Dodaj do ulubionych

Anioły i demony - Browna

IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 11.08.03, 18:09
Czy ktoś już przeczytał? Jakie macie o tym zdanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: brenda Re: Anioły i demony - Browna IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 16:29
      Właśnie się zabieram, ciekawe czy ktoś inny też?
      • kicia7 Re: Anioły i demony - Browna 13.08.03, 20:47
        Ja właśnie skończyłam. Wątek kryminalno - poszukiwawczy podobał mi się
        szaleńczo. Rozwiązanie zagadki "dlaczego to wszystko?" jest moim zdaniem,
        delikatnie mówiąc, mocno naciągane. Wstawki erotyczne są ni z gruszki ni z
        pietruszki. Ale w sumie niezłe czytadło. I jeśli ktoś nad poruszonymi przy
        okazji poważnymi problemami nie zastanawiał się wcześniej, zachęca do myślenia.
        • Gość: N.C. Re: Anioły i demony - Browna IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 24.08.03, 17:52
          Veni, vidi et cetera...
          Czytadło niezłe, spora dawka emocji, trochę wiedzy. Moim zdaniem czyta się
          nieźle. Tylko za cholerę nie mogłam znaleźć tych wstawek erotycznych, o
          których wspominasz? Może czytałyśmy różne książki?
    • Gość: bibi Re: Anioły i demony - Browna IP: *.acn.waw.pl 10.09.03, 15:45

czytałam. skończyłam w 2 dni.
      mocne coś.
      jak nie jestem fanką sensacyjnych powieści, tak to i cały
      prawie Perez Reverte mnie ruszają.
      Brown ma wiedzę, Perez reverte też, czytając można sporo
      się nauczyć, a to dla mnie istotne.
      polecam w każdym razie.
      • eviy Re: Anioły i demony - Browna 10.09.03, 17:42
        OOO ja też zakupiłam niedawno i się zabieram!! no to mnie zachęciliście!!
        Teraz to już muszę znaleźć czas, nie ma przepros :)))
      • Gość: N.C. Re: Anioły i demony - Browna IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.03, 07:13
        Koleżanka, której pożyczyłam Anioły... poleciła mi właśnie Revereza, który
        nastrój itp. ma zbliżony. Z niecierpliwością czekam na moment,kiedy zabiorę
        się do Szachownicy flamandzkiej i Klubu Dumas
        • Gość: Druss Re: Anioły i demony - Browna IP: 81.210.22.* 11.09.03, 12:17
          Hej!!!
          W gronie książek z cyklu "watek kryminalny+erudycja" ;-) polecam "Tajemnicę
          Madonny" napisaną przez Barry'ego Unswortha...
          Ukłony,
          Druss
          • ksywa Re: Anioły i demony - Browna 11.09.03, 14:17
            Druss, jak zwykle słusznie! Bardzo, bardzo mi się podobała Tajemnica Madonny!
            Do kryminalnej zagadki i erudycji trzeba tu jeszcze dodać lekko oniryczny
            nastrój! Albo jakby realizm magiczny się kłaniał;)
            A co do "Aniołów" - niby dobre czytadło, ale opinię końcową popsuł mi tu
            nadmiar mistycyzmu w finale oraz pomysł "a wszystko, pani kochana, przez
            jednego jedynego.... [wykasowane] Właśnie chciałam dać spoiler;))) Takie
            sprowadzenie wszystkiego do jednego czynnika sprawczego, nieco nadużywanego...
            pozdr,
            ksywa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka