tolapola 03.10.05, 14:31 do tego sweterka, czy któras z Was ma może....... Może byc po rosyjsku , niemiecku.......chińsku? www.7ya.ru/photos/private-showphoto.aspx?RubrID=65431&PhotoID=897639 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojkam5 Re: schemat, schemat..... 03.10.05, 15:14 tu jest bardzo podobne, troszkę inne rekawy ale najważniejsze jest. może wystarczy? photobucket.com/albums/v718/vasilevna/Moi%20perevodi%20s%20chvedskogo/Bolero/?action=view¤t=bolero2.jpg opisy sa na kolejnych zdjęciach. a w razie czego opis ogólny do takiego bolerka podała Zdzid w wątku skończyłam bolerko chyba. Odpowiedz Link
martas76 Re: schemat, schemat..... 03.10.05, 22:01 Kurcze ale ładny...ale nie na moje mązliwości twórcze Odpowiedz Link
tolapola Re: schemat, schemat..... 04.10.05, 07:59 dziękuje za pomoc, myslę że już sobie poradze.... i może sie nawet pochwalę a co. Tylko musze skończyć sweterek z białych kwiatków który jest w Sandrze wrześniowej. (jest jeszcze spódnica i etola).Jeszcze rękaw do zrobienia. A wogóle to mam zaczęte chyba ze trzy robótki i jak widać znowu coś szukam.....czy to choroba? Pozdrawiam wszystkie zakręcone....w włóczkę Odpowiedz Link
auroom Re: schemat, schemat..... 05.10.05, 12:04 Wysłałam Ci coś na pocztę gazetową Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link