Dodaj do ulubionych

Architekt wnętrz - Poznań

15.05.06, 15:26
Rozpoczęłam budowę domu pod Poznaniem. Poszukuję fajnego architekta wnętrz
(domu), który wysłucha tego co nam się marzy, czego byśmy u siebie nie
widzieli, może będzie miał rozwiązania, o których my nie mamy pojęcia, a nam
się spodobają. Może znacie kogoś fajnego, sprawdzonego itd.
Aga
Obserwuj wątek
    • kinunia Re: Architekt wnętrz - Poznań 16.05.06, 16:26
      Witam.
      Jestem zainteresowana Pani ofertą, jestem absolwentką Wnętrz poznańskiej ASP,
      chętnie doradzę jeśli chodzi o rozwiązania kolorystykę, lub wybór materiałów.
      Mam możliwość wystawienia rachunku w razie potrzeby.Dysponuję autem więc nie ma
      problemu z dojazdem pod miasto. Podaję mój tel.kont: 0504 189 520
      Pozdrawiam
      Karolina
      • agusia713 Re: Architekt wnętrz - Poznań 17.05.06, 14:28
        Witam Pani Karolino. Odebrałam Pani informację i jestem mile zaskoczona, że
        któś w ogóle się odezwał. Czy ma Pani jakieś doświadczenia, bo z postu to nie
        wynika. My chętnie się z Panią spotkamy,zobaczylibyśmy też Pani prace, tylko
        musimy jakoś to zgrać w czasie. Mąż często wyjeżdża zatem rozpoczęcie budowy i
        pilnowanie formalności, to moja działka, ale jeżeli chodzi o jego wyposażanie i
        projekt wnętrz, to chcielibyśmy w tym uczestniczyć oboje.
        Może coś o sobie i inwestycji: jesteśmy po trzydziestce,a dom jest dośc duży z
        poddaszem użytkowym(ok 300 m).
        Niestety w tym tygodniu my nie damy rady się spotkać. Dowiem się, jak wygląda
        terminarz męża w przyszłym tygodniu i pozwolę sobie zadzwonić do Pani.
        Pozdrawiam
        Aga
        • kinunia Re: Architekt wnętrz - Poznań 17.05.06, 15:24
          Witam.
          Dziękuję za odpowiedź.:)
          Proszę sobie ze spokojem załatwiać swoje sprawy ja jestem w Poznaniu i przez
          najbliższy czas nigdzie się nie wybieram, gdyż mam zlecony projekt mieszkania tu
          na miejscu.Szkołę ukończyłam w zeszłym roku. Co do mojego doświadczenia to są to
          głównie właśnie wnętrza mieszkalne, łazienki. Jeśli kubatura jest duża a zależy
          na szybkim wykonaniu pracy, współpracuję z kolegą, również z branży gdyż mamy
          podobny styl i łatwiej podzielić się pracą.Prowadzę własną
          działalność.Współpracuję z firmami zajmującymi się wyposażeniem wnętrz:kuchnie,
          łazienki.
          podaję adres mailowy: kinamar_79@o2.pl
          Pozdrawiam
          Karolina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka