Dodaj do ulubionych

moja ciocia pracuje w cke he he

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:12
Ja mam 100 % z zamknietych,he he. Niedlugo matma :-), ups po co ja sie
chwale. Dzis ide sobie na impreze, he he . bawic sie a nie kluć jak inne
bancwoły które i tak do niczego w życiu nie dochodzą he he, w zyciu trzeba
być lisem he he
Obserwuj wątek
    • Gość: czawes Re: moja ciocia pracuje w cke he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:12
      no to jak tak wszytko wiesz to morzesz powiedziec np jakie bedzie pierwsze zadanie z matmy na maturze:>bynjemniej jak sie bedzie zaczynłao lub o czym bedzie a wtedy okaze sie czy masz dostep do takich informacji i twoja faktycznie pracuje w cke:)
      Bencwale:)
      • Gość: dyzio Re: moja ciocia pracuje w cke he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:30
        nieprawda. Niesty wlasnei tacy ancwoly najwiecej w zyciu osiagaja. moj znajomy
        totalny bancwol ledwo co zdawal, a teraz dzieki znajomsic jego wojaszka pracuje
        w arabi saudyjskiej i zarabia okolo 10 tys. miesiecznie, jak przyjezda co pare
        miesiecy do naszego miasta to wozi sie kozackimi brykami, a kiedys ledwo zdawal
        do klasy i ciagle imprezowal, no coz taie jest zycie
      • Gość: nicola_18 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: aaaa Re: moja ciocia pracuje w cke he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:30
      trochę się rozmarzyłeś.pewnie będziesz miał problemy ze zdaniem matury,ale
      chociaż tutaj możesz się dowartościować,że ktoś sobie pomyśli,że byłbyś w
      stanie zdobyć 100%.jesteś śmieszny...
    • zabuszek Re: moja ciocia pracuje w cke he he 07.05.05, 13:53
      nio to sie tak nie chwal bo jeszcze ci mature anuluja a ciocia straci posadke a
      wtedy juz nastepnych pytań nie będzie:P
      • Gość: jaaa Re: moja ciocia pracuje w cke he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:59
        ej jak twoja ciocia tam pracuje to powiedz jej zeby wydali rozporządznie ze
        maja sparwdzac prace z rozszerzonego ang nawet bez podkreslenia tametu
    • Gość: lukas Re: moja ciocia pracuje w cke he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:03
      eee... kiepska prowokacja...
    • Gość: sardynka Re: moja ciocia pracuje w cke he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:10
      "trzeba być lisem i lwem"

