Dodaj do ulubionych

Zecenie dla Boba, ile będzie kosztował remont ?

IP: *.acn.waw.pl 05.01.07, 16:50
Mieszkanie 48m kw. Kuchnia, łazienka i salon do generalnego remontu.
Skucie starej glazury, wygładzenie ścian, rozebranie szafy wnękowej, nowe
punkty elektryczne, rozmontowanie urządzeń sanitarnych, ewentualnie
cyklinowanie podłóg. Praca od 10 stycznia br.

Materiały mogą być zakupione przeze mnie.

PS. Bob, nie pisz więcej o PKO, tylko weź się za robotę.
Obserwuj wątek
    • Gość: projektant Re: Zecenie dla Boba, ile będzie kosztował remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 16:58
      najpierw zuzanno musisz wziąć projektanta z izby z uprwanieniami
      za 150 z metra zrobi ci projekt
      taki jest zwyczaj na tym ( zabzidzaiałym) forum
      izba kaze brac drogo
      potem dopiero bob ,za 15 zł z metra kachelki ,
      szafa gratis ( jak sie nawali to gratis rozwali)

ewnetualnie wyburzenie scian na lewo ( bez pozwolen i faktury)
      to tak na wstepie
      • Gość: mif Re: Zecenie dla Boba, ile będzie kosztował remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:17
        I na koniec policzy, jak umie najlepiej:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=35115019&a=35154238
      • Gość: Arek Re: Zecenie dla Boba, .......Udupili Boba....... IP: 81.210.17.* 05.01.07, 18:25
        Udupili Boba mieszkanie 48 m2 to zwykle łazienka 3 m2 podług 7 m2 kuchni
        etc. to robota papranina . Na dwa miesiące mamy Boba z głowy . Ha ,ha , ha.
        Jak się jeszcze okaże , że Zuza , pracuje w PKO BP . Bob kaput , zamęczą .
        I dobrze mu tak , po co Ci to było chłoptasiu. Tak źle pisać o pierwszym , z
        największych Banków .
        • Gość: Bob Re: Zecenie dla Boba, .Udupili Boba.dlaczego Ja. IP: *.chello.pl 06.01.07, 18:30
          Gość portalu: Arek napisał(a):

> Jak się jeszcze okaże , że Zuza , pracuje w PKO BP . Bob kaput , zamęczą .
          Czyżby chodziło o te , uwagi voila.pl/w0lxp/?1 Chciałem pomóc Moze od
          razu dla Zuzanny dom . Skoro moze mieć okolo 150 ooo z tytułu prywatyzacji PKO .
          Na remont starczy a nawet na mały dom Trochę pożyczy Zuzanna z pracy
          ,, po znajomosci ,, PKO BP dba o swoich . Jeśli by jeszcze zrezugnować z
          budowy gospodarczej dom 150-200 m2 , bedzie gotów za 5 miesięcy pod klucz.

Do rmontu mieszkanie może sa lepsi ode mnie ja nie mam takich dyplomów
          voila.pl/wqudt/?1 jak tu jeden taki wszystko
          wiedzący ,,przemądrzalski,,zawsze wie najlepiej.......

