Dodaj do ulubionych

Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 14:05
Do podsuniecia ciekawych pomyslow na zaaranzowanie wnetrza
Obserwuj wątek
    • Gość: agaw Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 19:51
      czyzby tu brakowalo architektow?

• daise_dee Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie 17.03.03, 20:07
        Gość portalu: agaw napisał(a):

> czyzby tu brakowalo architektow?

widocznie wszyscy z Krakowa przeniesli sie do Warszawy. Podobno tu latwiej o
        prace.
        • Gość: rooti Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie IP: 213.76.11.* 17.03.03, 23:02
          Do Krakowa daleko. Poza tym tam sie trzeba przylozyc ;) A architekci sa, ale
          dziobia projekty wlasnie ;)
      • melassaa Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie 18.03.03, 03:27
        Witaj Ziomku!
        Pomogłabym Ci, ale wolę pracować z Warszawiakami. Krakowskie centusiostwo (bez
        urazy) każdego może doprowadzić na skraj nędzy.
        Nie jestem do końca Twoim ziomkiem, raczej elementem napływowym skuszonym
        elitarnością studiów (człowiek młody i głupi był) i knajpami.
        Proponuję dalej odwiedzać Kleparz targując się z Babą o cenę pietruszki (a,
        obraź się - jest we mnie tyle frustracji!).

Ociekająca krwią krakowskich skąpców
        mela
        P.S. Niech żyje Warszawa. Szkoda, ze nie lubią tam napływowych. Niech żyje
        więc internet!
        • Gość: rooti Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 12:46
          Niech zyje Krakow. I niech Warszawka wie, ze naplywowi tez jej nie lubia ;-p

P.S.
          Nie jest sztuka zrobic projekt z wyliczeniem na 4000 zl za m2 scian / podlogi /
          sufitu. Marmur za 800 + rob, diodki, bajery, nierdzewka i piknie. Od tego % i
          faktycznie mozna zyc. Ale zrobic ciekawe wnetrze za 15tys na 100m2 to juz inna
          jakosc.
    • Gość: agu Re: Architekt wnetrz poszukiwany w Krakowie IP: *.intellinet.pl 26.03.03, 11:15
      No to jestem:)
      judy_olek@gazeta.pl
      może nie z Krakowa,ale nie daleko,bo z Katowic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka