Dodaj do ulubionych

Lustro na zewnatrz

22.09.05, 00:23
Czy ktos moze mi podpowiedziec gdzie moge kupic w Polsce lustro a raczej tak
przygotowana blache abym mogla ja powiesic np. na plocie w celu nadania
dzialce optycznej glebi?
Obserwuj wątek
    • Gość: axx Re: Lustro na zewnatrz IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 22.09.05, 02:18
      To oczywiscie fanaberia. Wstaw sobie super lusto powiedzmy do sypailni
      wez Levitre i popatrz jak to wyglada od tylu. Zakladam ze masz piekne duze
      piersi.
      • utalia Re: Lustro na zewnatrz 22.09.05, 23:37
        Jak nie masz odpowiednich informacji aby wypowiedziec sie na temat to doprawdy
        nie pisz nic. Tak bedzie lepiej. Bo jak nie wiem gdzie takie lustro kupic tak
        nie wiem. Wiec porada malo uzyteczna. A w sypialni mam niejedno lustro. Utalia
    • Gość: dno!! Re: Lustro na zewnatrz IP: *.acn.waw.pl 23.09.05, 08:22
      tylko, ze wiesz, on ma kurcze racje..

jest to objawem najgorszego bezguscia-lustro na ogrodzeniu..dno
      • Gość: monika Re: Lustro na zewnatrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:00
        To chyba ostatni murator lub dobre wnetrze tak miesza w głowach. Optyczna
        głębia ot co!
        • utalia Re: Lustro na zewnatrz 23.09.05, 13:42
          mONIKO NIE ROZUMIEM tWOJEJ WYPOWIEDZI. mURATORA NIE CZYTAM. o CZYMS TAKIM JUZ
          WIEM OD DAWNA ALE NIE WIEM GDZIE MOZNA TO ZAMOWIC W pOLSCE. No tak ale jak ktos
          nie wie to najlepiej skrytykowac zeby moc palce rozprostowac na klawiaturze.
          • Gość: monika Re: Lustro na zewnatrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:10
            No wiec o lustrach, cenach ( cos ok 100/m kw.), punktach sprzedaży było w
            jednym z tych czasopism albo w stylowym domu. Nie chce mi sie szukać, ale to
            było nie dalej jak 2 tygodnie temu. Co do krytyki - MNIE SIE TEN POMYSŁ NIE
            PODOBA. Ale lustra na otwartych tarasach bywały już w latach 20 poprzedniego
            stulecia.
            • arhe1 Re: Lustro na zewnatrz 24.09.05, 23:54
              ale temat ciekawy ....i ten biust...
              jeśli chodzi o lustra w ogrodzie to szkoda kasy. Prościej będzie jak sobie
              kupisz działkę obok tej na której stoi lub ma stanąć jakieś nowe dzieło Mistrza
              Marka Budzyńskiego :) - będziesz miała luster pod dostatkiem....i to z zielenią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka