staua 01.08.10, 06:04 Pojawil sie. Bardzo mi sie podoba, szczegolnie kolekcje paryska (Acorns) i farmowa. A zreszta, caly mi sie podoba. Jesli ktos chce cos kupowac, to dolacze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyziulka Re: Jesienny Twist Collective 01.08.10, 06:48 Bardzo fajne rzeczy Zdecydowanie rozważam zakup kilku Odpowiedz Link
joanna-olga Re: Jesienny Twist Collective 01.08.10, 09:22 Świetne modele, kolekcja "paryska", wwmhw, farma, sklep żeglarski... Czapki i berety podobają mi się wyjątkowo. Szczególnie angorowy komplet paryski. Acorns i Anthera kupię na 100%. Odpowiedz Link
orangewhatever Re: Jesienny Twist Collective 01.08.10, 15:48 oglądam, i chcę niemal wszystko po kolei issara, hawthorne, red oak, stratocumulus, twinflower, promenade...te na pewno! Odpowiedz Link
smia Re: Jesienny Twist Collective 01.08.10, 23:34 bardzo udane modele! gdyby nie to, ze mam dluga kolejke wzorow "do wydzierganai", na pewno sukusilabym sie na jakis kardigan. Odpowiedz Link
klikaf Re: Jesienny Twist Collective 03.08.10, 18:26 Kupię Red Oak, piękno i prostota. Na moją, prawdziwą "farmę" nie odważyłabym sie włożyć takiego sweterka Odpowiedz Link
weisefrau Re: Jesienny Twist Collective 05.08.10, 18:19 O, i mnie się tu parę rzeczy podoba Odpowiedz Link
kasia_1011 Re: Jesienny Twist Collective 09.08.10, 09:43 O, fajne projekty. To co? Wspólne zakupy? Odpowiedz Link
casada26 Re: Jesienny Twist Collective 09.08.10, 22:09 Ja chętnie się piszę na wspólne zakupy. Parę rzeczy mi się podoba Odpowiedz Link
michalsk-a-ga Re: Jesienny Twist Collective 10.08.10, 13:53 A czy ja tez moge prosic? Chetnie sie dolacze do zakupow. Bardzo podobaja mi sie wzory: Acorns, Hawthorne i Hallett's Ledge. Pozdrawiam Odpowiedz Link
joanna-olga Re: Jesienny Twist Collective 10.08.10, 19:10 michalsk-a-ga napisała: > A czy ja tez moge prosic? Wszystkie uzgodnienia i prośby kierujcie do Oli "Staua" na gazetowego priva Odpowiedz Link
ania9965 Re: Jesienny Twist Collective 14.08.10, 22:27 Pomyślałam sobie, że może jednak przeprowadzić nasze zakupy w Polsce. Może znalazłoby się wtedy więcej chętnych bo nie ma konieczności posiadania konta na Paypal. Pisałam w tej sprawie do Statui i odpisała, że nie ma nic na przeciwko. Co Wy na to? Odpowiedz Link
staua Re: Jesienny Twist Collective 14.08.10, 22:40 Nie mam nic przeciwko, aczkolwiek dla mnie lepiej byloby, gdyby osoba organizujaca przynajmniej miala jednak Paypal Swoja droga, zastanawiam sie, jaka cena bylaby do zaakceptowania dla wszystkich - wydawalo mi sie, ze cena jednego wzoru za kilkanascie to malo. Ale moze mam niewlasciwa perspektywe, poniewaz nie znam polskich realiow. Odpowiedz Link
joanna-olga Re: Jesienny Twist Collective 15.08.10, 11:37 A na czym polega problem z założeniem konta na Paypalu? Tym bardziej, że przelewy paypalowe są jednak szybsze i bezpieczniejsze. Odpowiedz Link
ania9965 Re: Jesienny Twist Collective 15.08.10, 12:15 Paypala mam i dla mnie to nie problem ale wiem , że dla innych to może być problem a też chcieliby wziąć udział w zakupach. I o to chodziło mi proponując przeniesienie zakupów do Polski. Odpowiedz Link
joanna-olga Re: Jesienny Twist Collective 15.08.10, 12:25 Ania, no właśnie o to się pytam, tak z ciekawości, jak ktoś ma konto w banku, to na czym polega problem z założeniem konta na paypalu? Bo przecież panie ze wspólnych zakupów nie beda wysyłały przekazów pocztą? O to pytałam. A z drugiej strony, też czysto teoretycznie, to chyba bezpieczniej podać adres do paypala niż rozsiewać po kraju swoimi danymi bankowo-adresowymi. No tak mi się wydaje. W końcu niewiele z nas zna sie dobrze. Odpowiedz Link
ania9965 Re: Jesienny Twist Collective 15.08.10, 12:40 Dla mnie założenie konta na Paypal nie było specjalnie trudne ale nie będę sie wypowiadać za innych. Odnośnie przelewów bankowych organizowałam już parokrotnie zakupy włóczek za granicą między innymi dlatego, nie tylko dlatego że w grupowo jest taniej ale i dlatego, że niektórzy nie radzą sobie z Paypalami. eBayami itp i zdarzały się też przelewy robione przez pocztę i z banków stacjonarnych. Odpowiedz Link
ania9965 Re: Jesienny Twist Collective 15.08.10, 13:00 W zasadzie to już nie wiem , czy dobrze , że sie odezwałam. Jeżeli uważacie , że tak jest lepiej jak było to nie ma nie ma sprawy.Możemy płacić i kupować już. Odpowiedz Link
joanna-olga Re: Jesienny Twist Collective 15.08.10, 13:16 Ania, dla mnie to wszystko jedno Pytałam z ciekowości. Takiej zwykłej. Jak można radzić sobie z internetem i anglojęzycznymi opisami a nie radzić z paypalem po polsku. Odpowiedz Link
staua Re: Jesienny Twist Collective 15.08.10, 16:34 Moze faktycznie skonczmy biezace zakupy w obecnej formie, a przy nastepnych bedziemy sie zastanawiac. Odpowiedz Link
kasia_1011 Re: Jesienny Twist Collective 15.08.10, 21:38 Można... ja jestem żywym tego przykładem. bałam się PayPala długo, ale już go oswoiłam Mimo to też wolałabym zakupy po polskiej stronie granicy. Myślę, że byłoby nas więcej a im nas więcej tym taniej. Odpowiedz Link