Gość: Rannyptaszek IP: *.osiedle.net.pl 08.12.08, 14:20 prosze o usunięcie mojego tematu o Kuczoku. Motywuje tym, że nie doczekałem sie żadnych konstruktywnych postów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: Prośba dotycząca Kuczoka 08.12.08, 15:03 Prośba uwzględniona, jednak odrzucona ze względu na słabą motywację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rannyptaszek Re: Prośba dotycząca Kuczoka IP: *.osiedle.net.pl 09.12.08, 20:59 Boje sie, że Kuczok pozwie mnie do sądu!!!! Chce usunąć ten wątek!!!! Dostałem maila z pogróżkami, boje sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksik Re: Prośba dotycząca Kuczoka IP: *.aster.pl 10.12.08, 21:53 :-) błazen... Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Prośba dotycząca Kuczoka 10.12.08, 23:01 Jakiego maila dostales? Myslisz, ze Kuczok zna twoj adres? Przeciez jestes niezalogowany? Ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rannyptaszek Re: Prośba dotycząca Kuczoka IP: *.osiedle.net.pl 11.12.08, 05:48 Po ip mogą dojśc, kim jestem... jednak sie lękam, wolał bym, bi zmoknął temat mój.... Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Prośba dotycząca Kuczoka 11.12.08, 16:50 Nie sadze, zeby "im" chcialo sie szukac po IP kadego, kto glupoty wypisuje w necie. Lepiej i tak sie zaloguj, bo ktos moze sie pod Ciebie podszyc (nie tylko Ty masz to IP) i lzyc Kuczoka ile wlezie, a wtedy juz sie nie wykpisz tak latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: Prośba dotycząca Kuczoka 11.12.08, 17:43 Ja też bym wolała, żeby zmoknął! Wtedy Kuczokowi jego książka nie ujdzie na sucho!:) Odpowiedz Link Zgłoś