brun_11 14.02.07, 15:51 brejn, oczywiscie, no, kochani, kto jeszcze wie? nie po guglu!!! nie po guglu !!!!!!!! z czapuni, prosze, z czapuni; (z cyklu: strzaly na tym forum) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: on wie, kto to ed wood 14.02.07, 15:56 :) nie dośc, że wie, to takie Glen or Glenda moze ogladac non-stop:P P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla.londyn Re: on wie, kto to ed wood IP: *.range86-135.btcentralplus.com 14.02.07, 16:03 (z cyklu: strzaly na tym forum) Czysbys o western pytal ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: on wie, kto to ed wood 14.02.07, 16:17 przylizany, w rózowym moherowym sweterku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla.londyn Re: on wie, kto to ed wood IP: *.range86-135.btcentralplus.com 14.02.07, 16:27 sorry,Zabo,ale angora to nie moher ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: on wie, kto to ed wood 14.02.07, 16:35 oj, mimbla ty w Londynie to może odróżniasz takie niuanse u nas panuje moher, o PS fakt, różowy angorowy sweterek, to insza inszość niż moherowy berecik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla.londyn Re: on wie, kto to ed wood IP: *.range86-135.btcentralplus.com 14.02.07, 16:39 PS fakt, różowy angorowy sweterek, to insza inszość niż moherowy berecik ;)))) Wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
brun_11 zabcia 14.02.07, 16:41 widzisz, zabunia, a prosilem - nie po guglu, mam zalozyc cykl - plama na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: zabcia 14.02.07, 16:44 gdzie po guglu??????? przeca mam go przed oczyma - kultowy przylizany Johnny Depp w ANGORCE Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz ety mologia/ento mo logia 14.02.07, 17:22 Wood miał złudzenia.Stracone. Stad łudzic sie. Choroba mlodych filmowcuf z buławom.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba_pelagia Re: zabcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:08 brun_11 napisał: > tu konie kuja, zabcia, co ty ja zawsze podstawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: on wie, kto to ed wood 15.02.07, 09:00 Ja znam, tzn. kilka lat temu oglądałam film półbiograficzny o nim z Johnnym Deppem, jeśli jego życie było tak gorzkiem jak humor w tym filmie to współczuje. Robił kiczowate horror. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbzyta Re: on wie, kto to ed wood IP: 148.81.232.* 15.02.07, 11:35 Akurat byłam na urlopie, jak jesienią to puścili w TV :-//// Chętnie bym obejrzała, bo i reżyser był dobry - czy nie Tim Burton? Postaci całkiem odlotowe: wszyscy naraz - Ed, Tim i Johnny. A za leniwa, żeby do wypożyczalni lecieć Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: on wie, kto to ed wood 15.02.07, 11:41 Nic nie przebije horrorów/SF - głównego nurtu filmów Wooda. Najsławniejsze (najlepsze? najgorsze?) jego filmy powtarzali na Cyfrze; to naprawdę perełki i mam nadzieję, że gdzieś, kiedyś dorwę też te mniej znane kawałki. Nieruchoma ośmiornica udająca żywą i samotny kosmita wykańczający całe armie i wszystkich ludzi oprócz paru niedobitków, a na końcu zakochujący się w kobiecie RULEZ! Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: on wie, kto to ed wood 15.02.07, 11:49 Gość portalu: bbbzyta napisał(a): > Akurat byłam na urlopie, jak jesienią to puścili w TV :-//// > Chętnie bym obejrzała, bo i reżyser był dobry - czy nie Tim Burton? > Postaci całkiem odlotowe: wszyscy naraz - Ed, Tim i Johnny. > A za leniwa, żeby do wypożyczalni lecieć Tak, Burton. Polecam - film dobry. Choć, jak zgaduję, musiałoby to być arcydzieło, żebyś pofatygowała się aż do wypożyczalni. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: on wie, kto to ed wood 15.02.07, 11:43 misscraft napisała: > Ja znam, tzn. kilka lat temu oglądałam film półbiograficzny o nim z Johnnym Dep > pem, > jeśli jego życie było tak gorzkiem jak humor w tym filmie to współczuje. > Robił kiczowate horror. Oj, nie zmarnował się tak zupełnie. Zauważ, że zapisał się w pamięci kinomanów wyraźniej i bardziej pozytywnie niż wielu obiektywnie znacznie lepszych reżyserów. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: on wie, kto to ed wood 15.02.07, 23:08 No cóż był chrakterystyczny i w pracy w tym jakie filmy kręcił i w tym, że lubił przebirac się w damskie łaszki;] jeśli to prawadka co w tym filmie było. Napewno i tak zrobił to co się dało z tym co miał dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: on wie, kto to ed wood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:48 to jeden z bohaterów powieści Sarii Watersowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: on wie, kto to ed wood IP: *.rekin.net 15.02.07, 23:07 grunt to śmiecić gdzie się da. A FUJ! wstydź się! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: on wie, kto to ed wood 15.02.07, 23:43 to takie dziwne, ze on wie, albo ze ja wiem, albo ze inni wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś