Gość: *** IP: *.warszawa.tktelekom.pl 05.07.03, 01:34 Czy ktoś może kojarzy ten cytat, skąd on pochodzi? "Dziś w nocy przyszłam zerwać winna rośl. Lecz, gdy zerwać jeden owoc chciałam, jedna gwiazda spadła z nieba (...)" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vin Re: proszę o pomoc !!! cytat IP: 213.56.66.* 05.07.03, 06:17 Nie prosze o pomoc, to plagiat : przyszedlem rano odslonic mgle, by winna rosl ocieplic dniem, gdy nagle niebo cale, na pol uspionych gwiazd, na moje-twoje spadlo cialo... z serii plagiatow wlasnych()vin() pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin c.d.nastapil - calosc IP: 213.56.66.* 05.07.03, 07:33 przyszedlem rano odslonic mgle, by winna rosl ocieplic dniem, gdy nagle niebo cale, na pol uspionych gwiazd, na moje-twoje spadlo cialo... kiedy o swicie szukam Ciebie dostrzegam w kropli rosy cien na ustach wino, cierpki smak i obok sen, ten sam od lat, pragnienie z zawsze Toba, i slowa Twoje juz nie dla niej... pzdr vin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: c.d.nastapil - calosc IP: *.kv.net.pl 05.07.03, 08:04 ..pogratulować talentu tylko jedna prosba: polskie znaki pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin Re: c.d.nastapil - calosc IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 05.07.03, 09:07 Witaj, da sie zrobic, wklikam polska czcionke jak sie wyspie:) pzdr vin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka bez urazy IP: *.kv.net.pl 05.07.03, 09:10 ..czatując po nocach na pewno się nie wyśpisz ;) Dobrego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin Re: bez urazy IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 05.07.03, 09:13 Witaj, ja nie czatuje, ja ze slowami wspolzyje, nocami, a te kilka wpisow w "Ksiazki" Forum to przerywnik, pozdrawiam , bez urazy:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: bez urazy IP: *.kv.net.pl 05.07.03, 09:19 Gość portalu: vin napisał(a): > Witaj, > ja nie czatuje, ja ze slowami wspolzyje, nocami, > a te kilka wpisow w "Ksiazki" Forum to przerywnik, > pozdrawiam , bez urazy:) > > pzdr ..a myslałby kto ze tylko ze słowami pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin Re: bez urazy IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 05.07.03, 09:21 no to ide juz spac, bo temat goracy:) pozdrawiam do- za dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin POLSKA CZCIONKA IP: *.w81-49.abo.wanadoo.fr 05.07.03, 17:08 na prośbę szpilki czcionka(pl): Bez tytułu przyszedłem rano odsłonić mgłę by winną rośl ocieplić dniem gdy nagle niebo całe na pół uśpionych gwiazd na moje-twoje spadło ciało... kiedy o świcie szukam Ciebie dostrzegam w kropli rosy cień na ustach wino, cierpki smak i obok sen, ten sam od lat pragnienie zawsze z Tobą i słowa Twoje już nie dla niej... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: POLSKA CZCIONKA IP: *.kv.net.pl 05.07.03, 20:34 dużo lepiej...serdeczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś