Dodaj do ulubionych

architekt wnętrz w Trójmieście

IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.12.04, 17:12
Czy kto może polecić sprawdzonego i uzdolnionego architekta wnętrz z
Trójmiasta? Bardzo mnie też interesuje ile kosztują takie usługi.
Obserwuj wątek
    • Gość: mwdesigner Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:41
      proszę o kontakt: mwdesigner@o2.pl
    • Gość: lu Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 13:28
      mogę to być ja, jestem technikiem architektury o specjalnosci projektowanie
      wnetrz i historykiem sztuki :) ale nie mam super doświadczenia
      a z pracowni wnętrz to np. Magdalena Szkarłat, Blanka Bogdaniuk-Kiedrowicz,
      Kreski dla wnętrza też Kolor Plus. To napewno dobre nazwy i nazwiska

co do cen, to nie da sie tak powiedziec, wszystko zalezy, czy duzy projekt, czy
      z nadzorem, ile metrow, itd itp
      jakby co to mój mejl : Luucha@wp.pl
    • Gość: monika Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.aster.pl 12.12.04, 21:21
      Mnie wnetrza robily rok temu projektantki z Ogarnej na Starowce.
      Wejdz na ich strone - jest tam troche zdjec (jedno z mojego mieszkanka:)

innaprojekt.com/

I negocjuj z nimi ceny - jesli podoba im sie zadanie to bardzo schodza z ceny
      (moje sie chyba podobalo :)))
    • Gość: duszka Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.abacus.pl 17.12.04, 13:55
      zapraszam do wspolpracy
      dominika.czarnecka@wp.pl
    • Gość: gość Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: 81.219.98.* 07.01.05, 18:20
      Polecam Victoria Bramin Studio z Osowej
      Pozdrowienia!
    • 27kasia Re: architekt wnętrz w Trójmieście 11.01.05, 11:29
      Polecam www.es-pro.pl, sa z Warszawy ale ceny są umiarowane a co najciekawsze
      uwzględniają w projektach zasady Feng shui.
      • Gość: W. Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.chl.asp.gda.pl 12.01.05, 13:10
        Kasia27! Daj sobie spokoj z tym feng shui. To i tak nie dziala. Urzadzanie
        wnetrz tym sposobem polega na ustawianiu przeplywu energii. Dzialalo w
        starozytnej Japonii. Teraz za duzo mamy fal w powietrzu (radio,telefony
        komorklowe itp.) i NIE DZIALA!.
    • Gość: cerazy Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:48
      WITAM,
      JESTEM DYPLOMOWANYM ARCHITEKTEM WNĘTRZ, PO AKADEMII SZTUK PIEKNYCH W GDAŃSKU.
      PROPONUJE SWOJE USŁUGI.
      CENA DO UZGODNIENIA.
      KATARZYNA CERAZY
      TEL. 0 605 600 558
      • martyna248 Interior Designer 16.01.05, 21:51
        HEj jesli potrzebujesz jakich kolwiek informacji prosze o kontakt.
        maroon7design@yahoo.com
        Jestem architektem wnetrz, skonczylam studia w USA posiadam ASID i IIDA
        certyfikat. Obecnie mieszkam i pracuje tutaj, ale moge Ci udzielic potrzebne
        informacje. Uwielbiam swoja prace i robie to co robie z pasja. No i oczywiscie
        nie bede cie kasowac za moje info.
        POzdrawiam
      • micula1 Re: architekt wnętrz w Trójmieście 29.01.05, 21:26
        Gość portalu: cerazy napisał(a):

> WITAM,
        > JESTEM DYPLOMOWANYM ARCHITEKTEM WNĘTRZ, PO AKADEMII SZTUK PIEKNYCH W GDAŃSKU.
        > PROPONUJE SWOJE USŁUGI.
        > CENA DO UZGODNIENIA.
        > KATARZYNA CERAZY
        > TEL. 0 605 600 558
    • Gość: Ryszard Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.Red-83-47-158.dynamicIP.rima-tde.net 19.11.13, 23:05
      Polecam szczerze pracownię LESINSKA CONCEPT z gdyni. Ceny jak wszędzie a projekty fantastyczne!!
    • Gość: TomekGdy Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.31.54.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.13, 11:54
      Ja polecam MAQ pracownię projektową z Gdyni.

www.maq-studio.pl

Zamówiłem u nich projekt małego biura i wyszło świetnie... Pokazywali mi wnętrza mieszkań i domów które zprojektowali i też robiły wrażenie....
      Współpracowało się bezproblemowo...
      Polecam...

Mają nawet cennik na stronie: www.maq-studio.pl/oferta-wn-etapy.php
      Ale można trochę okroić zakres projektu i cenę negocjować... Ja nie potrzebowałem pełnego zakresu a i tak wyszło fajnie...
      • wicio8 Re: architekt wnętrz w Trójmieście 01.04.14, 08:45
        Polecam Concepticę
        www.conceptica.com.pl
    • japanka2 Re: architekt wnętrz w Trójmieście 25.05.15, 18:36
      Ja właśnie też się rozglądam dla siostry, która tam chatę kupiła, tzw Gdańsk, ale jak na razie mamy kilka namiarów, przeglądamy portfolia, np tu aranzacja.net/ no i ogólnie zastanawiamy się, ale bez konkretnie podjętych decyzji. A ostatecznie kogo wybrałeś i czy się sprawdził?
      • Gość: pracowniamoje Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.15, 12:24
        Witam,

Pracownia Projektowa MOJE to nowe miejsce na wnętrzarskiej mapie Trójmiasta. Jesteśmy młodą, ale bazującą na dużym doświadczeniu firmą. Zajmujemy się profesjonalnym projektowaniem wnętrz mieszkalnych i użytkowych. Do projektowania podchodzimy kompleksowo, a nasza praca nie kończy się na oddaniu projektu – zajmujemy się również nadzorem nad jego realizacją. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą - RAZEM STWORZYMY TWOJE WNĘTRZE.

Działamy głównie na terenie: Gdańsk, Sopot, Gdynia i okolice.

Kontakt:
        www.pracowniamoje.pl

• Gość: simplyred Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.244.206.91.rev.jpk.pl 06.07.15, 21:04
          Szukam niedrogiego architekta do zaprojektowania koncepcji wnętrza domu w stanie deweloperskim ok.130 m2. Proszę o kontakt .
          • Gość: arch Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.15, 14:59
            Jeśli temat nadal aktualny, zapraszam do kontaktu: www.facebook.com/pracowniaARD.
          • Gość: Karolina Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.146.134.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.09.15, 18:49
            Zapraszam na www.mieszkajmilo.pl zajmujemy się projektowaniem i aranżacją wnętrz w rozsądnych cenach.

Pozdrawiam
            • Gość: ak205 Poszukuję studentki architektury- okolice Tczewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.15, 10:16
              Witam
              Poszukuję osoby studiującej architekturę, która byłaby w stanie pomóc mi w zaprojektowaniu aranżacji saloniku wraz z jadalnią. Powierzchnia ok. 25 m. Podłoga szara z płytek, meble już są- Bawaria. Marzą mi się jakieś ciekawe ściany oraz podwieszany sufit, odpowiednie rozmieszczenie mebli i coś, :-) żeby było ładnie i funkcjonalnie. Okolice Tczewa.Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to proszę o kontakt.
              • zielonomizehej Re: Poszukuję studentki architektury- okolice Tcz 14.05.17, 20:25
                Znalazła Pani kogoś? Mam podobna sytuacje, tyle, że w Warszawie
                Prosze o kontakt gondusia@op.pl
          • Gość: maras87 Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.rev.pro-internet.pl 09.12.16, 00:03
            Ja mogę polecić Ci bardzo dobrą młodą projektantkę. Robiła dla mnie projekt mieszkania a ja z kolei dostałem namiar na nią od znajomego. Bardzo fajnie podeszła do tematu i zaprojektowała mi mieszkanie tak jak sobie to wyobrażałem. Za każdym razem jak znajomi wpadają do mnie to chwalą jej robotę. Tu stronka jej biura www.wojszstudio.com
    • Gość: barch Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.tktelekom.pl 01.08.16, 18:43
      Zapraszam na stronkę ;)
      www.facebook.com/barchPL/
      www.barch.pl
    • fitsamanta Re: architekt wnętrz w Trójmieście 02.01.17, 12:54
      Zdecydowanie polecam firmę Ito design itodesign.pl/ zaprojektowaliśmy razem mieszkanie moich marzeń.
    • Gość: Karolina Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: *.146.144.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.05.17, 11:05
      Witam Serdecznie,
      Jestem architektem, prowadzę pracownię projektowania wnętrz "Mieszkaj Miło" mogę Państwu zaoferować wykonanie projektu zdalnie. Moje projektu można zobaczyć na stronie www.mieszkajmilo.pl na którą serdecznie zapraszam.

Pozdrawiam
    • malami899 Re: architekt wnętrz w Trójmieście 08.06.17, 14:08
      Bardzo uzdolnioną osoba jest pani Monika z ITOdesign. Właśnie z nią współpracowałam projektując swoją sypialnię i od początku czułam jakby pomagała mi dobra koleżanka. Naprawdę piękne wnętrze powstało z tej współpracy, polecam ją i całą firmę:)
      • Gość: Krystyna Re: architekt wnętrz w Trójmieście IP: 178.62.121.* 02.01.18, 11:49
        Też miałam podobne wrażenie. I muszę przyznać, że całość pracy firmy ITOdesign bardzo mi się podoba. Takich fachowców ciężko jest teraz znaleźć.
    • magdabala90 Re: architekt wnętrz w Trójmieście 27.03.18, 13:03
      Muszę pochwalić Lux Interiors bo to jak zrobili nam łazienkę to jest naprawdę sztuka, przestrzeń jest tak wybitnie nieustawna, tak niewygodna do jakiegokolwiek projektowania że nie da się tego opisać. A poradzili sobie super, bardzo pomysłowe podejście! Kontaktować się najlepiej telefonicznie albo mailowo, na luxinteriors.com.pl są namiary i cennik (chyba aktualny).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka