Dodaj do ulubionych

Apartamentowiec w sercu Wrocławia

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.09, 12:17
Widok będzie na szkołę, hotel i działkę, na której może ktoś kiedyś coś wybuduje. I na ruchliwą ulicę.
Obserwuj wątek
    • Gość: ugh Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.tktelekom.pl 05.05.09, 12:19
      ka sza na
    • Gość: taaaa Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 12:22
      Taaaa, niezły opis. Prawie uwierzyłem, że widok na hotel Park Plaza jest atrakcją, że stąd jest widok na wyspy itd. W rzeczywistości to miejsce jest lepsze na tanią czynszyszówkę niż apartamenty. Lepiej Bryła by coś napisała o architekturze niż przdrukowywała folder reklamowy.
    • Gość: micho Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.mediadirection.com.pl 05.05.09, 12:56
      pasztet. no nie podoba mi się to wybitnie.
    • Gość: ja Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.stw.uni-weimar.de 05.05.09, 13:09
      a gdzie wczorajszy artykul? architektura i moda?
    • Gość: jozue Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.chello.pl 05.05.09, 13:15
      eee tam chrzanicie byle ponarzekać panowie artyści,widok z domu na ulicę jest normalnością w mieście,wizualka zapowiada fajny dom,tylko budować,
    • Gość: j.o Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.139.146.108.koba.pl 05.05.09, 13:34
      Marudzicie, dobry współczesny budynek.
    • Gość: El greco Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 13:45
      Lokalizacja znośna, choć architektura przyszłego apartamentowca, pozostawia wiele do życzenie!
    • Gość: max Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.gwp-arch.com 05.05.09, 13:58
      nie no brylka fajna tylko ten kontekst, z lewej tynk z prawej tynk a posrodku cegla, wiem ze zbiednielismy i cegla to teraz alitarny material ale nawiazujac do polskiej tradycji nietynkowane to pozostawialo sie obiekty dla biednych, fabryczne itp.
    • Gość: sąsiad Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 14:08
      jakże słabo to wygląda przy sąsiednich kamienicach, przy przeciętnych starych kamienicach :(

no nic, styl deweloperskich z makijażem architektonicznym
    • Gość: x Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: 78.133.167.* 05.05.09, 14:09
      max - szczególnie kościoły były obiektami dla biednych ;)
    • Gość: Jarson Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.chello.pl 05.05.09, 14:54
      Czemu cegła też do końca nie rozumiem, pewnie było to życzenie developera...
      trochę zalatuje Holandią...
      ogólnie ok
    • Gość: ss Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.54.174.143.tvksmp.pl 05.05.09, 15:01
      slabiutko...slabiutko

no ale tanio wzieli za projekt
    • Gość: bu-bu Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.chello.pl 05.05.09, 15:06
      dobry projekt, a zawistnii psy na nim wieszają, szkoda gadac...pokazcie swoje realizacje łajzy!
    • Gość: ares Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.icpnet.pl 05.05.09, 15:08
      Uważam ze trzeba być debilem by tam mieszkać a to dlatego że te apartamenty pewnie nie małą kase będa kosztować a za te pieniądze można kupić sobie lokum w o wiele cichszej okolicy
    • Gość: Cza.HA Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.chello.pl 05.05.09, 15:45
      to powinno być w MAKABRYLE!! nawet kolor paskudny!
    • Gość: dscs Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.acn.waw.pl 05.05.09, 15:52
      pretensjonalna forma kostek-balkoników i rozrzuconych okienek. Powierzchowność zaczerpnięta z o wiele ciekawszej Holandii:(
    • Gość: germanin Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.adsl.alicedsl.de 05.05.09, 16:01
      MAKABRYLAA
    • Gość: Rykitiki Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.09, 16:16
      Nie jestem do końca za... No ale niech już będzie.
      Jednak moim zdaniem nie pasuje do sąsiadów.
    • Gość: john Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.09, 16:25
      co to jakieś lobby pro maćkowe jest na tej stronie ?
    • Gość: m Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.09, 17:05
      chca 15 000zl za m2 uwazam ze beda mieli spory problem ze sprzedaniem tego za taka cene
    • Gość: ares Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.icpnet.pl 05.05.09, 17:06
      Widzicie tą krytyką nowych brył tylko przyznajecie mi racje że powinno sie budowac jak przed 100 laty
    • Gość: joszko Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.cityedge.it 05.05.09, 17:53
      do maxa: a propos cegly dla biednych- moze istnieje w kulturze taki kod, ze cegla kojarzy sie z biedota, ale nie jest powszechny. Zapraszam do Krakowa, by obejrzec realizacje Talowskiego z poczatku XXw. Cegla, ze palce lizac, biedota raczej na mysl nie przychodzi!
    • Gość: Gość Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: 83.1.36.* 05.05.09, 18:17
      uważam że nie wpisuje sie zupełnie w otoczenie:/ poza tym gdyby nie był zatytułowany "apartamentowiec" to wiele osób mysle że by sie nawet nie domyśliło... nie chciałbym mieszkać w czymś takim za podaną cenę. przykro mi
    • Gość: KRASCHAN Re: Apartamentowiec w sercu Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.09, 20:44
      Podoba mi się, szkoda, że nie ma rzutów. Jak ktoś wie gdzie są to chętnie obejrzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka