Dodaj do ulubionych

100% sępów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:54
Patrzę i kwiczę z radości:
"czy ktoś może wpisać wszystkie 50 tutaj"
"kto ma uporządkowane w wordzie wszystkie"
"przyślijcie mi wszystkie zestawy"
"możesz mi tez przysłać wszystkie"

He,he,he. A teraz idę obserwować wątek z wpisywanymi z podstawowej, gdzie ktoś
naiwny obiecał wysyłanie, w jakim czasie osiągnie 200 wpisów "mi tez możesz
posłać".
Pisemną maturę 2005 proponuję jako egzamin ze stosowania pojęć: "proszę,
dziękuję, pasożytnictwo, współpraca, uczciwość, sprawiedliwość". I połowa oblewa.
Obserwuj wątek
    • Gość: jahre Re: 100% sępów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 21:21
      Uprzejmie donoszę, że w w/w obserwowanym wątku już mówią "proszę" i "dziękuję".
      To teraz proponuję zabawę: które uczelnie będą uwzględniać wyniki ustnych
      języków, i czy którakolwiek zrozumie różnicę między zdawaniem 18 a 28 kwietnia.
      • Gość: mrs.X Re: 100% sępów IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 20.04.05, 21:31
        już zdecydowana większość nie bierze pod uwagę egzaminów wewnętrznych...a
        przeciez o mozliwości zaistnialej sytuacji nie wiedzieli....
        • Gość: Oswaldo Re: 100% sępów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 21:39
          Nie, no żygać mi się chce... Mamy "reformę", kipina, brak słów...
          Ciekawe co na te sytuację szanowna CKE? Tam pewnie nikt nie ma pojęcia o tym,
          że tematy na ustne matury fruwają w internecie już prawie od 3 dni :) A może Ci
          Państwo w CKE nie wiedzą co to jest internet :) Będzie jazda jak zaczną fruwać
          arkusze ale będą jaja, będziemy maturę zdawać do grudnia :))) Przecież te
          matury ustne z angielskiego kwalifikują się do unieważnienia!
    • b_belcia Re: 100% sępów 20.04.05, 21:38
      dlatego ja uwazam, za naprawde nie powinno byc egzaminow ustnych jesli ta
      matura ma byc w miare sprawiedliwa, a w kazdym razie jesli ma byc podstawa
      przyjecia na studia. ci, dla ktorych ustna ma znaczenie przy rekrutacji maja
      prawo byc zli....

• Gość: jahre Re: 100% sępów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 21:57
        Przyjmuję zakłady, że na poniedziałek będą inne, podane z komentarzem "że tak od
        razu zakładano i manewr był dla uśpienia czujności";)
        • b_belcia Re: 100% sępów 20.04.05, 22:00
          zakladasz ze zdolaja wymyslic 50 nowych zestawow? hehe nie zartuj, jesli nie
          przygotowali ich wczesniej, to pytania beda takie same az do ostatnigo dnia
          matur
          • Gość: Oswaldo Re: 100% sępów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:04
            ba, pytania i zestawy takie same to będa na poprawkach w styczniu :))
            • Gość: jahre Re: 100% sępów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:08
              :))) a "I don't like Mondays" stanie się zawołaniem nowych maturzystów:)
          • Gość: jahre Re: 100% sępów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:06
            A co to za problem? Nasz nauczyciel nas ćwiczy na 100 w drugiej klasie.
    • weritaa Re: 100% sępów 20.04.05, 22:33
      Ludzie opanujcie się. Większość tematów jest podana ogólnie. Zdawałam 18 ale
      tego ze beda tematy w stylu internet, jung food, zdrowie czy podroze
      spodziewalam sie od zawsze. Nie ma mowy zeby ktos znajacy bardzo kiepsko
      angielski majac nawet 10 dni przygotowal sie dobrze do egzaminu przy takich
      ogolnikach. To slownictwo trzeba by kuc pare miesiecy biorac pod uwage ile
      zapomina sie w stresie.
      • Gość: jahre Re: 100% sępów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:41
        A "szczegółowo" to niby jak? "Najpierw powiedz: according to me a problem of
        junk food has been exaggerated".
        Ludzie myślą, że przechytrzają system, a to system ich po raz kolejny upupia.
    • Gość: jahre Re: 100% sępów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:58
      Do cudów tego forum dokładam gościa, który wpisując się jako 137 chyba w wątku
      "wpisujcie tematy z ustnej (wielkie litery!)" pyta: "a znasz juz jakiś temat?".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka