Gość: pijok i leń IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 20:19 Ja mam 84 i 35. Jak myślicie, załapię się na prawo do Białegostoku? Ile Wy macie i gdzie z tym się wybieracie(najpierw to oczywiście trzeba się nawalyć;) ?? ale studia;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-((((((( Re: wyniki z historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:43 91 i 54 Dramat nigdzie sie nie dostane://////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wyniki z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:48 dramat 91 to rzeczywiście mało... jesteś do kitu! Ale niektórzy są żałośni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niet Re: wyniki z historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:50 Rozszerzony dzieci, prawie wszędzie tylko rozszerzony liczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: wyniki z historii IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 18.05.05, 21:11 o co ci chodzi chcesz sie pochwalic? lepiej idz sie naprawde nawalic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijok i leń Re: wyniki z historii IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 21:56 no mnie też wku..ały takie posty. Ale widzisz ja może tak blondyński post założyłem bo naprawdę się denerwuje. Ale jeśli wy mówicie że taki wynik to chwalenie się to jestem dobrej myśli. Moi koledzy co na prawo się wybierają mają więcej ale to ku..ko ambitni ludzie.. no i chciałem tylko porównać. ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wyniki z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:17 A ci koledzy gdzie się wybierają? na co i do jakiego miasta? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijok i leń Re: wyniki z historii IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 23:54 No.. teraz to nie powiem bo będzie że zniechęcam ludzi do niektórych uczelni;) a pozatym nie wiadomo czy oni mają tyle ile mi mówili;) no i nie wiem na pewno ile ja będę miał;) takie mierzenie bez linijki.. Odpowiedz Link Zgłoś