utalia 22.09.05, 00:23 Czy ktos moze mi podpowiedziec gdzie moge kupic w Polsce lustro a raczej tak przygotowana blache abym mogla ja powiesic np. na plocie w celu nadania dzialce optycznej glebi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axx Re: Lustro na zewnatrz IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 22.09.05, 02:18 To oczywiscie fanaberia. Wstaw sobie super lusto powiedzmy do sypailni wez Levitre i popatrz jak to wyglada od tylu. Zakladam ze masz piekne duze piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Lustro na zewnatrz 22.09.05, 23:37 Jak nie masz odpowiednich informacji aby wypowiedziec sie na temat to doprawdy nie pisz nic. Tak bedzie lepiej. Bo jak nie wiem gdzie takie lustro kupic tak nie wiem. Wiec porada malo uzyteczna. A w sypialni mam niejedno lustro. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dno!! Re: Lustro na zewnatrz IP: *.acn.waw.pl 23.09.05, 08:22 tylko, ze wiesz, on ma kurcze racje.. jest to objawem najgorszego bezguscia-lustro na ogrodzeniu..dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Lustro na zewnatrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:00 To chyba ostatni murator lub dobre wnetrze tak miesza w głowach. Optyczna głębia ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Lustro na zewnatrz 23.09.05, 13:42 mONIKO NIE ROZUMIEM tWOJEJ WYPOWIEDZI. mURATORA NIE CZYTAM. o CZYMS TAKIM JUZ WIEM OD DAWNA ALE NIE WIEM GDZIE MOZNA TO ZAMOWIC W pOLSCE. No tak ale jak ktos nie wie to najlepiej skrytykowac zeby moc palce rozprostowac na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Lustro na zewnatrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:10 No wiec o lustrach, cenach ( cos ok 100/m kw.), punktach sprzedaży było w jednym z tych czasopism albo w stylowym domu. Nie chce mi sie szukać, ale to było nie dalej jak 2 tygodnie temu. Co do krytyki - MNIE SIE TEN POMYSŁ NIE PODOBA. Ale lustra na otwartych tarasach bywały już w latach 20 poprzedniego stulecia. Odpowiedz Link Zgłoś
arhe1 Re: Lustro na zewnatrz 24.09.05, 23:54 ale temat ciekawy ....i ten biust... jeśli chodzi o lustra w ogrodzie to szkoda kasy. Prościej będzie jak sobie kupisz działkę obok tej na której stoi lub ma stanąć jakieś nowe dzieło Mistrza Marka Budzyńskiego :) - będziesz miała luster pod dostatkiem....i to z zielenią. Odpowiedz Link Zgłoś