sertab 25.11.09, 17:52 Poszukuje kogoś, kto niedrogo zaprojektuje salon oraz oświetlenie w kuchni i na korytarzu. Ok. 35 m2 w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PRISMA STUDIO Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję IP: *.ghnet.pl 26.11.09, 12:34 Witam, polecamy nasze usługi. Szybko, tanio i niedrogo. Zapraszamy na naszą stronę internetową www.prismastudio.webs.com/ Najnowsze portfolio z projektami możemy przesłać drogą mailową. Odpowiemy również na wszelkie pytania pod nr tel 605402676 oraz pod mialem: prisma.arch@gmail.com Zapraszamy do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.09, 14:24 Szybko, tanio i niedrogo heheh:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidesign Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję IP: *.ghnet.pl 26.11.09, 23:46 Witam, polecam swoją osobę. Oferuję ciekawe pomysły oraz konkurencyjne ceny. Chętnie podeślę portfolio na maila. fidesign@architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InventiveInteriors Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję IP: *.zone3.bethere.co.uk 01.12.09, 20:38 Witam i serdecznie zapraszam do współpracy. kontakt @inventive-interiors.com www.inventive-interiors.com Odpowiedz Link Zgłoś
architektura Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję 08.12.09, 09:54 Zapraszam do kontaktu: FRS ARCHITEKCI frs@frs-architekci.pl 505 098 567 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję IP: *.chello.pl 22.12.09, 17:06 Zapraszam, www.kreskoplan.pl Cenimy naturalne materiały, eleganckie jasne wnętrza, styl współczesny z elementami klasyki tel. 663151647 muszynski.pj@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIL Design Oferta od JIL Design IP: *.echostar.pl 26.12.09, 10:51 Witamy serdecznie, Firma JIL Design zajmująca się projektowaniem wnętrz, zachęca do skorzystania ze swoich usług, które pomogą Państwu zaoszczędzić ponad 30% czasu i pieniędzy przeznaczonych na remont mieszkania. Wiemy jak stworzyć piękne komfortowe wnętrze bez zbędnych wydatków. Oferujemy konkurencyjne ceny oraz możliwość ich negocjacji. Współpracujemy z solidnymi sprawdzonymi firmami budowlanymi. Działamy na terenie całego kraju. Zapraszamy do obejrzenia naszej strony internetowej. Co do Pana Projektu, to za 35m2 - cena 3000zł - 2,5 tygodnie na wykonanie całego pełno branżowego projektu wizualizacje, rysunki tech, specyfikacja materiałowa, dobór materiałów itp - co do realizacji to z takich znanych ;) 1- Warszawa, Kancelaria Chałas i Wspólnicy ul. Sapieżyńska 2- Warszawa, Galeria Mokotów, 2 piętro Dyskoteka w Kręgielni Atomica 3- Warszawa, Polskie Radio SA ul. Z. Modzelewskiego, Sala Bankietowa 4- Niemcy, Lubeck klub i dyskoteka " Bunker" chyba, tyle starczy? 501 507 888 Ivan Leśków WWW.jildesign.pl ivan@jildesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REDdesign Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 12:03 Zapraszam do współpracy. Pozdrawiam, Ewa Para www.reddesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm.branska Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję IP: *.146.117.66.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 17:08 Zapraszam - jestem z Krakowa. Marta Brańska mm.branska@gmail.com 604180230 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusza towarzystwa Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję IP: *.189.39.254.telnetsolutions.pl 18.07.14, 08:48 Ja skorzystałem z usług firmy Intellio Designers. Wymienię w punktach ich zalety: terminowość, dobra organizacja pracy ekipy, ciekawe (absolutnie nie jakieś awangardowe) pomysły i duża chęć wykazania się przed klientem. Dobry projekt pewnie potrafi zrobić wielu projektantów, ale potem go urzeczywistnić to już pewnie nie tak wielu. Intellio Designers sprawdziło się w obu tych sprawach. Projekty nam się spodobały, a prace budowlano-remontowe przebiegały zgodnie z tym co ustaliliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrim Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję IP: *.net.cybernetwmw.com 13.08.14, 14:36 Dzień dobry, Jesteśmy firma zajmująca się kompleksowym projektowaniem wnętrz oraz mebli. Do każdego projektu podchodzimy indywidualnie i z pasją, tworząc niepowtarzalne wnętrza. Zapewniamy pomoc w wyborze i zakupie materiałów, wyposażenia oraz sprzętów AGD. Oferujemy sprawdzone ekipy wykonawcze. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przykładowymi realizacjami. www.facebook.com/niedzielamorina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję IP: *.play-internet.pl 17.07.17, 22:42 Ja polecam DD Projekt. Mi robili projekt mieszkania i całe remontowali. Z efektu jestem bardzo zadowolona. Fajnie dogadaliśmy się jeśli chodzi generalnie o projekt. Połączyliśmy moje i ich pomysły i dostałam wymarzone i perfekcyjne mieszkanie. Warto pooglądać sobie ich projekty na stronie ddprojekt.pl/pl/projekty.html Moim zdaniem są przepiękne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrzegam Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję IP: *.ists.pl 23.08.18, 20:41 Ja nie polecam Kingi Rojek z firmy FORMA. Projekt wykonany nie szczegółowo, wszystkie wymiary trzeba było jeszcze raz sprawdzać i okazałay sie inne niż w projekcie. Na końcowy projekt czekałem pół roku... Ponadto na wiadomości odpisywała nie kiedy po półtorej tygodnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
anetakrawczyk Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję 25.04.19, 23:53 Współpracowałam z Panią Kingą przy wykańczaniu swojego domu i jestem z tej współpracy bardzo zadowolona. Na każdym etapie kontakt był dobry, począwszy od projektu przez dobór materiałów po realizację, mogę ją z czystym sumieniem polecić każdemu. Pozdrawiam, Aneta Krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
pietruszka_k Re: Architekt wnętrz Kraków poszukuję 13.12.23, 20:34 Wallslab, swietne projekty, innowacyjne rozwiazania no i przede wszystkim od projektu po wykonanie ! Takze full opcja :) Odpowiedz Link Zgłoś