gosiaktoja 17.01.05, 17:27 ktos wie i moze powiedziec, czy te "koscielne" spotkania DDA w w-wie sa platne i kto je prowadzi- ksiadz czy psycholog. z gory dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konstatacja Re: DDAwarszawa 18.01.05, 00:19 Ja nic nie wiem o kościelnych, ale chętnie się dowiem: każda informacja się przyda. To w ogóle takie organizują ? Odpowiedz Link
mahabharata Re: DDAwarszawa 18.01.05, 02:42 rewelacyjne sa zajecia w grupach w osrodku na Lokietka (oddzial przychodni na Jagiellonskiej). Prowadza terapie i zajecia fantastyczni, skuteczni terapeuci, m.in. Ola Wisniewska. Odpowiedz Link
gosiaktoja Re: DDAwarszawa 18.01.05, 10:42 koscielne sa, ale ja nic szczegolnego o ich nie wiem. sa we wtorki na pulawskiej w kosciele sw. michala, w srode na dominikanskiej 2, w czwartek w kosciele sw. jakuba na pl.narutowicza do mahabharata: powiedz, czy ty chodzisz na te spotkania, i tez czy sa one platne, jesli tak to ile Odpowiedz Link
mahabharata Re: DDAwarszawa 19.01.05, 02:41 Nie chodze, poniewaz nie mieszkam w Polsce. Bylem na dwoch pieciodniowych zajeciach i bardzo mi sie podobalo - dokonaly sie fajne zmiany. Zajecia byly czescia terapii grupowej - zostalo jeszcze kilka do ukonczenia. Sa platne - kwota raczej mala, w porownaniu do efektow. Naturalnie, nie sa to zadne koscielne spotkania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kamilskala Re: DDAwarszawa 06.02.05, 21:49 witam w Lublinie uczestniczylem w terapi,lecz zmienilem prace,i musialem przerwac zajecia,w Wawie jeszcze nie szukalem grupy,napiszcie cos wiecej,gdzie mozna dolaczyc do terapii pozdrawiam Odpowiedz Link
vitcus Re: DDAwarszawa 11.03.05, 09:45 Mylicie grupy terapeutyczne z mitingami. Mitingi to spotkania i praca nad 12 krokami podobnie jak AA nie ma na nich profesjonalistów tzn terapeutów, psychologów. Natomiast na grupach terapeutycznych organizowanych przez placówki specjalistyczne są profesjinaliści. Są jeszce grupy wsparciowe które mogą prowadzic psycholodzy , konsultanci ludzie którzy znaja sie na sprawie bądź sami są już po terapii DDA. Najlepiej żeby byli to ludzie kierunkowo wykształceni psycholog, socjolog, pedagog po dodatkowych szkoleniach kierunkowych. Odpowiedz Link