Gość: Zachariasz IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.12.04, 17:12 Czy kto może polecić sprawdzonego i uzdolnionego architekta wnętrz z Trójmiasta? Bardzo mnie też interesuje ile kosztują takie usługi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mwdesigner Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:41 proszę o kontakt: mwdesigner@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 13:28 mogę to być ja, jestem technikiem architektury o specjalnosci projektowanie wnetrz i historykiem sztuki :) ale nie mam super doświadczenia a z pracowni wnętrz to np. Magdalena Szkarłat, Blanka Bogdaniuk-Kiedrowicz, Kreski dla wnętrza też Kolor Plus. To napewno dobre nazwy i nazwiska co do cen, to nie da sie tak powiedziec, wszystko zalezy, czy duzy projekt, czy z nadzorem, ile metrow, itd itp jakby co to mój mejl : Luucha@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.aster.pl 12.12.04, 21:21 Mnie wnetrza robily rok temu projektantki z Ogarnej na Starowce. Wejdz na ich strone - jest tam troche zdjec (jedno z mojego mieszkanka:) innaprojekt.com/ I negocjuj z nimi ceny - jesli podoba im sie zadanie to bardzo schodza z ceny (moje sie chyba podobalo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszka Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.abacus.pl 17.12.04, 13:55 zapraszam do wspolpracy dominika.czarnecka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: 81.219.98.* 07.01.05, 18:20 Polecam Victoria Bramin Studio z Osowej Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
27kasia Re: architekt wnętrz w Trójmieście 11.01.05, 11:29 Polecam www.es-pro.pl, sa z Warszawy ale ceny są umiarowane a co najciekawsze uwzględniają w projektach zasady Feng shui. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.chl.asp.gda.pl 12.01.05, 13:10 Kasia27! Daj sobie spokoj z tym feng shui. To i tak nie dziala. Urzadzanie wnetrz tym sposobem polega na ustawianiu przeplywu energii. Dzialalo w starozytnej Japonii. Teraz za duzo mamy fal w powietrzu (radio,telefony komorklowe itp.) i NIE DZIALA!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerazy Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:48 WITAM, JESTEM DYPLOMOWANYM ARCHITEKTEM WNĘTRZ, PO AKADEMII SZTUK PIEKNYCH W GDAŃSKU. PROPONUJE SWOJE USŁUGI. CENA DO UZGODNIENIA. KATARZYNA CERAZY TEL. 0 605 600 558 Odpowiedz Link Zgłoś
martyna248 Interior Designer 16.01.05, 21:51 HEj jesli potrzebujesz jakich kolwiek informacji prosze o kontakt. maroon7design@yahoo.com Jestem architektem wnetrz, skonczylam studia w USA posiadam ASID i IIDA certyfikat. Obecnie mieszkam i pracuje tutaj, ale moge Ci udzielic potrzebne informacje. Uwielbiam swoja prace i robie to co robie z pasja. No i oczywiscie nie bede cie kasowac za moje info. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
micula1 Re: architekt wnętrz w Trójmieście 29.01.05, 21:26 Gość portalu: cerazy napisał(a): > WITAM, > JESTEM DYPLOMOWANYM ARCHITEKTEM WNĘTRZ, PO AKADEMII SZTUK PIEKNYCH W GDAŃSKU. > PROPONUJE SWOJE USŁUGI. > CENA DO UZGODNIENIA. > KATARZYNA CERAZY > TEL. 0 605 600 558 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.Red-83-47-158.dynamicIP.rima-tde.net 19.11.13, 23:05 Polecam szczerze pracownię LESINSKA CONCEPT z gdyni. Ceny jak wszędzie a projekty fantastyczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekGdy Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.31.54.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.13, 11:54 Ja polecam MAQ pracownię projektową z Gdyni. www.maq-studio.pl Zamówiłem u nich projekt małego biura i wyszło świetnie... Pokazywali mi wnętrza mieszkań i domów które zprojektowali i też robiły wrażenie.... Współpracowało się bezproblemowo... Polecam... Mają nawet cennik na stronie: www.maq-studio.pl/oferta-wn-etapy.php Ale można trochę okroić zakres projektu i cenę negocjować... Ja nie potrzebowałem pełnego zakresu a i tak wyszło fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wicio8 Re: architekt wnętrz w Trójmieście 01.04.14, 08:45 Polecam Concepticę www.conceptica.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
japanka2 Re: architekt wnętrz w Trójmieście 25.05.15, 18:36 Ja właśnie też się rozglądam dla siostry, która tam chatę kupiła, tzw Gdańsk, ale jak na razie mamy kilka namiarów, przeglądamy portfolia, np tu aranzacja.net/ no i ogólnie zastanawiamy się, ale bez konkretnie podjętych decyzji. A ostatecznie kogo wybrałeś i czy się sprawdził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracowniamoje Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.15, 12:24 Witam, Pracownia Projektowa MOJE to nowe miejsce na wnętrzarskiej mapie Trójmiasta. Jesteśmy młodą, ale bazującą na dużym doświadczeniu firmą. Zajmujemy się profesjonalnym projektowaniem wnętrz mieszkalnych i użytkowych. Do projektowania podchodzimy kompleksowo, a nasza praca nie kończy się na oddaniu projektu – zajmujemy się również nadzorem nad jego realizacją. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą - RAZEM STWORZYMY TWOJE WNĘTRZE. Działamy głównie na terenie: Gdańsk, Sopot, Gdynia i okolice. Kontakt: www.pracowniamoje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simplyred Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.244.206.91.rev.jpk.pl 06.07.15, 21:04 Szukam niedrogiego architekta do zaprojektowania koncepcji wnętrza domu w stanie deweloperskim ok.130 m2. Proszę o kontakt . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arch Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.15, 14:59 Jeśli temat nadal aktualny, zapraszam do kontaktu: www.facebook.com/pracowniaARD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.146.134.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.09.15, 18:49 Zapraszam na www.mieszkajmilo.pl zajmujemy się projektowaniem i aranżacją wnętrz w rozsądnych cenach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak205 Poszukuję studentki architektury- okolice Tczewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.15, 10:16 Witam Poszukuję osoby studiującej architekturę, która byłaby w stanie pomóc mi w zaprojektowaniu aranżacji saloniku wraz z jadalnią. Powierzchnia ok. 25 m. Podłoga szara z płytek, meble już są- Bawaria. Marzą mi się jakieś ciekawe ściany oraz podwieszany sufit, odpowiednie rozmieszczenie mebli i coś, :-) żeby było ładnie i funkcjonalnie. Okolice Tczewa.Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonomizehej Re: Poszukuję studentki architektury- okolice Tcz 14.05.17, 20:25 Znalazła Pani kogoś? Mam podobna sytuacje, tyle, że w Warszawie Prosze o kontakt gondusia@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras87 Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.rev.pro-internet.pl 09.12.16, 00:03 Ja mogę polecić Ci bardzo dobrą młodą projektantkę. Robiła dla mnie projekt mieszkania a ja z kolei dostałem namiar na nią od znajomego. Bardzo fajnie podeszła do tematu i zaprojektowała mi mieszkanie tak jak sobie to wyobrażałem. Za każdym razem jak znajomi wpadają do mnie to chwalą jej robotę. Tu stronka jej biura www.wojszstudio.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barch Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.tktelekom.pl 01.08.16, 18:43 Zapraszam na stronkę ;) www.facebook.com/barchPL/ www.barch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fitsamanta Re: architekt wnętrz w Trójmieście 02.01.17, 12:54 Zdecydowanie polecam firmę Ito design itodesign.pl/ zaprojektowaliśmy razem mieszkanie moich marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.146.144.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.05.17, 11:05 Witam Serdecznie, Jestem architektem, prowadzę pracownię projektowania wnętrz "Mieszkaj Miło" mogę Państwu zaoferować wykonanie projektu zdalnie. Moje projektu można zobaczyć na stronie www.mieszkajmilo.pl na którą serdecznie zapraszam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malami899 Re: architekt wnętrz w Trójmieście 08.06.17, 14:08 Bardzo uzdolnioną osoba jest pani Monika z ITOdesign. Właśnie z nią współpracowałam projektując swoją sypialnię i od początku czułam jakby pomagała mi dobra koleżanka. Naprawdę piękne wnętrze powstało z tej współpracy, polecam ją i całą firmę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: 178.62.121.* 02.01.18, 11:49 Też miałam podobne wrażenie. I muszę przyznać, że całość pracy firmy ITOdesign bardzo mi się podoba. Takich fachowców ciężko jest teraz znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
magdabala90 Re: architekt wnętrz w Trójmieście 27.03.18, 13:03 Muszę pochwalić Lux Interiors bo to jak zrobili nam łazienkę to jest naprawdę sztuka, przestrzeń jest tak wybitnie nieustawna, tak niewygodna do jakiegokolwiek projektowania że nie da się tego opisać. A poradzili sobie super, bardzo pomysłowe podejście! Kontaktować się najlepiej telefonicznie albo mailowo, na luxinteriors.com.pl są namiary i cennik (chyba aktualny). Odpowiedz Link Zgłoś