, wiec do dysputy przylaczac sie balem. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Rudzielcze... IP: 80.72.33.* 21.05.02, 13:34 Gość portalu: Meve napisał(a): > Jarosławie, a gdzie byłeś, jak Ciebie nie było A "takie tam" czas mi zzieralo. Porzadki po sobie zostawic chce... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Komunikat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:16 Na 3 dni muszę oddalić się z samotną misją. Będę próbowała przeslać Wam jakieś wieści wieczorem lub nocą. Meve PS - Nalu, no co, czemu :(?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Komunikat IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:23 jejku, jejku...jak Indianka jakowas, Szaman czy kto...3 dni w odosobnieniu, sam na sam ze swoim Manitou.... No, ale cóż....noce będziesz miała wolne??? :-)))))))))))))))))))))) Liczymy na ciekawe doniesienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Komunikat IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:27 ....biegnę za wami z wywieszonym ozorkiem..........!!!! Witaj Ruda! "Dźwięczna" jestem że usiłowałaś po mnie wrócić...! .....uuufffffffffff........!!! Odsapnę trochę...., i......? GŁODNA JESTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: Komunikat IP: 193.0.117.* 21.05.02, 13:29 w kwestii głodności patrz wyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Komunikat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:27 W odosobnieniu to chyba nie:) Pełno ludzi będzie. Tylko od Netu mnie odłączą:))) Ale wieczorami zjeżdżam do zamku i stamtąd spróbuję. Jak siłę będę miała. Gdyby sie nie udało, do wstążeczki na gałązkach jarzębiny proszę zawiązywać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Komunikat IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:32 A jak nie będzie jarzębiny ??????????????????????? To co... ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Komunikat IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 13:29 Gość portalu: Meve napisał(a): > Na 3 dni muszę oddalić się z samotną misją. > Będę próbowała przeslać Wam jakieś wieści wieczorem lub nocą. > Meve > > PS - Nalu, no co, czemu :(?? ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Komunikat IP: 217.97.138.* 21.05.02, 13:52 czy to będą podchody...???? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Komunikat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:12 A pisała, ja pisała, że zaproszenia na targi robię:))) Jak kto chce, niech przyjezdża. Istota w koronie na głowie to ja:) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Komunikat IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:16 Targ? Owoce? Warzywa? Konie? Kury? Świnie? Czy ta wielka pani z jajkami to....? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Komunikat IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:19 Gość portalu: monia napisał(a): > Czy ta wielka pani z jajkami to....? Blad logiczny lub braki w wiedzy o anatomi... Czlowiek z jajami to facet. ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Komunikat IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:23 Ojej, czepiasz się Waść TAKICH! drobiazgów !!!!!! :-) Czasami facet - a jaj nie ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Komunikat IP: 80.72.33.* 21.05.02, 16:18 Gość portalu: Nala napisał(a): > Czasami facet - a jaj nie ma !!! To jest akurat kastrat. Ku uciesze papieskich uszu chlopcom o przepieknym glosie robiono pewna operacje zapewniajaca im niezmieniony tembr glosu az do smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Komunikat IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:35 ....czło... co z jajami??? No i jajka, oczywiscie, też znosi kogut, tak???? A Skłodowska była kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Komunikat IP: 80.72.33.* 21.05.02, 16:19 Gość portalu: monia napisał(a): > A Skłodowska była kobietą! Z tego co pamietam z "Seksmisji" - Kopernik takze. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala ............ w kwestii obiadku ............. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:09 - chłodniczek raz, poproszę, - i jajeczko, sadzone, ze szpinaczkiem, - i kefirek.......... noooo...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:13 młoda kapusta z koperkiem, sznycel kurzęcy chłodnik...taaa, ale już bez jajka truskawki leżak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 80.72.33.* 21.05.02, 14:17 Ja tez, ja tez, ja tez!!! tylko troszke inanczej - zurek z kielbaska biala, - schabowy (ew. sznycelek) polany sosem pieczarkowym z pieczonymi, krojonymi ziemniaczkami plus oczywiscie gotowana kapustka (ew. bigosik), - do popicia? A juz wiem... Warsteiner tylko zeby mial nie wiecej niz 7 st. C. - acha moze jeszcze jakis deserek... mysle sobie o malej golonce pieczonej w piwie. - no teraz to juz tylko prawdziwa angielska herbatka z cukrem (w kamieniu). Tyle wystarczy. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:26 .....o żesz ty żarłaczu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 193.0.117.* 21.05.02, 14:34 A Lewis Carroll pisał o wyprawie na żmirłacza... ja bym z Wami, co? ale Tiges musi mnie prowadzic na smyczce bo ja jestem dzika wiewióra i moge sie rzucic z zębami jak cos mi sie nie spodoba. Zeżarłabym wiadro czereśni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:39 Ty Ruda, a zaszczepili cię ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:41 spróbujemy jej nie pogryźć...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 80.72.33.