amtu 02.01.07, 20:07 szukam architekta z Warszawy ale jakiegos poleconego. Do internautow:jezeli byliscie zadowolenie z jakiejs pracowni, architekta to podzielcie sie tym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domgalaxy Re: macie jakis poleconych architektow? 02.01.07, 20:34 autor - szukaja architekta w w-wie, zglos sie - szansa na pierwsza robote od niepamietnych czasow! Odpowiedz Link Zgłoś
amtu Re: macie jakis poleconych architektow? 02.01.07, 22:33 nudzisz sie chyba bardzo bo wszedzie wtracasz swe trzy grosze; glupie komentarze i uwagiAlbo umiesz cos napisac i pomoc albo zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: macie jakis poleconych architektow? 02.01.07, 23:13 spokojnie, bez nerw. polecam ci dobrego fachowca, wiec podziekuj albo zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam DesignWell Re: macie jakis poleconych architektow? IP: *.aster.pl 03.01.07, 23:05 Marian. Współpracowałem z panem Wojciechowskim polecam, odwiedźcie ich stronę: www.dwell.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: macie jakis poleconych architektow? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.07, 11:27 Polecam Studio Projektowe FOQS. Kontakt: studiofoqs@poczta.tp.pl lub tel. 603446115. Buduję w Wawrze dom wg ich projektu indywidualnego. Z tego co wiem, zajmują się także adaptacjami projektów i wnętrzami. Z czystym sumieniem polecam. Pzdr, Barbara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: macie jakis poleconych architektow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:59 ja śledze dużo wontków jak chcesz moge ci zrobić jakiś projekt kreśle na kalce i wszystko dobrze widać rapitografami jestem najlepszy na tym forum bo przeczytałem wszystkie wątki i każdy uważnie śledze. jakbyś chciał to mam w szafce jakieś stare projekty na kalkach to moge ci pokazac pozdrawiam!! jak chcesz dam ci adres domowy bo narazie jeszcze skrzynki mailowerj nie mam Odpowiedz Link Zgłoś