karina252 19.07.03, 10:49 ....kartka papieru-każdą treść można na niej wypisać.... Lecz czasem pióro się rozmazuje... Powsają kleksy... Wtedy pozostaje ból i cierpienie..." Ten wiersz napisałam w wieku 17 lat, gdy rozstałam się z wielką milością ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll oj tak... 22.07.03, 07:52 bo miłość jest jak kartka na której wypisuję treść swych jelit czasem mi się wymsknie nie w porę lecz w pory a z plam po niej rodzą się potwory... Odpowiedz Link Zgłoś
zly_kwiat ja, ja ... 12.08.03, 00:04 fnoll napisał, a zly_kwiat ulepszył, oszlifowal i nadał głębi : bo miłość analna jest niczym kartka banalna na której wypisuję treśc - hymn pochwalny na czesc zakonczenia twych jelit koszmarnych czasem mi się tez wymsknie nie w porę lecz w pory jez gdy przez łąki pedze nocą na nieszpory a z plam na nim - dupsku twym pokutym rodzą się potwornie dlugie minuty mej pralniczej pokuty Odpowiedz Link Zgłoś
100lec Re: ja, ja ... 22.08.03, 18:56 zawsze myslalem ze milosc jest jak kropla rosy na platku rozy widze ze sie mylilem Odpowiedz Link Zgłoś
zly_kwiat Re: ja, ja ... 24.08.03, 19:03 100lec napisał: > zawsze myslalem ze milosc jest jak kropla rosy na platku rozy UUUUUUUUUUUU CHA CHA CHA CHA CHA CH A C HA AAAAAAAAAAAAAAAAAA UUUUUUUUUUUUUU HHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAHHHHHHHAAAA HHHHHHAAAAAA AAAAAAAAA > widze ze sie mylilem Odpowiedz Link Zgłoś