wnicram 31.07.03, 17:41 Prosze o pomoc. Przygotowuję dyplom z w/w tematu. Podajcie mi proszę ciekawe strony Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: money b Re: Eksperymentarium IP: *.chello.pl 02.08.03, 23:35 wnicram napisał: > Prosze o pomoc. Przygotowuję dyplom z w/w tematu. > Podajcie mi proszę ciekawe strony > Dziękuję dobrze, że nie jestem w komisji bo jak słyszę o tych eksploratoriach, informatoriach, eksperymentatoriach, to dostaję białej gorączki. Kulego, wymyślcie coś normalnego. Ale to wasz dyplom, wasze zmartwienie.... np. mleczarnia - swietny temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: Eksperymentarium IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 00:44 Tak tak, juz wczoraj chcialem kilka szczerych slow napisac, ale dopiero teraz smialosci nabralem. Dyplom - abstrakcja. Zaprojektuj cos konkretnego. Experymentatorium to widac na codzien na ulicy. Mozna dostac blimbloma... (zwlaszcza w ten upal ;-p) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan tonący brzytwy się chwyta IP: *.ziemowit.ds.polsl.gliwice.pl 03.08.03, 01:15 www.google.pl\......... cztery lata studiów i nie wiesz gdzie szukać ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: tonący brzytwy się chwyta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 10:31 Hej! Pogoda fajna (nie mozna narzekac na zime i brak swiatla) a u Was takie negatywne nastawienie. Pomoozcie studentowi! Przypuszczam ze i tak sie nasluchal w ciagu tych 4 lat. Dorosly czlek- jak chce eksperymentowac z prestaruim czy jak to sie tam nazywa to jego ze tak powiem broszka. Grunt ze potrafi prosic o pomoc. zawsze usmiechnieta karolka :) Odpowiedz Link Zgłoś