Ja jesli się zdecyduję stawiam warunek relacje ( i foto ) z mieszkania
          remontowanego , co dzień na forum .. Zuzanna masz u siebie w mieszkaniu
          internet ..... Będziesz mogła śledzić postępy w pracu poprzez zdjęcia i
          opisy w internecie
    • Gość: an Re: Zecenie dla Boba, ile będzie kosztował remont IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:46
      Co z robotą boba , będzie relacja na forum . To mogło by , być ciekawe.
      Czy nasz bob zrobi tyle błedów , co w pisaniu . Bob napisz coś nie trzymaj mnie
      w takim napięciu już nie mogę doczekać się daty 10 stycznia , czyli czasu ,
      realizacji obietnic boba .
      • Gość: Lena chcę to zobaczyć , ile będzie kosztował remont IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:53
        Bob zrezygnował , lub nic nie potrafi i z niego rezygnują .....
        Szkoda mogło być zabawnie , bob przy pracy , chcę to zobaczyć
        • Gość: an Re: chcę to zobaczyć , ile będzie kosztował remo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:17
          Lena też na to czekam szanse prawie żadne.
          • Gość: bob Re: chcę to zobaczyć IP: *.chello.pl 10.01.07, 08:55
            c\o Wy chcecie zobaczyć prymitywne narzędzia typu młot łopata , drabina i
            kielnia . A może ktoś z Was nigdy nie widział kupy śmieci
            Pełno tego pod płotem prawie każdej bubowy . Robota zaczyna sie 11 stycznia .
            Fakt wrobili mnie w to łazienka ma 2,7 m 2 . kuchnia 6 m2 . Mieszkanie z lat
            60-tych . Porowata odpadająca farba , tynki prawie się sypia 200 zł ( na osobę
            dziennie da się wyciągnącć z tej roboty wiecej nie ma szans . Ale cóż mam
            jescze pisdać że np: za nałożenie 2 mm gipsu na 1m2 ścian bedzie to 30 zł .
            Idąc po kosztach przymusowej prawie roboty . Ech tego co to wymyślił mi taką
            fuchę ( nała pomieszczenia klitki ) na galery lub do kamieniołomów , zesłać
    • Gość: bob Za co mnie tak urządzili ::::::::::::remont::::::: IP: *.chello.pl 10.01.07, 14:37
      Za co mnie tak urządzili przez najbliższe dni to bedzie moje narzędzie pracy.
      upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/35/Throwel_in_a_bucket.JPG
      Za co to , czy to uczciwe brać 9 zł za 1kilogram ( robocizna ) tego paskudztwa
      na ścianie
    • Gość: Zuzanna Bobrobi remont... IP: *.acn.waw.pl 11.01.07, 13:32
      Dziś rozpoczął się remont mojej łazienki. Bob zjawił się w mieszkaniu zgodnie z
      umową i ruszył do roboty. Dobrze, że wpierw zrobiłam pożegnalne zdjęcia moich
      różowych kafelków... Po niedługim czasie były tylko wspomnieniem, a ja miałam
      kupę gruzu i gołe ściany. Na szczęście Bob posprzątał ten gruz i nie muszę go
      sama dźwigać... jak na razie jestem zadowolona z postępu prac, choć jeszcze
      sporo zostało do zrobienia.
      • Gość: Zuzanna Bobrobi remont... zdjęcia IP: *.acn.waw.pl 11.01.07, 13:42
        Załączam pare fotek z przebiegu prac remontowych

voila.pl/lxwg2/?1
        voila.pl/lxwg2/?3
        voila.pl/lxwg2/?4
    • Gość: ch Re: Zecenie dla Boba, ile będzie kosztował remont IP: 81.210.17.* 11.01.07, 17:42
      Pokaż się , bobasie. Zuza możesz , przy robocie zrobić mu fotkę.
      A potrfi bobek na forum pełno go wszędzie włazi nie proszony w każdy temat
      forum i gaworzy . Daj mu , popalić Zuza , niech się nie obija i pilnuj
      gagatka , taki to potrafi bałaganić .
      • Gość: bob Raczej rezynuję z pisania o remoncie IP: *.chello.pl 12.01.07, 07:39
        To forum , stało się , zbyt prymitywne czytając ,,niektóre,, wypowiedzi .
        Można się zniechecić nie tylko do czytania wygłupów niektórych uczestników
        forum . Zamiar był zarejestrować przebieg remontu przeciętnego w Polsce
        wielkością mieszkania ok. 50 m2 . Zakres prac , czas remontu i koszty
        optymalnie dobrze w miarę tanio . To zdaje się nikogo nie intewresuje nikogo
        ( wasze wpisy ) . Polak jak potocznie mówi się potrafi , robienie mu
        konkurencji zostało według jak wydaje się wpisów w temacie źle przyjęte. Trudno
        pozostaje przeprosić , zainteresowanych , zawiedzionych w temacie ... bob

P. s. mimo wszystko nie polecam dla remontów mieszkań rozwiązań przypadkowych
        typu jak się weznę ze szwagrem to w sobotę niedzielę oraz swięta na 1 maja sami
        zrobimy . Midzy innymi i o tym miało być trudno nie mam zdolności \pismakiem /
        nmie bedę. Zresztą taka konkurencja w gazetach , aż kipi od nadzwyczjnych
        doniesień afer etc. Kto by tam chciał czytać , o kosztach remontu przeciętnego
        mieszkania .
      • Gość: Zuzanna kilka słów o Bobie budowniczym IP: *.acn.waw.pl 13.01.07, 23:06
        Szanowny panie i reszta tego forum: nie wiem skąd taka nagonka na Boba. Ja nie
        mam jak na razie żadnych zastrzeżeń co do jego pracy i jestem zadowolona z
        postępującego remontu. Nie oceniam jego osoby po tym, co wypisuje na forum,
        tylko jak się sprawdza w pracy. Nie po to się tu znalazłam na tym forum, żeby
        plotkować o innych, tylko po to, żeby znaleźć kogoś do odnowienia kuchni i
        łazienki. I znalazłam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka