Gość: Nowa IP: *.man.polbox.pl 20.05.03, 15:39 Mam pytanko Jakie byście polecili dobre miękie kredki do rysunków na kalce kreślarskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maestro Mamon Re: Jakie kredki ? IP: 213.33.69.* 20.05.03, 16:09 Gość portalu: Nowa napisał(a): > Mam pytanko > > Jakie byście polecili dobre miękie kredki do rysunków na kalce kreślarskiej ? "Kolorowe kredki w pudeleczku nosze kiedy je poprosze... namaluja mi... " maestro Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: money b Re: Jakie kredki ? IP: *.chello.pl 20.05.03, 21:00 ja nie wiem, ale mogę polecić dobre gumki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: Jakie kredki ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 03:02 Unimil sobie zycie... A tak naprawde, to wiesc gminna niesie, ze dobre sa kredki czeskie. Cos mi chodzi po glowie "Bohemia works: toison d'or polycolor", ale nie wiem czy teraz cos takiego sie dostanie. Takie ladne pudeleczko, ca 100 kolorow. Ktos polecal mi jeszcze kredki holendrskie, ale nazwy nie pamietam. Proponuje udac sie do jakiegos sklepiku ze szpargalami malarskimi itp: napewno cos poleca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: Jakie kredki ? IP: *.man.polbox.pl 21.05.03, 08:53 Do sklepu się wybrałam pieniązki wydać chciałam lecz Pani nie wiedziała więc jej podziękowałam A tak na serio , w specjalistycznych sklepach sprzedacy też zbyt wiele nie umieli mi powiedzieć. Dlatego pytałam sie was - specjalistów od rysunku. W każdym razie cos już tam zakupiłam, a czy będzie dobre to okaże się w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: Jakie kredki ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 22:20 Z tymi specjalistami to bez przesady ;) . Ostatnio trzymalem czerwona kredke jak chcialem wyoslic otwor w stropie na rysunku ;-p. Innych kolorow nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: Jakie kredki ? IP: *.euromedicare.pl 25.06.03, 14:46 DERWENT - fantastyczne. moga byc kupowane na sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Re: Jakie kredki ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 03:22 DERWENT i BRUYNZEEL i CARAN D`ACHE - ot, profesjonalne kredki :) Odpowiedz Link Zgłoś