IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 07.05.05, 09:17
ludzie jestem zalamana nie poszlo mi ani z testu ani z wypracowania jezeli
nie zdam to chyba ze soba skoncze probne mi tak dobrze poszly a teraz .
myslalam nawet ze bede miec wiecej niz 50 % ale gdy zobaczylam te tematy
to ..........dziekuje swojej polonistce z ktora potop omawialismy przez 2
godz !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 1111111 Re: polski IP: 195.205.97.* 07.05.05, 09:20
      ja też
      • Gość: misia Re: polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:20
        A ja dziekuje mojej polonistce z ktora potop omawialismy 2 minuty bo sie na cos
        zdenerwowala i przemilczelismy cala lekcje...
        • Gość: misia Re: polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:27
          To miala byc raczej krytyka systemu, ktory nie przewidzial tego ze na tak duze
          lektury nie powinno sie przeznaczac 2 godzin lekcyjnych a o wiele wiecej. Kazdy
          wszystkiego sam sie moze nauczyc. Wiec po co chodzic do szkoly? Mozemy siedziec
          w domu i isc tylko na mature. W sumie mi by to odpowiadalo. Nauczyciel jest od
          tego zeby chociaz wskazac na najwazniejsze rzeczy a w mojej szkole nawet tego
          nie bylo.
          Chociaz polski nie poszedl mi tak zle a o potopie nie pisalam ;p
    • Gość: b Re: polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:24
      obraz sie na caly swiat- a gdzie twoj wklad i przygotowanie? nie wiedzialas ze
      potop jest w podstawie progranowej? kordiana i nieboskiej tez nie omiowiliscie?
      nie potrafisz znalezc informacji w tekscie?
      • Gość: m polski IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.05.05, 12:27
        u mnie tak samo.z tym ze my ZADNEJ lektury nieprzerobiliśmy porządnie..na kazda
        składały sie jakies 2 godziny!!!totalna olewka ze strony mojej polonistki!!!
        • Gość: jacus Re: polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:09
          W jednym macie rację. Przez 3 lata musieliśmy przerobić program liceum. Pytam
          się gdzie te powtórki z całego materialu przez ostatni rok, gdzie?! Ledwo co
          daliśmy radę się wyrobić..a po szkole wolnego zero, bo przecież po 7 lub 8
          lekcji, a zajęcia pozaszkolne również isntnieją..
          Może były luzy w gimnazjum, ale na dobre nam to nie wyszło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka