Gość: asia IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 21:24 wpisujcie sie kto ma jakies cerytyfikaty jezykowe????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: CERTYFIKATY IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 21:29 i co nikt nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biolog z JG Re: CERTYFIKATY IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:32 a po co miec jak nie zalniaja z matury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: CERTYFIKATY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:33 ja mam z niemieckiego,jeszcze w gimnazjum robilam,a drugi w I kl. LO czyli ZD (Zertifikat Deutsch na 1 :))) ) i ZMP (Mittelstuffe, na gorszy stopien ;) ). moze sie w pracy przyda,poza tym to zawsze motywacja do nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja Re: CERTYFIKATY IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 21:36 Ja mam FCE (na B),zrobiłam na początku liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: CERTYFIKATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:54 Ja mam z angielskiego- CAE. Świeżutki, bo grudniowy... A Ty z czego masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: CERTYFIKATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:03 Mam FCE (tez na B). Zamierzam robic dalej...ale najpierw musze sie gdzies dostac:> Nie kumam tego czemu nie sa punktowane (tzn na niektorych uniwerkach tak, innych nie)! I wkurzaja mnie osoby, ktore twierdza, ze to dobrze, ze nie zwlaniaja z matury, bo nie wszystkich stac na kursy i egzamin! Przeciez skoro te osoby uwazaja, ze sa na tym samym poziomie co ci co maja certyfikaty, a ich nie stac bylo, to czemu sie tak boja - przeciez skoro tez sa dobre to mature dobrze napisza! :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: CERTYFIKATY IP: *.gdynia.mm.pl 19.05.05, 22:43 ja mam CPE no ale wiadac ze dla niektorych FCE to szczyt marzen!boshe...z jakich wy szkół jesteście???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: CERTYFIKATY IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 22:56 ja tez CPE a z dojcza słabiej ZD moze w tym roku nastepny zrobie?najpirerw na studia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: CERTYFIKATY IP: *.udn.pl 19.05.05, 23:05 W szkole to cie nawet do PET nie nauczą wszystko trzeba poza nią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżizas Re: CERTYFIKATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:10 eeee myślisz ze masz cpe i szponcisz czy jak? bo nie wiem o co ci łazi Ja mam FCE na b tez, chodze na kurs na cae i bede zdawac w przyszlym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re:NA JAKIE UCZELNIE IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 23:12 a na jakie uczelnie poligloci sie wybieraja??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re:NA JAKIE UCZELNIE IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 23:14 ae poznan,prawo kraków i gdansk,moze sgh.tam złoze.jak bedzie?zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaQ certyfikaty IP: *.magma-net.pl 20.05.05, 02:48 ja mam CAE zdany na A. egzaminy na certyfikaty sa drogie i wcale sie nie dziwie ze niewiele osob zdaje egzaminy powyzej FCE skoro teraz certyfikaty nie bardzo sie u nas przydaja. praktyczniejszy jest TOEFL bo dobrze zdany daje wstep na uczelnie zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: certyfikaty IP: *.radom.pilickanet.pl 20.05.05, 07:28 Ja mam TELC 2 na 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: certyfikaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 07:50 Niemiec - ZD i Angielski FCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: certyfikaty IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:36 niemiec DSD2 :D .. ciekawe do czego mi to:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: certyfikaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:41 A może się kiedyś przyda..skąd wiesz :) Lepiej mieć niż nie mieć! Odpowiedz Link Zgłoś