paproszek57 29.08.08, 14:46 czy istnieje mozliwośc abym wysłała projekt mojego mieszkania mailem, same sciany zewnetrzne okna i drzwi wejsciowe i ktoś by mi zaprojektował mieszkanie w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NADUKA architekci Re: projekt małego mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 15:14 Witam serdecznie odpowiedz brzmi oczywiście Ze względu na przebudowę strony prześlemy nasze realizacje bezpośrednio na Pani/a emaila Z poważaniem NΛDVKΛarchitekci ul.Z.W.M. 4/6 02-786 Warszawa Piotr Naduk +48 605 060 794 piotr.naduk@gmail.com biuro@naduka.pl www.naduka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
smigna Re: projekt małego mieszkania 03.09.08, 12:48 witam, my równiez projektujemy drogą internet. zapraszamy na www.smi.com.pl pozdrawiamy smigna dekor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 rozliczenie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 17:17 Pytam z ciekawości - a jak się rozliczacie przy projektowaniu przez internet?? Wysyłacie komuś rysunki przed płatnościa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AngesagtSein Re: projekt małego mieszkania IP: *.aster.pl 29.08.08, 17:39 Oferujemy usługi kompleksowego projektowania wnętrz małych i dużych powierzchni mieszkalnych, wykonujemy projekty placów zabaw, pomieszczeń użyteczności publicznej wraz z nadzorem autorkim.Zajmujemy się również projektowaniem i wykonywaniem fresków. Projekt zawiera rysunki architektoniczne, renderingi, wizualzacje jak również szczegółowo rozpisany charakter materiałów z kosztorysem.Dotyczy również kolorystyki, oświetlenia i aranżacji przestrzeni z uwzględnieniem klimatyzacji Mamy szerokie kontakty na rynku sztuki. Dysponujemy dziełami sztuki w zakresie malarstwa, grafiki i rzeźby. Kontakt: kate.mail@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nati_n87 Re: projekt małego mieszkania 30.08.08, 20:28 Witam serdecznie, Bardzo chętnie pomogę. Jestem młodą projektantka wnetrz mam różne ciekawe i świeże pomysły. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt na maila wtedy omówię Pani więcej szczegółów. nnietz@wp.pl Pozdrawiam serdecznie Natalia Nietz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: How`Z s t u d i o Re: projekt małego mieszkania IP: *.ghnet.pl 31.08.08, 09:52 My równierz chetnie pomożemy, czestow w podobny sposób wspólpracowaliśmy wiecej info mw@ghnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: projekt małego mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.08, 15:59 Bzdura.Banda naciągaczy, albo ja tu czegoś nie rozumiem...Jak można zrobić profesjonalny projekt na podstawie wymiarów zewnętrznych ścian,okien i drzwi wejściowych??? Jak można zrobić projekt nie znając wymiarów wewnątrz pomieszczeń,układu pomieszczeń ,przyłączy wod.-kan i całej masy szczegółów?? O co tu chodzi??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AngesgtSein Re: projekt małego mieszkania IP: *.aster.pl 31.08.08, 18:55 Mając dokładny rzut zwymiarowany pomieszczenia z zaznaczonymi pionami i ewentualnie widokami poszczególnych ścian można zrobić wszystko. Wszystko zależy od doświadczenia, kompetencji i umiejętności czytania planów. Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: projekt małego mieszkania 01.09.08, 13:48 ja mam plan ze wszystkimi informacjami dostalam od spoldzielni, ale chcialabym miec otwarty salon i szafy wnekowe, ale 50-75 zl/m za same scianki to dla mnie za drogo, kolezanka placila 3 tys za indzwidualnz projekt domu 260m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projekty za 1pln Re: projekt małego mieszkania IP: *.biuro.silverscreen.pl 03.09.08, 15:44 na bazarze tez można kupić oryginalne buty niike, poma, adidac i nawet wyjdzie taniej niż w sklepie :) Odpowiedz Link Zgłoś
camroarchitects Re: projekt małego mieszkania 02.09.08, 16:52 Witam, Bardzo chętnie podejmiemy się tego projektu oferując konkurencyjną cenę. Odnosząc się do zapytania o wykonanie projektu całkowicie korespondencyjnie zaznaczam, że jeden z postów mówiący sceptycznie o tego rodzaju działaniach nie był całkowicie nieuzasadniony, gdyż potrzebować będziemy pewnego rodzaju współpracy z panią- może to polegać min. na domierzeniu na miejscu pewnych newralgicznych miejsc itp. ...Nie jest to jednak niemożliwe:) Proszę o kontakt na camroarchitects@gazeta.pl lub camroarchitects@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.696111888.com Re: projekt małego mieszkania IP: *.gprs.plus.pl 19.09.08, 17:05 Tak, prosze o kontakt. Email: info/malpa/696111888.com lub zajrzec na strone. Indywidualnie wycenimy usluge. Pozdrawiam Albert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo E-projekt IP: *.centertel.pl 19.09.08, 17:25 Szanowna Pani Nasza firma posiada duże doświadczenie w wykonywaniu e- projektów. Zapraszamy do współpracy www.ogrodidom.eu 509-78 25 35 gg:7721862 Przemysław Jakubowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: projekt małego mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 23:16 Jak taki projektant może coś zaprojektować na odległość. Przecież trzeba znać człowieka, jego upodobania, styl pracy wypoczynku, ewentualne choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.696111888.com Re: projekt małego mieszkania IP: *.gprs.plus.pl 22.09.08, 10:28 Proszę nie mylić sposobów komunikacji z jej zawartością. Projektów nie robi się dla samego "widzimisie". W przypadku kontaktu na odległość, mamy takie wspaniałe narzędzia jak e-mail czy telefon, dzięki którym mozna poznać oczekiwania klienta. Korzystając z zalet tych kanałów komunikacji, można sprawnie przygotowac niezły projekt. Inna sprawa to cena. 3000 za 260 m2: gratuluję. Ale cena 11,50 za m2 projektu to jak 1000 zł za samochód. Prawdopodobnie nie był to projekt w sensie dokumentacji, jaka funkcjonuje standardowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: projekt małego mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 12:04 przepraszam że wcinam się w dyskusje ale mam pytanie :) ile może zarobić student na przerysowaniu dokumentacji papierowej na pliki dwg. obiektu o powierzchni 250m2? Proszę o szybką odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racinger Re: projekt małego mieszkania IP: *.toya.net.pl 22.09.08, 08:18 Witam,zapraszamy do współpracy www.interyour.pl Odpowiedz Link Zgłoś