Dodaj do ulubionych

Napisz do Cimoszewicza

20.05.05, 21:20
cimoszewicz.hk.pl/
Szanowni Państwo!
Serdecznie witamy na stronie nieoficjalnego internetowego sztabu wyborczego zachęcającego Włodzimierza Cimoszewicza do kandydowania na Prezydenta RP .
Strona ta redagowana jest przez grupę zwolenników Pana Marszałka , dla których stanowi ona rękojmię normalnego życia w naszym kraju oraz skutecznej obrony przed wszelkim "oszołomstwem". Ponieważ jest ona wyrazem naszej prywatnej postawy, a nie zawodowej czy też organizacyjnej działalności - w winiecie naszej strony pojawiła się nazwa "Nieoficjalny Internetowy Sztab Wyborczy".

Jeżeli jesteś zwolennikiem Pana Włodzimierza Cimoszewicza i chcesz żeby jednak kandydował na Prezydenta RP

napisz list na adres: Wlodzimierz.Cimoszewicz@sejm.pl
Obserwuj wątek
    • camille_pissarro Re: Napisz do Cimoszewicza 20.05.05, 21:35
      bardzo chetnie napisze , żeby sobie dał spokój "Cimoszko" i wrócił do
      siebie.Wie chłop co robi , nie chce na koniec doznac blamazu, a taki w
      przypadku jego zgody by sie szykował.
      • basia.basia Re: Napisz do Cimoszewicza 20.05.05, 21:50
        camille_pissarro napisał:

> bardzo chetnie napisze , żeby sobie dał spokój "Cimoszko" i wrócił do
        > siebie.Wie chłop co robi , nie chce na koniec doznac blamazu, a taki w
        > przypadku jego zgody by sie szykował.

Z ust mi wyjąłeś:)
        • camille_pissarro Re: Napisz do Cimoszewicza 20.05.05, 21:56
          ale jak widzisz , są i tacy , którzy sprawe kandydowania "Cimoszki" widza
          inaczej, czy to nie ci z ulicy Rozbrat???
          • basia.basia Re: Napisz do Cimoszewicza 20.05.05, 21:59

> ale jak widzisz , są i tacy , którzy sprawe kandydowania "Cimoszki" widza
            > inaczej, czy to nie ci z ulicy Rozbrat???

Ależ on był ostatnią nadzieją lewicy z każdej komuszej ulicy:)
            Będą go teraz błagać, obiecywać poprawę, pozwolą mu się osobiście
            zweryfikować, byleby tylko wystartował:)
            Ale on dobrze wie, że nie ma szans.
            • camille_pissarro Re: Napisz do Cimoszewicza 20.05.05, 22:04
              zgadza sie i tylko, za ten fakt , że jest w stanie prawidłowo ocenic realia ma
              u mnie punkt ale tylko jeden jedyny.Dla mnie hucpy z kandydowaniem
              Szyszkowskiej , "jajugi" czy wreszcie Szmajdzińskiego śmiesza lae , przy okazji
              są bardzopożyteczne bo z drugiej strony bardzo osłabiaja Borowskego a ja tego
              faceta tez nie trawie , zresztą podobnie jak większość establiszmentu z "lewej
              strony" czy radykalnej prawej.
              • basia.basia Re: Napisz do Cimoszewicza 20.05.05, 22:14

> zgadza sie i tylko, za ten fakt , że jest w stanie prawidłowo ocenic realia ma
                > u mnie punkt ale tylko jeden jedyny.Dla mnie hucpy z kandydowaniem
                > Szyszkowskiej , "jajugi" czy wreszcie Szmajdzińskiego śmiesza lae , przy okazji
                >
                > są bardzopożyteczne bo z drugiej strony bardzo osłabiaja Borowskego a ja tego
                > faceta tez nie trawie , zresztą podobnie jak większość establiszmentu z "lewej
                >
                > strony" czy radykalnej prawej.

Tak czy owak to jest niesamowite, bo świadczy o tym że wszystkie "znaczniejsze"
                lewicowe nazwiska są skompromitowane i nie ma z czego wybierać:) Z rozpaczy
                stawiają na Szmajdzińskiego, którego tępe oblicze nikogo przecież nie przekona.
                Chyba, że on tańczy i śpiewa:)
                • camille_pissarro Re: Napisz do Cimoszewicza 20.05.05, 22:23
                  szystkim kojarzy sie z naszą interwencją w Iraku, a tu juz sympatie zdecydownie
                  się odróciły.Szmajdziński, Siemiatkowski to ludzie z aktywu SZSP na UW (
                  podobnie Kwach - ten z Gdańska ) mam nadzieje , że ich czas juz przemija
                  bezpowrotnie .Idę spać pozdrawiam.
    • feszter Re: Napisz do Cimoszewicza 20.05.05, 22:25
      pan Cimoszewicz jest mądrym człowiekiem z klasą
      wie, ze w tych wyborach by nie wygrał
      jest mlody a za pięc lat następne wybory
      wtedy wygra
      trzymam kciuki za niego
      • kropekuk Mysle, ze nasz racje - szkoda Cimoszewicza dla 20.05.05, 23:19
        dzisiejszej Polski. Niech Polacy dadza sie znow poprowadzic swej glupocie,
        niech im tzw. prawica o bolszewickich programach spoleczno-gospodarczych tylki
        skopie, niech ZNOW "poczuja sie oszukani" przez pyskatych demagogow, niech
        kolejny polityczny krzykacz sie na majatku narodowym wzbogaci, a wowczas moze
        zaczna myslec glowa, a nie tylkiem i glosowac na ludzi myslacych i, jak to
        slusznie okresliles, z klasa. Cimoszewicz to niewatpliwie socjalista, ale
        znacznie blizszy Blaira nizli Putina - na tego ostatniego to pozuja chocby te
        rozgdakane Kaczory ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka