Dodaj do ulubionych

moher z jedwabiem

25.11.10, 00:37
Witajcie,
może któraś z Was wie gdzie kupić moher z jedwabiem na tuniczkę podobną do tej?
www.pakamera.pl/na-drutach-carbon-nr351300.htm
Wrzuciłam w wyszukiwarkę ale nie znalazłam.
Tunika jest odlotowa, ale cena zaporowa...Powoli zaczynam urabiać mamę, żeby wydziergała mi bazęwink
Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: moher z jedwabiem 25.11.10, 08:08
      Moim zdaniem to cena bardzo okazyjna, biorąc pod uwagę ceny moheru z jedwabiem wink
      Na przykład:
      KidSilk Haze to ok. 25-35 zł za motek/25g, do kupienia na ebay, więc i koszty wysyłki z zagranicy.
      W polskich sklepach ceny podobne lub wyższe. Chyba że uda się upolować za grosze na All...
      • majaroma Re: moher z jedwabiem 03.12.10, 22:41
        Powiem szczerze, że za taką cenę bym nie robiła. Sama włóczka kosztuje sporo powyżej 100 zł + pomysł, to za robotę wychodzi nieco ponad 100 złotych, a robić trzeba co najmniej trzy bite wieczory!
    • iskraja KidSilk Haze- gdzie w Polsce? 01.12.10, 19:41
      Dziękuję za odpowiedź!
      A ktoś może wie gdzie w Polsce można kupić tę włóczkę?
      Najlepiej przez @.
      • d0branoc Re: KidSilk Haze- gdzie w Polsce? 02.12.10, 09:08
        W Polsce się nie spotkałam z żadną mieszanką tego typu. Akurat Rowan jest bardzo drogi, są tańsze włóczki o tym samym składzie, ale dostępne również tylko za granicą.
        • majaroma Re: KidSilk Haze- gdzie w Polsce? 03.12.10, 22:45
          Zobacz wełnę z jedwabiem, chociaż to moher, to może wyjść całkiem interesująco. 1000 metrów to tyle, co 4 moteczki kidsilk, a sporo tańsze. Wygląda naprawdę fajnie.
          zagroda.co/pl/c/welna-i-jedwab/62
          • yola-z Re: KidSilk Haze- gdzie w Polsce? 03.12.10, 23:16
            Oczekuję z niecierpliwością na włóczkę z Zagrody
            Pozdrawiam
            zagroda.co/pl/p/Lace-Scrumptious-/114
    • michalsk-a-ga Re: moher z jedwabiem 04.12.10, 21:24
      Czesc! Ja kupowalam stacjonarnie w Wawie (pasmanteria Bocian w Galerii Mokotow) wloczke Soft Dream wloskiej firmy BBB, sklad 70% kid mohair i 30% jedwab. Dotykowo i na wyglad jak KidSilk Haze Rowana a znacznie tansza. Mozna podobno kupowac przez ich strone: bocian-hobby.pl/produkt,4460,soft_dream.html. Pozdrawiam smile Aga
      • iskraja Re: moher z jedwabiem 05.12.10, 23:41
        Dziękuję dziewczyny! Jesteście nieocenione!
        moje prace w Inartis
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka