Dodaj do ulubionych

Podglączacz - UWAGA ! ! !

20.09.06, 01:21
No i jest problem, a w zwiazku z tym pisze i o opinie prosze. Robie facetowi
projekt domku. Domek jak domekniec szczegolnego, poza oczywiscie moim niezlym
projektem. Ale ja nie o tym chcialam. Facet kazal mi zaprojektowac otwor w
scianie przylegakjacej do sypialni w celu zamontowania lustra weneckiego. Jak
to uslyszalam to slabo mi sie zrobilo. Nie jestem glupia i wiem dokladnie o
co tej swini chodzi. Tak, tylko ze gosc ma kasy jak lodu i wole nie
protestowac. Czy to jest legalne, takie lustra i wiadomo jakie zamiary, sama
nie wiem. Wiem jedno ze jakby mnie taka swinia przez to lustro ten tego to
bym my chyba "nulke" w tylek wbila!

pozdrawiam

bezsilna Kacha
Obserwuj wątek
    • Gość: Doradzacz Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 01:44
      Między sypialnią, a jakim pomieszczeniem ma być to lustro...chętnie coś doradzę.
    • Gość: autor Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:35
      bezsilna.kacha napisała:

Nie jestem glupia i wiem dokladnie o
      > co tej swini chodzi.

a ja chyba jestem głupi
      bo w ustawie o podglądactwie jest wyrażnie napisane :,, świnia we własnym domu
      i własnym lustrze ma prawo ogladac co mu się podoba "

a prawo budowlane wrecz nakazuje montaż luster weneckich w pokojach
      przylegających do sypialni

ja nie wiem ,za moich czasów studentki były jakby luzniejsze
      pamiętam jak przez mgłę czasy stodoły i hybryd
      to robiło sie rózne rzeczy i to bez luster
      rzeczy które ministrowi giertyckiemu ,przez mysl by nie przeszły
      wtedy nikt nie liczył ile ,,nulek " i w co sie wbiło

ja na twoim miejscu odmówiłbym takiego projektu
      • Gość: bob.b Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! IP: *.chello.pl 20.09.06, 08:58
        Autor ty świnio , chomo nie wiadomo zboczku jeden Ty wsydź się.

bezsilna.kacha napisała:
        Wiem jedno ze jakby mnie taka swinia przez to lustro ten tego to

pozdrawiam
        bezsilna Kacha

Co na to ( Twoje poglądy na sex ) powiedziałby Twój mąż Kacha.
        Nie ma przebacz .
        Chyba że jesteś z tych co nie wiedzą i mają problem ze sobą potocnie
        chomo-nie wiadomo , w Polsce wszyscy muszą być chetero innych mają leczyc
        przymusowo , już nad przepisami pracują , tacy jak Giertych , Lepper i spółka.
        Kacha jak kocha nie ma problemów , jak nie kocha wymienić , na lepeszy model
        lecz z rozsadkiem o czasie i uczciwie POniesiesz koszty i już ( możesz nawet
        stacić futro z norek ). Albo Kacha rany trafiłaś na ( zlecenie ) wykonania
        exkluzyw sex burdelu dla towarzyszy z parti adoracji wzajemnej zamontuj własną
        kamerę będziesz mieć ich w rgarści załozysz bogatym zboczeńcom , teczki i
        polatach będziesz rządić jakąś XVI lu XIX RZECZ_POSOLITĄ takie obrazki jak ten
        wcale , ich nie ruszają przywykli jak świnie do koryta
        Link do pliku: voila.pl/rugia/?1
        • Gość: bob.b - UWAGA ! ! ! bezsilna Kacha sorryyy IP: *.chello.pl 20.09.06, 10:00
          Nie chciano cię urazić jestem pod wrażeniem Twej wypowiedzi. Temepament to jest
          to i nie ma co się wstydzić , to już XXI wiek. Napisz jeszcze coś Plissss
          Szczerze podziwiam bob.b

Gość portalu: bozsilna Kacha napisał(a):
          Wiem jedno ze jakby mnie taka swinia przez to lustro ten tego to

pozdrawiam
          bezsilna Kacha
        • Gość: mif Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 23:17
          Gość portalu: bob.b vel dobrydom, vel ekipa wawa napisał(a):
          chomo-nie wiadomo , w Polsce wszyscy muszą być chetero...

Laskowski, żadnych chomili nie wygłaszaj. Sanitariusz pozwolił ci pobawić się
          myszką, ale zabronił dotykać klawiatury.
    • Gość: buc Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:45
      dlaczego świni?! klient nasz pan!
      masz problem to nie rysuj tego domu. a jak masz mały problem to wrysuj otwór w
      ścianie i opisz jak trzeba. Pacjent sam sobie to coś wykończy lustrem.
      po kiego wuja mu to lustro? kamer nie ma czy co? powiedz mu niech pójdzie z
      duchem czasu. jak troszkę pomyśli to będzi miał niezapomniane widoki z miejsc,
      o których mu się nie śniło :) i tony materiału do wspomnień albo szantażu
      • Gość: tomek Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! IP: *.acn.waw.pl 20.09.06, 14:02
        Powiem jedno wolność Tomku , w swoim domku .
    • Gość: gigi Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! IP: 82.139.8.* 20.09.06, 18:56
      UWAGA??? Moze podaj dane , żeby wiedziec u kogo nie przyjmować gościny. Dobrz
      że nas ostrzegłaś .

:)))))))))))))

pozdrówki:)
      • bezsilna.kacha Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! 20.09.06, 20:44
        Padam z nog - taki zapiernicz dzisiaj mialam. W temacie "lustro" to jest tak. U
        siebie czy nie u siebie podgladac nie wypada i kropka. Gdybym miala meza i on
        zaczol jakies mi dziury w scianie kuc i lustra wstawiac to marny by byl jego
        los. Poza tym po co maz ma podgladac zone. Ze niby co kiedy ona jest sama to
        jakies cuda wywija? Nonsens. Dzisiaj klient zaplacil, projekt odebral, ja
        udawalam glupa i wszystko gra. Zlego slowa nie moge powiedzic, czlowiek
        zaplacil jak trzeba i dorzucil flaszeczke, a ze swinia to fakt. Po pierwszym
        spotkaniu wiedzialam ze na spotkanie z nim to tylko w spodniach. No nic,
        zobaczmy coz to za dobry trunek podarowala mi ta swinka

pozdrawiam

Kacha
        • Gość: artur Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:04
          A gdzie jest ta granica przyzwoitości? Czy jak ktoś zażyczy sobie sypialnię 36
          m2 to będziesz miała wątpliwości?
    • pishor Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! 20.09.06, 22:09
      Zaraz tam świnia. Otwór w ścianie , w nowoczesnym budownictwie to normalna
      sprawa. Nowoczesne projektowanie wręcz WYMAGA wręcz stosowania otworów... w
      ścianie. A ,że lustro weneckie - też nie dziwota. W końcu Europa otworem przed
      nami stoi, to warto chyba czerpać z jej dorobku. A jak wiadomo Wenecja jest
      europejską perełką...
      • bezsilna.kacha Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! 20.09.06, 22:23
        Perelką.... znam ja takich od perelek. Na poczatku naobiecuja to i tamto,
        perelkami sypia a jak juz dostana co chca zamieniaja sie w Rysiow z Klanu.
        Dziekuje postoje. Lubie kiedy chlopak na mnie patrzy, nawet kiedy jestem skapo
        odziana, ale nie zeby podgladac. To nie ma nic wspolnego z europejskoscia.
        Takie zwyczaje przypisane sa ludom pierwotnym. Poza tym od luster sie zaczyna a
        konczy na filmikach z internetu. Chyba mam racje ?
        • pishor Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! 20.09.06, 22:37
          Ciebie Kacha to chyba jakiś Men skrzywdził... Perełka to, perełka tamto...
          Perełka to był dobry w "Wakacjach z duchami" I Pikador. I Mandaryn jeszcze...A
          jak jesteś skąpo odziana to się nie dziw , że się ludzie gapią. I Wenecji w to
          nie,mieszaj. Ja tam na budowę nie stosuję eksperymentów odzieżowych. Ubieram
          się funkcjonalnie i, co najważniejsze, przewiewnie. A wogóle to zalecałbym
          nieco skromności. Desusy to są dobre w buduarze, a do klienta chodzi się
          ubranym skromnie i nie nachalnie... Nawet jak jest europejczykiem.
          • meg_s Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! 21.09.06, 22:56
            pishor napisał:

> Perełka to był dobry w "Wakacjach z duchami" I Pikador. I Mandaryn jeszcze...

i od razu widać że książek nie czyta tylko kulturę obrazkową znaczy się tv
            uskutecznia ;)) w oryginale to nie był Mandaryn tylko Mandżaro i nie Pikador
            tylko Paragon ;)
            • pishor Re: Podglączacz - UWAGA ! ! ! 21.09.06, 23:39
              ooo.. Przepraszam bardzo. I tu się nie zgodzę. Paragon to był gola.
              Wiem bo ... czytałem :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka