Gość: skrzatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:27 Czy wiecie może gdzie w internecie, prasie, czy telewizji organizowane są konkursy ksiązkowe? Książki chciałoby się mieć, ale kasy mało, więc może chociaż w konkursie wezmę udział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajtra Re: konkursy 15.08.05, 15:50 Konkurs na kryminał. Przedsiębiorstwo Wydawnicze „Rzeczpospolita” S.A. ogłasza konkurs otwarty na powieść o tematyce kryminalnej, której akcja dzieje się w Polsce współczesnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzatek Re: konkursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:52 Ja nie chcę pisać książki, ja chcę poprostu wygrać coś fajnego. Do przeczytania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajtra Re: konkursy 15.08.05, 16:00 Aaaaaaa, no to pomyłka. A może chwyć za pióro, napisz książkę i potem to ona będzie brała udział w: " Konkursie do wygrania są ..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzatek Re: konkursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:03 E, niestety za grosz talentu nie mam, pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajtra Re: konkursy 15.08.05, 16:05 Eee tam. A kto powiedział,że nie masz taalentu? Nie słuchaj, tylko pisz. Zobaczysz jak pisanie wciąga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzatek Re: konkursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:08 Piszę właśnie pracę magisterską i z żalem stwierdzam, ze wyduszenie z siebie kilkudziesięciu stron wymaga tak wielkiego wysiłku i bólu... Nie, pisanie to nie dla mnie, zostanę przy czytaniu, pisanie zostawię Tobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajtra Re: konkursy 15.08.05, 16:23 OK. No to ja napiszę książkę, o przyszłym Magistrze, który wyduszał z siebie strony... ;)(bo pewnym magistrem to będzie na pewno:) jak Bóg da i piszący pracę przyszły Magister nie padnie), PS A jaki tytuł pracy? Bo przeciez muszę wiedzieć, na jaki temat wyduszał z siebie słowa na te strony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaneta Re: konkursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:24 są miliony konkursów, w których nagroda są książki tylko w tym celu trzeba kupić gazetę, wysłac sms-a, opłacić abonament też potrzeba kasy ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: konkursy 15.08.05, 19:28 W Świecie książki na stronie internetowej, ale chyba tylko dla klubowiczów. W "Zwierciadle" co miesiąc do wygrania książka, trzeba wysłać SMSa z odpowiedzią na jakieś banalne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś