Dodaj do ulubionych

Wasze projekty: architektoniczne wizje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 11:32
Rysuneczki na bardzo dobrym poziomie (podobają mi się nawet bardziej niż te niedorobione wizualizacje), same projekty też ekstra - fajnie że nawiązują do 'starej szkoły' w jakiś sposób i to da się odczuć, prawdziwy modern!!! jak dla mnie 10/10.
Obserwuj wątek
    • Gość: lot Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.p1.pcnet.com.pl 29.07.10, 12:04
      pięknie! jak na kandydata to chłopak wymiata. Na studiach załapiesz trochę świeższego powiewu stylu ale dajesz rade tymi szkicami. Dla mnie są super. Powodzenia
    • Gość: A. Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 12:12
      Też w tym roku zdawałam na architekturę i się dostałam. Moim zdaniem poziom rysunków i pomysłów jest przeciętny. Ciekawe, ale widziałam dużo lepsze prace.
    • Gość: James Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.man.poznan.pl 29.07.10, 12:13
      Rysunki sa jak dla mnie, osoby nie potrafiacej rysować :P bardzo beautifullne, to wspaniałe że komuś się dzisiaj chce patrzeć na Miesa i Wrighta, może jednak cywilizacja nie upadnie ! Pozdrawiam i życzę udanego architektowania się, może kiedyś dożyje fotoreportaży na temat tych budynków w wersji 1:1.
    • Gość: WW Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.chello.pl 29.07.10, 12:25
      Powodzenia, chłopie. Na pewno ci się uda, trzymam kciuki - masz talent, obyś miał jeszcze szczęście.
    • Gość: J. Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.89.105.100.static.crowley.pl 29.07.10, 13:09
      Nieźle , mam nadzieję że nie chcesz się zmarnować na wydziale w Krakowie . Bo potencjał jest duży a tam się tylko czas marnuję :)
    • Gość: o kurde Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 13:42
      o kurde teraz to już trzeba się lansić jeszcze przed studiami!
    • Gość: BB Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.10, 13:43
      nawet nie mysl o łodzi, a najlepiej nigdzie w PL... niestety!
    • Gość: Małgorzata Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: 89.167.22.* 29.07.10, 14:08
      Rysunki bardzo dobre, tyle,że dobry rysownik wcale nie musi znaczyć dobry architekt.
    • Gość: Ja Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 14:12
      Bardzo inspirowane...
    • Gość: hmm Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 15:00
      Małgorzata - Ani dobry matematyk, lingwista, inżynier, może i artystą taki dobry rysownik nie będzie. W ogóle to nic nie znaczy najlepiej. Przez te rysunki gośc pokazuje swoje zainteresowania, które są ok. Rysuje również w porządku. Oczywiście, że wiele czynników będzie miało wpływ na to, że mu się uda, lub nie, ale chociaż podstawe ku temu ma.
    • Gość: hmm Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 15:01
      A. - to wrzucaj tutaj swoje rzeczy.
    • Gość: mama85 Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.182.100.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.07.10, 15:04
      Chłopak ma dobre wzorce. Ktoś tu napisał, że inspirowane.. Przecież to lepiej inspirować się projektami takich architektów, jakich wymienia, niż tworzyć pseudo-nowatorskie odpady.
    • Gość: K. Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 16:11
      fajne :)
    • Gość: lelumpolelum Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.limes.com.pl 29.07.10, 18:28
      ja uważam, ze lepiej spoglądać w przyszłość niż się cofać, owszem mienie podstaw i analiza wzorców, ok, tu widac rozrysowana, ale jeśli chodzi o architekturę, to minęło 50 lat co najmniej
    • Gość: dybuk Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.echostar.pl 29.07.10, 18:29
      świetne, gość będzie kiedyś rządzicielem
    • Gość: architekt Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 18:50
      Słabe te rysunki... radzę się podszkolić
    • Gość: lelumpolelum Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.limes.com.pl 29.07.10, 18:54
      ktoś napisał, że Chłopak załapie troche świeższego powiewu stylu, właśnie to na studiach, oby! nie chciałam zdołować, też życzę powodzenia, przyszły student powinien koniecznie wykorzystać tą wrażliwość rysunkową w swoich projektach, to wtedy zadziwi wszystkich, bo obecnie tylko wszystko z kompa
    • Gość: lelumpolelum Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.limes.com.pl 29.07.10, 18:56
      o, a taki pan architekt sie wypowie i zero argumentacji. ale dowalic to prosze bardzo
    • Gość: kałasznikow Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 20:28
      lelum - bo pan architekt to już jest po studiach i rysować to on umie. Za jego czasów komputera nie było, a i konkurencji takiej, jak dziś też nie. Kiedyś to miał też łatwe zlecenia, a teraz i narobi się, a figa z tego wyjdzie. Może chociaż postarać się zatrudnić za minimalną krajową jakichś naiwniaków, co mu chociaż cokolwiek błyszczącego walną, to gdzieśtam powie na spotkaniku starych wyjadaczy, że nowoczesny i w ogóle...
    • Gość: pina Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.ip.media3.com.pl 29.07.10, 20:31
      wow-powaliły mnie te rysunki :D są mega-tylko nieliczni po studiowaniu 5 lat architektury umieją podobnie :)
    • Gość: Architekt z Łodzi Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.toya.net.pl 29.07.10, 20:48
      A ja mam wrażenie, że to stara , dobra szkoła rysunku pana Jaroszewskiego z Łodzi. Mam rację?
    • Gość: Dobrze VViesz Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 22:08
      Przede wszystkim masz fantastyczny warsztat, to jest w stanie zauważyć nawet laik. Rysujesz bardzo fotorealistycznie czym można trafić w gusta lub nie. Ale na pewno pojedynczy rysunek zajmuje ci sporo czasu, zatem fajnie byloby wprowzdzic persektywe powietrzna, bardziej odpuścić w niektorych miejscach - zaoszczędzisz czas osiągając lepszy efekt. Warto też trochę uwidocznic konstrukcję (tylne sciany itp.). No i niestety, co do samej archt., moim zdaniem jest po prostu nudna. Widać wyraźnie czym sie inspirujesz, dobrze że masz wiedze, ale robisz to zbyt doslownie, powielasz coś co już było. Twórz nowoczesna archt.
    • Gość: Architekciuch Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: 109.243.236.* 29.07.10, 23:02
      Nie czepiajcie się młodego - przypomnijcie sobie wasze prace sprzed egzaminów ... Ważne że młody ma pomysły, a nie wali wszystkiego z sześcianów ;D. Po za tym jego ulubionym stylem w tym wieku nie jest secesja ani gotyk, a architektem Gaudi.
    • Gość: gosc Re: Wasze projekty: architektoniczne wizje IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 23:10
      przeciez te rysunki to jest ciasto, wymucakne, perspektywa lezy, skały to pozal sie boze, prawie brak otoczenia... nie wiem czym sie tu zachwycac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka