altarii 22.01.10, 19:49 Czy ktoś korzysta z usług zainstalowanej telewizji satelitarnej? Jak się sprawuje i ile kosztuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
symizu Re: Telewizja satelitarna 22.01.10, 22:15 Dostarczenie sygnału satelitarnego do gniazdka w mieszkaniu, zgodnie z informacją z gabloty, przez upoważniona firmę. Przyjeżdża Pan, włącza sygnał na switchu, w puszce na klatce schodowej, trwa to w porywach 5 min, a Pan fachowiec inkasuje 250 PLN. Potem to już można podłączyć dowolny dekoder. My mamy akurat N-kę, działa bez zarzutów, nawet więcej programów niż na starym mieszkaniu, bo tu zbiera z HotBirda i ASTRY. Odpowiedz Link
darekk44 Re: Telewizja satelitarna 23.01.10, 13:44 można też sobie samemu podłączyć :-) trwa to z 10-15 minut ale nic nie kosztuje :-) Odpowiedz Link
przemomezep Re: Telewizja satelitarna 25.01.10, 20:51 hmm, coś więcej napiszesz, co i jak??? Odpowiedz Link
goodle Re: Telewizja satelitarna 26.01.10, 07:54 genialny pomysl zeby sie chwalic tym na forum, napiszcie jeszcze maila do wlasciciela tych anten ze sie da... a tak swoja droga to uwazam ze 250pln to spore przegiecie. niestety, ludzie mieszkajacy w polnocnych mieszkaniach nie maja innego wyjscia jak zaplacic... Odpowiedz Link
pomaranczowo-zieloni Re: Telewizja satelitarna 26.01.10, 08:10 My też mamy telewizje "z gabloty". Niestety problemy z odbiorem bywają po: większej burzy, przerwach w dostawie prądu i (jak się ostatnio okazało) przy sporych mrozach. Nie odbiera od soboty m.in. MINI MINI :) Serwisant reaguje dosyć szybko. W przypadku awarii poza lokalem - naprawa bezpłatna - gdy nawala dekoder płacimy (jeszcze nie nawalił więc nie wiem dokładnie jak to wygada). Odpowiedz Link
barakuda77 Re: Telewizja satelitarna 05.02.10, 08:34 nie dziwcie sie Kochani że za podłączenie sygnału "pan satelita" chciał 250zł.przy wyregulowaniu drzwi poprosiłam pana speca z novum o założenie dodatkowego zamka (który już sama nabyłam).Pan skasował mnie za robociznę 150zł!!!nie informując mnie o kosztach i nie dał żadnego potwierdzenia za dokonanie usługi .teraz odpadają elementy które mocowane były na silikon :(( Odpowiedz Link
olinka-4 Re: Telewizja satelitarna 13.04.10, 13:02 jeżeli jesteś zainteresowany telewizją satelitarną, to zapraszam na stronę [url=http://www.profan.com.pl/#]ProFan[/url] - oferują sprzęt do odbioru tv satelitarnej, kablowej, akcesoria i dodatki. Odpowiedz Link
satelita2015 Re: Telewizja satelitarna 06.08.15, 15:38 ja zrobie wlasna platfome cyfrowa :) Odpowiedz Link