Gość: agaw IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 14:05 Do podsuniecia ciekawych pomyslow na zaaranzowanie wnetrza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agaw Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 19:51 czyzby tu brakowalo architektow? Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie 17.03.03, 20:07 Gość portalu: agaw napisał(a): > czyzby tu brakowalo architektow? widocznie wszyscy z Krakowa przeniesli sie do Warszawy. Podobno tu latwiej o prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie IP: 213.76.11.* 17.03.03, 23:02 Do Krakowa daleko. Poza tym tam sie trzeba przylozyc ;) A architekci sa, ale dziobia projekty wlasnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melassaa Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie 18.03.03, 03:27 Witaj Ziomku! Pomogłabym Ci, ale wolę pracować z Warszawiakami. Krakowskie centusiostwo (bez urazy) każdego może doprowadzić na skraj nędzy. Nie jestem do końca Twoim ziomkiem, raczej elementem napływowym skuszonym elitarnością studiów (człowiek młody i głupi był) i knajpami. Proponuję dalej odwiedzać Kleparz targując się z Babą o cenę pietruszki (a, obraź się - jest we mnie tyle frustracji!). Ociekająca krwią krakowskich skąpców mela P.S. Niech żyje Warszawa. Szkoda, ze nie lubią tam napływowych. Niech żyje więc internet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 12:46 Niech zyje Krakow. I niech Warszawka wie, ze naplywowi tez jej nie lubia ;-p P.S. Nie jest sztuka zrobic projekt z wyliczeniem na 4000 zl za m2 scian / podlogi / sufitu. Marmur za 800 + rob, diodki, bajery, nierdzewka i piknie. Od tego % i faktycznie mozna zyc. Ale zrobic ciekawe wnetrze za 15tys na 100m2 to juz inna jakosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie IP: *.intellinet.pl 26.03.03, 11:15 No to jestem:) judy_olek@gazeta.pl może nie z Krakowa,ale nie daleko,bo z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś