Dodaj do ulubionych

recenzja z angola

IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 16:45
to "troche" nieuczciwe!!!!!Masa ludzi napisała recenzje filmu "nigdy w
życiu"!!!dziwne nie?ze akurat ten film nagle wszystkim,zycie zmienił!!!!To
nie fair w stosunku do tych co uczciwie sami napisali rozprawke lub inną
recenzję!!!!!Proponuje to nagłośnic!!!niech egzaminatorzy wezmą to pod
uwagę!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gwiazdeczka* Re: recenzja z angola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:50
      A ja napisałam o postaci z książki, z którą chciałabym się zaprzyjaźnić :) Tak
      naprawdę to nigdy wczesniej nie pisałam ani żadnej rozprawki ani recenzji ani
      opisu. Więc tak szczerze mówiąc to nie wiem jak mi poszło, ale przynajmniej
      wiem że napisałam sama :)
    • Gość: granat_18 Re: recenzja z angola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:50
      Ty chyba jakiś nienormalny jesteś?ja pisałem o Matrixie!!!każdy film może
      zmienić twoje życie!!!!!!!!!!:)
      • Gość: karol Re: recenzja z angola IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 16:55
        oki ale pisałes SAM.a inni co mają z neta dosataną wiecej pkt niz ty(oby nie)
        ale to wysoce prawdopodobne.5 osob ktore znam maja ten film!!!!
        • Gość: granat_18 Re: recenzja z angola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:57
          sorry źle cie zrozumiałem:)
    • Gość: Manni Re: recenzja z angola IP: *.isb.com.pl 19.05.05, 16:59
      Ja napisałem o "Spirited Away". Wiedziałem, że będzie recenzja (czułem
      podskórnie ;) ), więc wcześniej obmyśliłem plan recenzji i słownictwo.
      • Gość: ola Re: recenzja z angola IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 17:31
        popieram.u mnie tez duzo osób ma "nigdy.."zróbmy coś.to nie fair!!!!
        • anka.g1 Re: recenzja z angola 19.05.05, 17:35
          ale jeśli mają inaczej napisane to chyba nic ztym nie zrobimy. Też przeczuwałam recenzje i wykułam recenzje "American beauty" którą kiedyś pisałam na zadanie domowe. A argumenty dlaczego ten film zmienił moje życie baaaardzo naciągnęłam;)
          • Gość: kaska Re: recenzja z angola IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 17:38
            mam tylko nadzieje ze choc czesc egzaminatorów sie skapnie!!!!
            • Gość: kinia Re: recenzja z angola IP: *.compower.pl 19.05.05, 17:44
              a ja napisałam o Bridget Jones,a w sumie...co mi tam zalezy z ektos zwalał...i
              tak ta matura to jest jedno wielkie gó.. to niech chociaz pare osób sie cieszy
              ze ma dobrze...a poza tym ...przeciez słownictwo do recenzji nie jest takie
              trudne...
              pozdrówka
              dajcie na luz ludziki...bo bedzie jeszcze wiecej zamieszania niz to warto
              PAPA
              • Gość: ella19 Re: recenzja z angola IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 19.05.05, 18:18
                Ej sorry nie rozumiem Was,ja pisalam recenzje i tez pisalam o Nigdy w zyciu,ale
                tylko dlatego ze byl to pierwszy film ktory wpadl mi do glowy..I niby dlaczego
                chcecie 'cos' z tym robic??Chyba lepiej pisac o Nigdy w zyciu niz o Titanicu no
                nie??:/ Mi sie ten film podobal i duzo osob tez moglo o nim pomyslec.A recenzje
                wybralam dlatego ze pisalam ja na probnej i dobrze mi poszla,dlatego
                powtorzylam wszystkie zwroty i mialam nadzieje ze ja dadza.To przeciez nie jest
                polski ze liczy sie tak bardzo tresc i twoje zdanie.Bardziej liczy sie zasob
                slownictwa,gramatyka,formy itd.
    • Gość: ja Re: recenzja z angola IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 18:20
      ale sie bojcie,bo u mnie w szkole anglistka się skapnęła i zgłosiła
      • Gość: .... pffff jesteś nienormalny IP: *.eltronik.net.pl 19.05.05, 18:42
        i co teraz mają polecieć po punktach wszystkim którzy pisali "nigdy w życiu"??a
        myslisz ze ludzie z innych filmów sie nie przygotwali do pisania recenzji??u
        mnie w szkole chyba z połowa osób sobie skądś ściagała recenzje filmu,bo każdy
        sie na to przygotowywał,ze to właśnie bedzie...aj ludzie to jednak nie mają co
        w życiu robić...śmieszny jesteś <lol2>...tez mogłęś sie przygotować na
        recenzje,a nie teraz płaczesz i cie ściska ze nie pomyślałes o tym i ze
        stracisz bo ktos inny pomyślał...
    • Gość: jam Re: recenzja z angola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:13
      ja pisałem o filmie AMERICAN HISTORY X i nikt w mojej szkole, ani nikt kogo
      znam nie pisał o filmie o którym mówisz...
      to ze wybrali taki film swiadczy jedynie o ich pstępie umysłowym (niestety
      wstecznym).. a jak masz wąty to trzeba było sobie tez wybrac ten film, wogóle
      nie wiem po co ten temat, weź się człowieku w łeb kopnij, a potem przeczytaj to
      co napisałeś, a admini niech usuną ten wątek....
      • Gość: shecat Re: recenzja z angola IP: *.tvgawex.pl 19.05.05, 19:23
        wyjasnijcie mi tylko dlaczego nigdy w zyciu bylo takie popularne?
        czy gdzies byla tego recenzja auf englysz czy co??
        nie czaje :> :/
        • Gość: ja Re: recenzja z angola IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 19:27
          jest w necie
          • Gość: ella19 Re: recenzja z angola IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 19.05.05, 22:21
            Ja nie szukalam tej recenzji w necie :/ Pisalam wszystko z glowy,nawet nie
            pamietalam jak w filmie miala na imie Danuta Stenka:/ Wiekszosc ludzi
            przygotowala sie ogolnie na recenzje,zwroty itd,bo moglo byc wszystko-recenzja
            plyty,programu,serialu,ksiazki...A jesli ktos wykul Nigdy w zyciu i mu sie
            udalo??Spoko,poszczescilo mu sie i nie uwazam ze to nie fair,bo wy tez tak
            pewnie nieraz robiliscie,nikt mi nie powie ze w zyciu z niczego nie sciagnal,a
            to jest to samo...Przestancie byc tacy samolubni i robic z siebie wielce
            pokrzywdzonych bo juz zygac tym sie chce...
            • Gość: akurat Re: recenzja z angola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:23
              pisales z pamieci itp itd bla bla. ale skoro nawet nie pamietasz imienia
              glownej bohaterki, to czemu wybrales akurat ten film? moze jednak wiedziales co
              o nim napisac? bo wydaje mi sie ze do tego tematu wybiera sie filmy ktore sie
              zna, lubi, badz naprawde wplynely na twoje zycie. a ty nie pamietasz judyty??:)
              hahaha
    • Gość: ergh Re: recenzja z angola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:25
      ja uczciwie dzien wczesniej w domu napisalam recenzje, bo mialam takie
      przeczucie :) ale to nie bylo Nigdy w zyciu...
      a tak w ogole to kazdy mial prawo przewidziec (w suie to dosc oczywiste), ze
      recenzja moze byc i sobie jednego "pewniaka" przygotowac (u mnei to byl
      brytyjski film na podstawie brytyjskiej ksiazki ;)
    • Gość: anka_19 A JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:59
      mam recenzje z tej strony www.angielski.edu.pl/content.php3?name=mat-
      frame.php&filename=090101-m.html i co mi zrobicie? <dupa>
    • Gość: izka Re: recenzja z angola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:19
      a skad ty to wiesz?
    • Gość: samanta o co wam chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:31
      co za różnica czy ktoś pisał o "nigdy w życiu" czy o "Gdzie jest Nemo"?? Jeśli
      przygotowali recenzje wcześniej to mieli dobry pomysł. Chyba każdy przed maturą
      pisał listy do przyjaciół, rrozprawki i opowiadania?? Jak ktoś trafił na temat
      to gratuluje szczęścia. Nie czpiajcie się wszystkiego i wszystkich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka