takaja66 25.11.07, 17:20 poszukuje architekta ktory zaprojektuje dom modernistyczny.prosty ale nowoczesny.czy ktos zna kogos godnego polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inwestor z Łodzi Re: architekt lodz IP: *.toya.net.pl 25.11.07, 19:54 Witam Jestem na podobnym etapie i chcę zamówić projekt indywidualny - ma to być nowoczesna architektura (na tyle na ile pozwalają WZ) - mam taką pracownię, której na pewno można zaufac ale nie jest niestety tania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.m-i-a.pl Re: architekt lodz IP: *.eranet.pl 26.11.07, 18:06 Prowadzę pracownię architektoniczną w Łodzi.Jestem bardzo zainteresowany opracowaniem projektu domu modernistycznego. Niestety to rzadkość znaleźć na rynku klienta pragnącego prawdziwie modernistyczy dom. Chętnie złożę swoją ofertę projektową, opracuję szczegółową koncepcję z wizualizacjami i modelem 3D i po akceptacji opracuję kompletny projekt. Zapraszam biuro@m-i-a.pl www.m-i-a.pl Odpowiedz Link Zgłoś
takaja66 Re: architekt lodz 27.11.07, 16:20 to super.a czy mozemy spotkac sie np.w czwartek.mamy kilka pomysłow i chciałabym sie spotkac osobiscie.czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.m-i-a.pl Re: architekt lodz IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 29.11.07, 09:39 Serdecznie zapraszam na spotkanie. W dniu dzisiejszym jestem w biurze na ul. Narutowicza 7/9 (budynek 'Kaskada') pok.413 Proszę o kontakt telefoniczny 602 821 038 Pozdrawiam, Michał Płonka 602 821 038 Odpowiedz Link Zgłoś
takaja66 Re: architekt lodz 27.11.07, 16:21 jesli warta polecenia.to czy jest mozliwosc otzymania kontaktu.a czy widział Pan ich jakies prace wykonanie itp Odpowiedz Link Zgłoś