* 21.05.02, 16:21 Gość portalu: monia napisał(a): > spróbujemy jej nie pogryźć...:-))) Czyli musimy sprobowac, zeby nie... To co? Probujemy??? Zawsze mi w smak byly rude... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 217.97.138.* 21.05.02, 14:39 Matko! Przypomniało mi się!!! Bobu bym zjadła gotowanego!!! DUŻO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wtedy może już nie być obiadu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Ofluny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:43 Złe, brzydkie ofluny, złe!:( Meve głodna, zła!:( Kuszą, smaki przypominają, złe ofluny, złe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: Ofluny IP: 193.0.117.* 21.05.02, 14:46 Na Tigesa i Teutatesa co to są OFLUNY??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Ofluny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 15:05 Jest to chyba wymyślone przez królową albo zasłyszane w jej środowisku wyrazenie z serii: oblesie, ohydy, potwory, brzydactwa:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 193.0.117.* 21.05.02, 14:47 i fasolki szparagowej z masełkiem i bułeczką i kalafiora tyż.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ............ w kwestii obiadku ............. IP: 217.97.138.* 21.05.02, 15:02 Mmmm....!!!! Taaaaakkkkk!!!! Och!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Do Meve !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:36 Czyżby Międzynarodowe Targi Poznańskie Moto - Show 2002 na tapecie ??? :-) Z "branżowym" pozdrowienim - Nala. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Do Meve !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:42 Gość portalu: Nala napisał(a): > > Czyżby Międzynarodowe Targi Poznańskie Moto - Show 2002 na tapecie ??? > :-) > Z "branżowym" pozdrowienim - Nala. > :-))) Międzynarodowe Targi Maszyń i Urzadzeń Dla Wodociągów i Knalizacji WOD-KAN 2002 Bydgoszcz-Myslęcinek 2002:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Do Meve !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:49 Tyz piknie !!! :-))) Pozdrowienia j./w. ! Pa, pa - je już pędzę !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Do Meve !!! IP: 217.97.138.* 21.05.02, 15:03 Pa, pa! Też zaraz znikam....warcząca z głodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Do Jolijoli1 IP: 217.97.138.* 21.05.02, 15:16 Gorące wyrazy współczucia dla Twego Azora! Czy spotkał się z kontrkandydatem do łapy, czy też nie dał co z pojazdem jakims..??? Chociaż - nie wiem, co gorsze...Mam nadzieję, że biedne pyszczydło będzie się goiło przysłowiowo...Na razie pogłaszcz biedaka delikatnie po brzuszku od Moni. Ja mam w domu baaardzo rozżaloną sukę, której już ze dwa razy w ciągu tego tygodnia stanęłam na drodze do szczęscia....Patrzy się na mnie z wyrzutem i robi mi dużą uprzejmosc, że zjada wieczorną michę... Wyrazy zrozumienia...A tobie życzę wielkiej michy słodkich (koniecznie, a nie takich bezpłciowych) truskawek (ze smietaną lub bez). Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: od Jolijoli1 21.05.02, 17:55 Gość portalu: monia napisał(a): > Gorące wyrazy współczucia dla Twego Azora! Czy spotkał się z kontrkandydatem do > łapy, czy też nie dał co z pojazdem jakims..??? Chociaż - nie wiem, co > gorsze... Wszystko wskazuje na to, ze spotkał sie z gumofilcem faceta 2 m wzrostu albo z jego łopatą, płaską stroną na szczęście. Bo to jest jedyna suka we wsi 49 zagród i jak się "weseli" to są wszyscy kawalerowie z naszej i jeszcze jednej wsi. a Azor jest z całego tego towarzystwo największy, zresztą mieszkaliśmy tam 5 lat. Gospodarz w obliczu stada starających czasem wpada w jakieś dziwne stany psychiczne, no, prawdę mówiąc cały czas jest lekko psychiczny. > Mam nadzieję, że biedne py > szczydło będzie się goiło > przysłowiowo... Już się goi, wczoraj raczył skonsumować parówkę w majonezie, dzisiaj zjadł troche swoich chrupek, gryzł już. RTG w porządku, tylko paszczę na razie ma baaardzo asymetryczną. I ogonem juz chwilami macha > Na razie pogłaszcz biedaka delikatnie po brzuszku od Moni. > Ja mam w domu baaardzo rozżaloną sukę, której już ze dwa razy w ciągu tego tygo > dnia stanęłam na drodze do > szczęscia....Patrzy się na mnie z wyrzutem i robi mi dużą uprzejmosc, że zjada > wieczorną michę... > Wyrazy zrozumienia... Ale przynajmniej nie masz szczeniaków, opssssssssss, to znaczy sunia nie ma, nie Ty ofkoz > A tobie życzę wielkiej michy słodkich (koniecznie, a nie t > akich bezpłciowych) truskawek (ze > smietaną lub bez). mniam, czekam na czereśnie na razie odżywiam sie kalafiorami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Do Meve !!! IP: 80.72.33.* 21.05.02, 16:14 Gość portalu: Meve napisał(a): > Międzynarodowe Targi Maszyń i Urzadzeń Dla Wodociągów i Knalizacji WOD-KAN 2002 > Bydgoszcz-Myslęcinek 2002:))))))))) Krolowa Glebin Oceanow, Deszczu i Burz???? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Do Meve !!! 21.05.02, 17:58 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Gość portalu: Meve napisał(a): > > Międzynarodowe Targi Maszyń i Urzadzeń Dla Wodociągów i Knalizacji WOD-KAN > 2002 > > Bydgoszcz-Myslęcinek 2002:))))))))) > > Krolowa Glebin Oceanow, Deszczu i Burz???? > ;-))) sorry, ale nie moge sie powstrzymać : Królowa kanalizacji ?????? :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Do Meve !!! IP: 80.72.33.* 22.05.02, 10:05 jolajola1 napisał(a): > Gość portalu: Jarek napisał(a): > > Krolowa Glebin Oceanow, Deszczu i Burz???? > > ;-))) > > sorry, ale nie moge sie powstrzymać : > Królowa kanalizacji ?????? > :-))))))))) To juz moze lepiej: Krolowa Podziemnnych Wod Gruntowych i Nie Tylko ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś