Dodaj do ulubionych

CERTYFIKATY

IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 21:24
wpisujcie sie kto ma jakies cerytyfikaty jezykowe?????
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: CERTYFIKATY IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 21:29
      i co nikt nie ma?
      • Gość: biolog z JG Re: CERTYFIKATY IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:32
        a po co miec jak nie zalniaja z matury
        • Gość: a Re: CERTYFIKATY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:33
          ja mam z niemieckiego,jeszcze w gimnazjum robilam,a drugi w I kl. LO
          czyli ZD (Zertifikat Deutsch na 1 :))) ) i ZMP (Mittelstuffe, na gorszy
          stopien ;) ). moze sie w pracy przyda,poza tym to zawsze motywacja do nauki.
          • Gość: to_ja Re: CERTYFIKATY IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 21:36
            Ja mam FCE (na B),zrobiłam na początku liceum.
    • Gość: Edyta Re: CERTYFIKATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:54
      Ja mam z angielskiego- CAE. Świeżutki, bo grudniowy...
      A Ty z czego masz?
      • Gość: etna Re: CERTYFIKATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:03
        Mam FCE (tez na B). Zamierzam robic dalej...ale najpierw musze sie gdzies
        dostac:> Nie kumam tego czemu nie sa punktowane (tzn na niektorych uniwerkach
        tak, innych nie)! I wkurzaja mnie osoby, ktore twierdza, ze to dobrze, ze nie
        zwlaniaja z matury, bo nie wszystkich stac na kursy i egzamin! Przeciez skoro
        te osoby uwazaja, ze sa na tym samym poziomie co ci co maja certyfikaty, a ich
        nie stac bylo, to czemu sie tak boja - przeciez skoro tez sa dobre to mature
        dobrze napisza! :[
        • Gość: me Re: CERTYFIKATY IP: *.gdynia.mm.pl 19.05.05, 22:43
          ja mam CPE no ale wiadac ze dla niektorych FCE to szczyt marzen!boshe...z
          jakich wy szkół jesteście????
          • Gość: inga Re: CERTYFIKATY IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 22:56
            ja tez CPE a z dojcza słabiej ZD moze w tym roku nastepny zrobie?najpirerw na
            studia...
          • Gość: df Re: CERTYFIKATY IP: *.udn.pl 19.05.05, 23:05
            W szkole to cie nawet do PET nie nauczą wszystko trzeba poza nią
          • Gość: dżizas Re: CERTYFIKATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:10
            eeee myślisz ze masz cpe i szponcisz czy jak? bo nie wiem o co ci łazi

Ja mam FCE na b tez, chodze na kurs na cae i bede zdawac w przyszlym roku
    • Gość: ???? Re:NA JAKIE UCZELNIE IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 19.05.05, 23:12
      a na jakie uczelnie poligloci sie wybieraja???????
      • Gość: inga Re:NA JAKIE UCZELNIE IP: *.olsztyn.mm.pl 19.05.05, 23:14
        ae poznan,prawo kraków i gdansk,moze sgh.tam złoze.jak bedzie?zobaczymy
        • Gość: GosiaQ certyfikaty IP: *.magma-net.pl 20.05.05, 02:48
          ja mam CAE zdany na A.
          egzaminy na certyfikaty sa drogie i wcale sie nie dziwie ze niewiele osob zdaje
          egzaminy powyzej FCE skoro teraz certyfikaty nie bardzo sie u nas przydaja.
          praktyczniejszy jest TOEFL bo dobrze zdany daje wstep na uczelnie zagraniczne.
          • Gość: aga Re: certyfikaty IP: *.radom.pilickanet.pl 20.05.05, 07:28
            Ja mam TELC 2 na 1
            • Gość: Tina Re: certyfikaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 07:50
              Niemiec - ZD i Angielski FCE
              • Gość: siwy Re: certyfikaty IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:36
                niemiec DSD2 :D .. ciekawe do czego mi to:]
                • Gość: Tina Re: certyfikaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:41
                  A może się kiedyś przyda..skąd wiesz :) Lepiej mieć niż nie mieć!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka