m_uklejka 29.04.05, 15:57 Hej! Ja osobiście próbuje swoich sił na UJ-cie.Kto jeszcze??Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zia86 Re: Kto na UJ??? 29.04.05, 18:01 No ja próbuje na dziennikarstwo na UJ i mam nadzieje, że mi się uda... :D Odpowiedz Link Zgłoś
m_uklejka Re: Kto na UJ??? 29.04.05, 18:09 Świetnie! Może się spotkamy w Krakowie... i nawet nie będziemy o tym wiedzieć:- ) Jak się przygotowujesz do egzaminów?? Uczęszczasz na jakieś kursy??? Ja niestety jestem z północy i nie miałam takiej możliwości:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilli Re: Kto na UJ??? IP: 213.199.214.* 08.05.05, 12:30 ja cieszę się mogę być troszkę obok tego wszystkiego. udało mi się zostać finalistką olimpiady polonistycznej i idę na teatrologię na uj (mam wstęp wolny), albo na teatrologię na Akademie teatralną (tez wolny). a tak w ogloe to chce isc na aktorstwo, ale nie weim czy sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:45 szczęsciara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Kto na UJ??? IP: 213.199.214.* 08.05.05, 17:36 dzięki:))) nawet nie wiesz, jak się cieszę, że mi się udało!!! byłam w szoku i nadal nie wierzę w swoje szczęście:) mam tylko problem z mamą, która uparła się, żebym poszła np. na resocjalizację na UW, gdzie też mam wstęp wolny. Walczę, ale i tak wiem, że postawię na teatr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiola Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:10 Ja na filmoznawstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloalo Re: Kto na UJ??? --- DO ZIA86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:27 hj słyszałam że się wybierasz na dziennikarstwo na UJ może pogadamy bo ja też się wybieram podaje napisz mi numer gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Do aloalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:20 Hej to moj gg: 3086152. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloalo Re: Kto na UJ??? kto na dziennikarstwo????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:30 hej podawajcie naumery na gg kto na dziennikarstwo może sobie wzajemnie pomożemy ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiolka Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:39 Ja na politologie spróbuje,ale zobaczymy jak będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olciak Re: Kto na UJ??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.05.05, 23:58 ja bym tak bardzoooo chciała na psychologię....ale no...nie wiem...zobaczymy,co mi pisane :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_uklejka Re: Kto na UJ??? 08.05.05, 00:02 ja tam w Ciebie wierze! Nie martw się, te studia są dla ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Kto na UJ??? IP: *.76.classcom.pl 30.04.05, 00:20 ja na stosunki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InEsKa :) Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:45 Ja chcialabym sie dostac na farmacje na tej uczeli,dlatego tez juz od prawie pol roku(za tydzien) koncze kursy przygotowawcze prowadzone przez wykladowcow UJ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apocalypsewoman Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 01:32 no wlasnie kursy przygotowawcze... tzn kupowanie miejsc? pralke wykladowcy tez kupisz? ale bez zlosliwosci jakbym kase miala rowniez bym uczeszczala na kursy dla pewnaikow tym bardziej ze na farmacji tylko 100 miejsci(a realnie moze z 40) i tez chcialam... coz.. nie chcac tracic a raczej wyrzucac darmowego odpisu ide na chemie na uj (i mi sie polski liczy hahaha) w dodatku ineska tzw bum farmaceutyczny trwa z 5 lat.. za kolejne 5 moze sie skonczyc bo nic nie trwa 10 lat..:P a aptek od groma... chcesz robic lekarstewka i babrac sie w laboratorium sprobuj i na zwyklej chemi bo ona rowniez to gwarantuje a pole do popisu jest szerokie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:29 A ja tam ide na kur, a jakby wykładowca chciał to by pralke też dostał. Najważniejsze żeby miejsce na uczelni się dla mnie znalazło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:06 PALANT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta do Miji IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 08:54 Ja tez idę na stosunki tzn mam nadzieję się dostać , masz moze gg pogadałybyśśmy sobie o przygotowaniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: do Miji IP: 80.51.113.* 15.05.05, 21:39 Cześć, ja też mam zamiar iść na stosunki międzynarodowe. Macie może informacje odnośnie studiowania tego kierunku właśnie na UJ? Mój nr gg 2901140 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matek Re: do Miji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:21 No ja też na stosunki,ale jakoś widze to w ciemnych barwach:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka Re: Kto na UJ??? IP: *.net.autocom.pl 30.04.05, 08:08 chciałam tam iść na pewien kierunek, ale po tym co się dowiedziałam, zrezygnowałam... wolę AP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Kto na UJ??? IP: *.76.classcom.pl 30.04.05, 09:28 a o ktory kierunek chodzi? AP to taka perspektywa bycia nauczycielka na przyszlosc:/ qmpela tam studiuje i jedyne praktyki jakie ma to w szkole (heh i to w gimnazjum-gorzej trafic nie mogla)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 09:29 Tu jestes anonimowa, możesz powiedzieć na co idziesz, zobaczymy co da się zrobić... Może jakoś Ci pomożemy.Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka Re: Kto na UJ??? IP: *.net.autocom.pl 30.04.05, 09:37 chodzi o germanistykę... strasznie tam gnoją i wyrzucają kogo popadnie... słyszałam to od wielu ludzi, od studiujących tam, od kiedyś tam studiujących, od znajomej która jest znajomą kobity która tam wykłada, i ogólnie takie zdanie o tym kirunku chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Kto na UJ??? 30.04.05, 09:54 Ja chciałam iść na politologie na UJ i chodziłam na kursy przygotowawcze, które zresztą były bardzo dobre. Ale mi się odwidziało i idę na dziennikarstwo, chociaż może złoże papiery na politologie też. Odpowiedz Link Zgłoś
m_uklejka Do zia86 :-) 30.04.05, 13:05 Hej! Jak to jest z tą politologią??? Ciężko się dostać??? Mój chłopak w zeszłym roku się dostał,ale zrezygnował bo poszedł na socjologie. Ciągle powtarza,że nie jest tak ciężko,ale mi się wydaje,że te nasze matury strasznie komplikują sytuacje:-( Fajny kierunek dziennikarstwo- ja niestety nie jestem najlepszym "tekstokletą" i z moimi zdolnościami literackimi nawet do szkoły Rydzyka by mnie nie wzieli. Chyba powoli zaczynam się brać za przygotowania do egzaminów. A ty do dziennikarstwa jak się przygotowujesz??? Buziaczki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Do zia86 :-) 02.05.05, 10:51 Hmmm... W tym roku nie jest prosto. Biorą ci wyniki z matury, z Wos-u historii i języka obcego a do tego masz test ze współczesnych zagadnień międzynarodowych. I tu się zaczynają schody, mam konspekty z współczesnych z kursów i tego jest sporo. 15 razy około 5-6 stron A4. Jadąc na kursy nie miałam pojęcia co to są te współczesne teraz mam i mi sie to odwidziało. Co ci mogę poradzić? Unie Europejską musisz mieć w małym palcu, wszytkie struktury europejskie, organizacje państwe, ONZ i wszystkie jego struktury i oddziały, doktryny polityczne, organizacje gospodarcze i gdzięś od połowy XIX wieku przemiany polityczne w większych państwach europejskich, kiedyś nawet uczyliśmy się o "apartheid". Jest tego w cholere ale myśle, że do nauczenia przez miesiąc. Jak ja się przygotowywuje do dziennikarstwa? Teraz szukam namiarów na jakiegoś profesora dzienikarstwa który mógłby pokierować moimi przygotowaniami... :D Jak będziesz czegoś potrzebowała odnosnie tej politologii to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
m_uklejka Re: Do zia86 :-) 02.05.05, 21:24 Hej! Ja strasznie chciałabym się dostać na tą politologie, chociaż pewnie z możliwością pracy różnie potem będzie. Tak w ogóle marzy mi się fotografia,ale to kiernek tak na przyszłość, na razie muszę zaspokoić ambicje moich rodziców,a ten temat akurat mnie interesuje:-) Jestem z północy Polski i dojeżdzanie na kursy było w moim przypadku niemożliwością, ale mam do Ciebie prośbe.Jesli zdecydujesz,że jednak zostaniesz przy tym dziennikarstwie i nie będzie Ci zależało na politologii, chętnie od Ciebie kupie ksera tych notatek.Bo jeśli oczywiście będziesz składać papiery na politologie to nie śmię nawet Cie o to prosić. jakby co daj znać. Serdecznie pozdr. M_uklejka Ps. Życzę Ci aby ,gdziekolwiek będziesz składać, poszło Ci jak najlepiej. papapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Do zia86 :-) 03.05.05, 15:28 Tak myśle juz tylko o dziennkarstwie. Jak chcesz to mogę ci dać ksera za darmo, skoro tak ci zależy. Tylko nie wiem jak moglibyśmy to technicznie zorganizować, ja jestem z południa,niestety nie mam skanera, żeby ci przeskanować i przesłać. Ale moze zorganizuje jakiś, ino dopiero moge się tym zając po maturze. Albo wysle ci normalna pocztą to. Mój meil to zia86@op.pl napisz to się jakoś umówimy... Pozdrawiam :D Zia Odpowiedz Link Zgłoś
m_uklejka Re: Kto na UJ??? 30.04.05, 13:08 O to chyba Ci nie pomoge:-( Myslalam,że może na pedagogike, bo miałam troche testów z lat ubiegłych. Niestety o germanistyce nic mi nie wiadomo,ale wydaje mi się,że jak ktoś jest dobry to nie ma powodu by go wyrzucać.Z drugiej strony studenci bardzo sobie cenią swoje studenckie życie i opuszczają zajęcia myśląc że nie poniosą z tego tytułu żadnych konsekwencji. Co oczywiście prawdą nie jest,bo cierpliwość wykładowców też się w którymś miejscu kończy. A potem są komentarze,że za g... mnie wywalili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: Kto na UJ??? IP: 82.160.7.* 30.04.05, 12:00 ja też się wybieram, szanse dostania się oceniam na 1/10, ale jestem życiowa optymistką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natch. Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 23:04 Ja tez ;) Na anglistyke. Choc ilosc kandydatow mnie przeraza :D Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: Kto na UJ??? 30.04.05, 23:11 O moich komparatystycznych marzeniach już gdzieś tu pisałam. W ich spełnienie wierzę tylko odrobinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lavenda6 Re: Kto na UJ??? 01.05.05, 00:18 ja tez sie wybieram i to na dwa kierunki. na germanistyke to praktycznie juz teraz przyjeta jestem z moimi wynikiami ale marze o innym kierunku wiec to jest tylko awaryjne wyjscie. tak na prawde to chce isc na historie sztuki to jest to co kocham i nic innego nie chce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Kto na UJ??? IP: *.lublin.mm.pl 01.05.05, 12:02 Czy to prawda ze na UJ dostaja sie naprawde najlepsi tzn. same dziobaki i olimpijczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
m_uklejka Re: Kto na UJ??? 01.05.05, 13:34 To chyba prawda niestety.To najstarszy uniwerek w Polsce i jest wyjątkowo silna konkurencja:-( Ale nie można się poddawać.W końcu każdy może spróbować:-) A nóż się uda:) Ja tam super mądra nie jestem (miałam co prawda na koniec licka 5.0,ale to o niczym nie świadczy- co najwyżej jeśli się dostane lub nie- o poziomie szkoły) ale będe strtować, w końcu ta szkoła ,jak każda inna, jest dla ludzi ,prawda??? Pozdr. I zachęcam wszystkich do wiary we własne siły!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falballa Re: Kto na UJ??? IP: 80.48.192.* 11.05.05, 16:25 ekhm, zalamałam się:] nie wiedziałam,ze tyle ludu startuje na UJ! cosh,prestiz przyciaga,ale chyba bardziej boski Krakooff:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 08:42 ja też jakoś mało w siebie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRANAT_18 Re: Kto na UJ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:27 ja zdaje na kulturoznastwo i na WOT!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: Kto na UJ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:35 wiedza o teatrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_uklejka Re: Kto na UJ??? 02.05.05, 21:41 No być może...:-) Ja to jednak ciężko kapująca jestem. I w dodaku jeszcze marze ,że się na ten UJ dostane:-) Oj biedna naiwna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: Kto na UJ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:41 nie jesteś sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kto na UJ??? IP: *.chello.pl 03.05.05, 08:53 Na ktore kulturoznawstwo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grant_18 Re: Kto na UJ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:42 albo na filmoznastwo albo na rosjoznastwo:)a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Kto na UJ??? IP: *.lublin.mm.pl 03.05.05, 13:47 tez mysle nad rosjanoznastwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada6891 rosjoznawstwo 15.05.05, 20:46 hmmm...a wiecie moze, co tam sie wlasciwie robi?? jakie zajecia?? i na jakim poziomie rosyjski?? no i jakie sie ma po tym uprawnienia?? bo slyszalam niezbyt fajne rzeczy o tym kierunku... z gory dziekuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalo Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:37 ja też mam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:53 ja, ja, ja, ja, ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Ja też :) 03.05.05, 23:57 Na Archeologie, awaryjna jest historia, ale nie jest ona szcytem moich marzeń. Musi się udać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nelkaa Re: Ja też :) 27.05.05, 22:50 Ja również na archeologię:) jakie lektury sobie wybrałe(a)ś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apocalypsewoman Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 01:42 mimo tego ze sie na ten uj wybieramy trzeba przyznac ze po 1 gnoja ludzi jak sie da, cyrki niesamowite robia bo niby renoma.... a ta sama wiedze zdobywaja ludzie w sposob latwiejszy i bardziej przystepny czesto bez stresu. pozniej i tak zalezy wszystko od umiejetnosci bycia komunikatywnym, znajomosci i kombinowania. od patrzenia na papierek sie odchodzi.. owszem rabia tak starzy dyrektorzy ale mlodzi... odchodza od tego a ostatnio to wasnie oni sa pracodawcami. wiec jesli nie zalezy wam na konkretnym miescie i macie mozliwosc studiowania tego samego na ciut "gorszej uczelni" to polecam sprobowac. osobiscie w krakowie musze sudiowac a czystej chemi w krakowie jakos baaaaaaaardzo niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
myosotis86 Re: Kto na UJ??? 04.05.05, 09:49 ja na psychologie...ale nie bede brala udzialu w kursach,ide na kursy do Wrocka: (i na UJ mnie juz nie stac(kostuja 800zl)+dojazdy z Lublina lub zamieszkanie tam:( Odpowiedz Link Zgłoś
m_uklejka testy psychologia 04.05.05, 10:12 Mam troche testów z lat ubiegłych do sprzedania, jakby co to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona131 psychologia wydz filozoficzny 25.05.05, 21:13 hlehlehlehlehle aleee bedzie masakra strumienie lez i zgrzytanie zebow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: psychologia wydz filozoficzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 08:37 Będzie, będzie.Najgorzej tam gdzie nie ma w ogóle żadnych egzaminów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:05 Nie wierze,ze tak mało nas na ten UJ idzie. To chyba wirtualni Ci kandydaci skoro średnio po 10 jest na miejsce:( ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,,,,, Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 06:40 .......... może ja...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_sztuki Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:34 Ja na historie sztuki.Ps. jak wam dzis poszlo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:35 Ja składam na historie sztuki, właściwie ide na historie sztuki bo jestem laureatką olimpiady huhu Odpowiedz Link Zgłoś
aviviah Re: Kto na UJ??? 07.05.05, 10:40 Mam zamiar tam składać papiery na jeden z bardzo przyszłościowych kierunków ;D na który chyba nie jast tak łatwo sie dostać... i w dodatku nie chodze na zadne kursy przygotowawcze, bo do Krakowa mam troszke za daleko ;D Jednak mam nadzieje ze przynajmniej rozpatrza moj wniosek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m aviah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:50 Na co składasz Aviah?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekolada Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:23 ehhh...no wlasnie ja tez sie wybieram...na socjologie, filologie rosyjska, wloska lub szwedzka... wierze mocno ze sie dostane bo jak nie, to bedzie mega lipa :( ale wiecie, co mnie zastanawia? gdzie studiuja ludzie z krakowa??, bo od znajomych wiem, ze w grupach (ok 30 osob) maja moze 3-5 osob z Krakowa... i Wy tu teiszecie, ze jestescie z innych miast... no wiec gdzie mnie przyjma??!!?? aaaaaaa <help> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alika Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:32 Ja się jakoś tak śmiertelnie boję tych egzaminów:( Czy tam się naprawde same MÓZGI dostają??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:03 ja, ja chce na UJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta kto na stosunki międzynarodowe lub politologie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:10 Chcialabym sie dostac na politologie lub stosunki międzynarodowe.Jeśli ktoś składa tam apapiery na te kierunki prosze niech napisze do mnie maila- tkl@poczta.onet.pl. Moze pomożemy sobie w przygotowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlkj Re: Kto na UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:22 plis chce sie dostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Kto na UJ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:31 m_uklejka skąd dokładnie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuCia Re: Kto na UJ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 08:38 Ja tez bym chciala baardzo ale to baaardzo na UJ;) na filologie rosyjska...zobaczymy jak to bedzie, narazie ustna z rosyjskiego rozszerzona na 100%;) wiec szansa jest;) trzeba byc optymista!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekolada filologia rosyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:19 LuCia, czyli Ty interpretujesz info z informatora UJ tak, ze na filologia rosyjska tzreba znac rosyjski?? heh...to by byla lipa, bo ja chce tam zaczynac od zera, po rosyjsku moze z 10 slow umiem powieidziec :P a jak tam u Ciebie znajomosc literatury, kultury i historii Rosji?? u mnie kompletne 0, poki co :P pozdroofki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheska Re: filologia rosyjska IP: 217.70.62.* 09.05.05, 15:40 :) no to sie spotkamy 7 lipca na mickiewicza. Bedzie dobrze, licze na to ze nie bedzie strasznej kolejki (czytaj: wielu kandydatow). Nie wiecie jak sa przeliczane pkt z matury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: filologia rosyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:59 To wszystko jest chyba opisane na www.uj.edu.pl - rekrutacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalunia Re: filologia rosyjska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:11 Dzięki za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
cheska Re: filologia rosyjska 10.05.05, 23:34 owszem, tylko czy jezeli pisze "poziom rozszerzony" to rozpatruja wynik z podstawowego + rozszerazonego arkusza , czy podstawowy wogole nie jest brany pod uwage i patrza tylko na ta czesc rozszerzona... eheheheh dla mnie to duuuzo bedzie znaczyc coz czuje po kosciach, ze podstawowy polski zmasakrowalam:P ehhh...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana poziom rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 08:50 mnie też to bardzo interesuje.Co prawda na filologie rosyjską nie składam,ale na innych kierunkach jest tak samo.Ja mam np. problem z polskim.Wolalabym żeby tylko rozszerzony brali pod uwage:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: poziom rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:13 Dziewczyny mi się wydaje,że tylko II i III arkusz sprawdzają,ale super pewien nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada6891 Re: filologia rosyjska + poziom rozszerzony 11.05.05, 13:28 owszem, jesli jest napisane "poziom rozszerzony" to biora pod uwage tylko poziom rozszerzony, podst musisz miec tylko zaliczony na te 30% +1... ehhhh....mam juz dosc tej zawieruchy maturalno- rekrutacyjnej :/ ble ble ble pozdro dla wszystkich "krolikow doswiadczalnych" reformy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: filologia rosyjska + poziom rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:03 Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małą Re: filologia rosyjska + poziom rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:15 Ja też dziękuję, byłam tym szczerze zainteresowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
cheska Re: filologia rosyjska + poziom rozszerzony 11.05.05, 16:34 ja także dziekuje, nie bede ukrywac ze to dla mnie dobra wiadomosc:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada6891 filologia rosyjska 09.05.05, 21:30 czyli 7.07 jest ta rozmowa?? hehe...no to lajt a powiedzcie jeszcze, czy Wy cos juz z tej listy tematow macie obcykane?? uczyliscie sie w ogole rosyjskiego?? (ja w zakresie rosyjskiego jestem praktycznie tabula rasa ;-)) no i z jakich miast jestescie?? pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś