kajmy 28.11.08, 09:53 Mam pytanie jak wyżej. Szukałam w pasmanterii czegoś do podszycia, żeby skarpetki mojego wnusia nie ślizgały się po podłodze, ale nic takiego nie mają. Może Wy macie jakiś sposób żeby sobie z tym poradzić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasmeen Re: Skarpetki antypoślizgowe - jak ? 28.11.08, 11:02 Mozna zrobic zwyklym silikonem takim w tubie kropki/szlaczki zostawic do wyschniecis. Mi jednak podobaja sie bardziej takie podeszwy z calosci - trzeba kupic kawalek mieciutkiej skorki/irchy (mozna w ciucholandzie, ja ze starych zapasow mam takie laty skorzane jak sie przyszywalo onegdaj na lokciach swetrow) wyciac podeszwe i przyszyc - mozna ozdobnie na okretke Odpowiedz Link
wilowka Re: Skarpetki antypoślizgowe - jak ? 28.11.08, 11:40 Ja jeszcze pomyślałam, o mazajach mniej czy bardziej regularnych zrobionych na podeszwach klejem na gorąco z pistoletu. Ślizgał mi się kiedyś dywanik w łazience i tak go wyhamowałam Odpowiedz Link
urszula97 Re: Skarpetki antypoślizgowe - jak ? 28.11.08, 16:03 A ja proponuję kupić taka gumową tkanike w kratkę w sklepach z dywanami widziałąm i podszyć.A skórka też super pomysł. Odpowiedz Link
kajmy Re: Skarpetki antypoślizgowe - jak ? 04.12.08, 23:42 Dzięki za pomysły, coś z tego wykorzystam Odpowiedz Link
mariola.palka Re: Skarpetki antypoślizgowe - jak ? 24.06.22, 11:20 zobacz też na www.jarmarkeurope.pl tam mają fajnego włochacza Kayoom na antypoślizgowym spodzie Odpowiedz Link
morska-ton Re: Skarpetki antypoślizgowe - jak ? 05.08.22, 13:20 Myślę że od biedy to i klej na gorąco da rade Odpowiedz Link