miriam2006 02.08.07, 09:16 Witam! Szukam dobrego architekta wnetrz z kujawsko-pomorskiego? Czy moglibyście kogos polecic?? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wielecki Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.autocom.pl 04.08.07, 12:09 Zapraszam do współpracy , przykłady na stronie: www.nowoczesnewnetrza.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz. Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 10:58 Szczegółpwą oferte przesyłamy na adres miriam2006@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd 16.08.07, 21:51 dziękuję :) Jakies inne propozycje... Odpowiedz Link Zgłoś
quadrado Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd 20.08.07, 12:49 To zależy czy pasuje biuro z Wrocławia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.cpe.marton.net.pl 31.08.07, 09:58 Witam ! Szukam architekta,który wykona mi wizualizację 3D mieszkania bez realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
quadrado Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd 03.09.07, 12:41 możemy się podjąć wykonania takich wizualizacji. Pracujemy na 3d studio max r9 co gwarantuje wspaniałe, realistyczne efekty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hiba1 Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd 03.11.07, 12:02 www.meble.pl/pl/26,440/440/strona1/meble3769.html polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
projektant10 Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd 03.09.07, 13:28 Polecam Artpin Poznan www.artpin.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena sopot Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 00:05 www.3dwhite.pl/?click=df5c6b15faba6b4d030c7e422d5c1f80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MG Studio Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.gprs.plus.pl 12.02.08, 16:17 Podejme się zlecenia projektu arch. wnętrz, jestem z Torunia. deemes@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelb Re: do MG Studio IP: *.21.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 24.02.08, 23:48 prosze o przeslanie kosztow realizacji angelb@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
specportal.pl Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd 16.02.08, 14:24 hey, zajrzyj na www.specportal.pl mamy kilku dobrych specjalistow w bazie kontaktow pozdr'kaz Odpowiedz Link Zgłoś
specportal.pl Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd 21.02.08, 21:49 hey, sprobuj na www.spoecportal.pl jest kilka kontaktow sprawdzonych pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.tvk.torun.pl 21.03.08, 18:07 Polecam firmę ipw-wnetrza.pl, przede wszystkim korzystasz z uslug architekta specjalizującego się we wnetrzach a nie jakiegos plastyka badz innych pseudo profesionalistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazanna Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.gprs.plus.pl 24.04.08, 11:38 Jesli pseudo profesialiste nazywa Pan architekta wnętrz po ASP, bo tak z tego wynika, to prosze... po co ktoś stworzył ASP, skoro to nie jest profesjonalizm.. szczerze Pana nieprzyjemna wypowiedz sprawia, że Pan nie nadaje sie o tego forum. Proszę lepiej wrócić na role.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pocahontas Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.08, 15:51 Nie denerwuj się Zaza :) Zajrzyj sobie na stronę IPW i obejrzyj galerię, będziesz wiedzieć, co boli pana architekta wnętrz po polibudzie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gro Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.gprs.plus.pl 03.04.09, 22:03 Przyjmuje zlecenia z regionu i nie tylko, zapraszam do współpracy. PORTFIOLIO --> www.gro.carbonmade.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatamiecz@vp.pl Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 10:56 prosze o kontakt.projektant wnetrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IQ Design Re: Architekt wnętrz - IP: *.gch.net.pl 20.10.09, 15:40 Projektujemy indywidualne aranżacje,opierając się na wieloletniej obserwacji rynku. Dzięki opracowanym przez nas rozwiązaniom mogą Państwo skorzystać nie tylko na posiadaniu przemyślanego projektu, lecz także zaoszczędzić pieniądze, czas i nerwy... Projekt to nie tylko piękne obrazki na komputerze- dlatego rozpisaliśmy cały zakres prac jako załącznik do umowy- abyś miał gwaracje pełnej obsługi inwestycji. Faktem jest, że każdy etap realizacji będzie z Państwem konsultowany i w razie potrzeb dokładnie omawiany. W ten sposób będą mieli Państwo bezpośredni wpływ i kontrolę nad całym projektem, który zamkniemy księgą projektu- kompletnym , oprawionym zbiorem informacji, wizualizacji, rysunków, schematów,kosztorysów. Cena od 40złm2. Tworzymy przyjazne, nowoczesne wnętrza- dla takich właśnie ludzi! Dodatkowo zajmujemy się kompletacja / montazem projektowanych mebli w cenach hurtowych- dla naszych klientów. IQ Design 0 794 63 55 33 www.iq-design.firmeo.bi Odpowiedz Link Zgłoś
k.kraszewska1 Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd 23.10.09, 00:56 Zapraszam www.kraszewska.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.siec.alfa.pl 14.01.15, 21:24 Ze swojej strony polecam pracownię ats - www.ats-studio.pl. Robili u mnie projekt małego pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolonyklient Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.eaw.com.pl 31.05.15, 20:47 Akademia Dobrych Wnętrz robiła mi projekt całego mieszkania, wydaje mi się że jeżeli chodzi o Bydgoszcz to najlepszy architekt wnętrz z rozsądnym cennikiem za aranżację, namiary można znaleźć na domoplex.pl a siedzibę mają na osowej górze na ul. Kolbego Odpowiedz Link Zgłoś
monikastudzik Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd 18.07.16, 11:07 Ja również polecę kogoś doświadczonego i solidnego: architekt wnętrz z Mobiliani Design ( Bydgoszcz, ul. Słoneczna) - oferuje nie tylko standardowe projektowanie wnętrz i aranżację, ale też meble na wymiar i wykonawstwo (z ekipą wykończeniową). Odpowiedz Link Zgłoś
monikastudzik Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd 25.07.16, 13:26 Przepraszam, tam jest błąd w adresie strony www, powinno być projektant wnętrz z Mobiliani Design. monikastudzik napisała: > Ja również polecę kogoś doświadczonego i solidnego: architekt wnętrz z Mobiliani Design ( Bydgoszcz, u > l. Słoneczna) - oferuje nie tylko standardowe projektowanie wnętrz i aranżac > ję, ale też meble na wymiar i wykonawstwo (z ekipą wykończeniową). Odpowiedz Link Zgłoś
monikastudzik Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd 25.07.16, 13:41 Ja polecę sprawdzonego projektanta / architekta z pracowni Mobiliani Design (kompleksowo, z aranżacją i wykończeniem praktycznie każdego wnętrza, salonu, kuchni, garderoby itp.). W Bydgoszczy mają też mieszkanie pokazowe na Słonecznej, więc można podjechać i zobaczyć próbki aranżacji i jakość mebli, więcej zobaczysz na stronie internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatelag Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.play-internet.pl 13.05.18, 13:31 Polecam p. Dorote Bykowską. Jest z Bydgoszczy, ale mi projektowała mieszkanie w Toruniu. Pod linkiem są zdjęcia z projektów dla mojego mieszkania (dwie łazienki i kuchnia). Niedroga i bardzo konkretna współpraca. :) www.dorotabykowska.pl/projekty-wnetrz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika zalewska Re: Architekt wnętrz - Toruń, Bydgoszcz, Grudziąd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.07.18, 04:08 Jeżeli chodzi o dobrego architekta wnętrz to tylko i wyłącznie Akademia Dobrych Wnętrz www.akademiadobrychwnetrz.pl/ Robią naprawdę dobrą robotę i współpracują z sensownymi ekipami remontowymi, a to dosyć ważne. Fajnie zrobili projekt domu mojej przyjaciółce, bardzo chwaliła sobie tą współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś