hada131 04.05.08, 19:39 ropeknits.googlepages.com/kimonostylesweater baaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk_29 Re: Kimono - cudo 05.05.08, 09:32 nooo, piękne, ale nie na mnie i jeszcze z pół roku nie na mnie Odpowiedz Link
brahdelt Re: Kimono - cudo 05.05.08, 14:40 Jedna koleżanka już to dzierga, a za zaczynam wkrótce. *^v^* Odpowiedz Link
qanna Re: Kimono - cudo 05.05.08, 23:16 Pomysł - ciekawy. Wykończenia i zastosowane sploty - ładne. Na całość - nie odważyłabym się! Gruby, obciły dzianinowy pas (od biustu w dół) zbierający dośc obszerną, kimonową górę - może być zabójstwem dla figury. Wcięcie talii zaniknie zupełnie a biust zagubi się w podwójnej warstwie założonej dzianiny. Może to pomysł na 'ciążówkę' dla osób lubiących wyeksponowany brzuszek? Myślę, że warto popracować nad wariantem sweterka. Odpowiedz Link
malgoha1 Re: Kimono - cudo 05.05.08, 23:27 Na biuście dzianinka jest pojedyncza, tylko dół srodkowego pasa jest podwójny.Płaski brzuszek, mały biust, cienka, wysokiej jakosci włóczka i sweterek rewelacja !!! Odpowiedz Link