facet_l 29.05.09, 18:51 Jestem: Wściekły Zły Bezradny Wkurwiony Poniżony Zniszczony Zeszpecony Chory Pojebany Smutny Szalony Nieszczęśliwy Wkurwiający Bezczelny Porywczy Nieprzewidywalny Jestem nikim! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poetkam Re: Jaki jestem? 29.05.09, 18:58 Pamiętaj, że tylko w tej chwili tak się czujesz. To minie. Poza tym to tylko Twoje subiektywne odczucie i tylko teraz, w tej chwili... Nie zapomnij : to minie! Odpowiedz Link
36.a ok 29.05.09, 19:40 fakt, kolega ma tu sporo wpisów, ale wiele z jajem. utrwalił mi się jako ktoś, kogo wpisy dzielę na 1/2... Odpowiedz Link
stardusts Re: ok 29.05.09, 23:34 Pan, to chyba jednak optymista gdzieś głęboko w duszy jest, mimo wszystko, a jednak dlatego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
facet_l Re: ok 30.05.09, 22:42 Optymista? Raczej nie. Wydaje się, że Pani Mania Hyper do mnie zapukała a żeby jeszcze tego było mało to buja up n'down Odpowiedz Link
stardusts Re: ok 30.05.09, 23:08 Jak buja to ja między drzewa uciekam.... mi pomaga brzoza no i leki niestety, albo na szczęście. Czasami myślę, że tak blisko jest czuć się dobrze, tylko rękę wyciągnąć... A optymista nie wiem dlaczego tak myślę...może to zbyt wiele, pacyfikuję do realisty.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
facet_l pesymista 31.05.09, 00:45 Realista, raczej tak, bo życie wymusiło. Z urodzenia pesymista, obecnie na etapie ku***skiej manii a raczej manii z elementami nie wiadomo czego. Znaczy się przyczyny znam, ale niestety są nie do przeskoczenia. Odpowiedz Link
dzedlajga Re: pesymista 31.05.09, 12:52 po tym, co przezylam, nie wierze, ze cos jest niemozliwe nie mowie, ze zaraz ktos ma rzucac prace jak ma kredyt na glowie (to byla mania) ale nawet z tego udalo sie wyjsc obronna reka. Zreszta tak nie do konca rzucilam, zmienilam na taka, ktora moze dawala troche mniej pieniedzy, ale za duuuzo wiecej satysfakcji. I zrobilabym to jeszcze raz. pewnie to nie na temat, ale to tylko taki przyklad Odpowiedz Link
liiona Re: Jaki jestem? 02.06.09, 07:10 Jestem zawsze sobą,choroba próbowała mnie zmienić-marnie jej to wyszło.-) Odpowiedz Link
stardusts Re: Jaki jestem? 16.06.09, 15:27 To teraz moja kolej: Jestem: Zakochana w moich kanarkach, Budząca się, co rano z refleksją z "Dnia Świra"- k**** ja pier****ę, Ciekawa ludzi i często zdziwiona, Jednak nie do końca normalna, Zazwyczaj pomiędzy plusem a minusem, a dążę ku stoickiemu środkowi. Więcej grzechów nie pamiętam Odpowiedz Link
saudadee Re: Jaki jestem? 21.06.09, 21:27 Jesteś człowiekiem , wrażliwym bardziej niż inni. I poetą jesteś. Całkiem niezłym Odpowiedz Link