machiawelli

Gdybyś był taki sprytny, wiedziałbyś, że źle skończysz i że ludzie tacy jak ty
      są g... warci. Lwem też nie jesteś, to widać. Życzę powodzenia - z twoją wiedzą
      i inteligencją nadajesz się na polityka.
    • Gość: ja Re: moja ciocia pracuje w cke he he IP: *.net.pulawy.pl 07.05.05, 14:11
      BYĆ CWANIAKIEM TO NIE SZTUKA. JA BYŁABYM ZADOWOLONA, GDYBYM DOSTAŁA 100% Z ANG
      I INNYCH PRZEDMIOTÓW, GDYŻ ŚWIADCZYŁBY TO O MOJEJ WIEDZY I ERUDYCJI, A TO
      WARTOŚCI FUNDAMENTALNE. A POZA TYM JEŚLI NAPRAWDĘ ZNANE CI BYŁY PYTANIA TO
      SPODZIEWAĆ SIĘ MOŻESZ POWTÓRKI Z ROZRYWKI I NIKT CI JUŻ NIE POMOŻE. I KTO WTEDY
      WYJDZIE NA IDIOTĘ?
    • Gość: maturzystka Re: moja ciocia pracuje w cke he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:22
      Co z tego że Twoja ciocia pracu7je w cke i co z tego że zdasz na 100% jeżeli po
      miesiącu wyrzucą Cię ze studiów na zbity pysk, bo nic nie umiesz i zdasz tylko
      dzięki znajomości.....he he he. BEZCZELNY DZIECIAK!!!!!!!!!Nie masz za grosz
      rozumu Ty bencwale!!!!Takimi rzeczami nie można się chwalić!!!!!
    • Gość: tuf Re: moja ciocia pracuje w cke he he IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 15:53
      A mój wujek jest prezydentem:P
    • Gość: goska do tego becwala co ma ciocie w oke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:00
      ja nie mam nikogo w oke i napisalm zamkniete tez na 100 procent bo ucze sie angielskiego juz bardzo dlugo i umiem go na pewno 100 razy lepiej niz ty. a tak wogole to ci sie dziwie ze sioe chwalisz bo to pokazuje twoj iloraz inteligencji myslisz ze z cicia w oke osiagniesz cokolwiek wiecej niz 100 procent z matury??? bo ja jestem pewna ze nie. zal mi ciebie
      • Gość: jeszcze raz goska Re: do tego becwala co ma ciocie w cke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:04
        chodzilo mi oczywiscie o cke nie oke. jak mozna byc tak glupim zeby sie tym chwalic? zal mi slow ale zycie jeszcze na pewno cie srogo nauczy jak na prawde jest. milej imprezy:)
    • Gość: misiabela Lolish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:28
      Nie moge z tych co to zachwycili...
    • babykasz Re: moja ciocia pracuje w cke he he 07.05.05, 17:18
      o dzizus buahahahahahahaha

wspolczuje niskiej samooceny i powodzenia w zyciu (na pewno sie czegos
      dochapiesz, taki kraj)
    • Gość: muzza no no - masz rację IP: *.toya.net.pl 07.05.05, 18:05
      Tak, to prawda - w życiu trzeba być lisem. Tylko szkoda że Ty nim nie jesteś -
      trzebva być nieżle narrow-minded i ograniczonym kompletnie, żeby się chwalić
      ciocią w cke. A ja mam wujka w mafii i co z tego pacanie?:) Ale jak chciałes się
      dowartościować to nieźle Ci wyszło nawet. A w takie brednie i tak nie wierzę bo
      też znam kogoś z cke i ani słowa nie pisnął swojej rodzinie. Także - prowokacja
      stara jak świat i kiepska...
      Idź lepiej na imprezę, bo jeżeli tylko do tego się nadajesz to musisz się zalać
      w trupa, żeby zapomnieć jak bardzo jesteś niesamodzielny. loooser!!!
      Pozdrów cicię.
    • Gość: xXx xxx z twoją ciocią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:08
      Siema, ja też pracuje w CKE i dymałem twoją ciocię, nara
      • demisn Re: xxx z twoją ciocią 08.05.05, 01:40
        ty tez zabawiales sie z jego ciocią ??? huh stara ale jara
    • jazz_bass debil 08.05.05, 13:53
      w zyciu trzeba miec zasady moralne, a jesli sie otaczasz takimi ludzmi jak ty
      to jest wtedy gowno nie zycie.
      ale zdrugiej strony, jesli jedyna twoja szansa na zdobycie takiej ilosci
      punktow jest ciocia a nie twoj, widocznie zbyt tepy mozg, to miej z tego
      satysfakcje i se wmawiaj ze jestes madry. "klamstwo powtarzane sto razy staje
      sie prawda, jak mawial goebbels"
    • anusia202 Re: moja ciocia pracuje w cke he he 08.05.05, 14:19
      ojej a umnie pół rodziny pracuje w cke !!!!!!
      • Gość: hehe Re: moja ciocia pracuje w cke he he IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 14:27
        może w ckm pracuje ta ciocia??
      • Gość: Magda do anusia 202 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:44
        To skoro tak jest to powiedz mi czy moja rozprawka z angola bedzie sprawdzona
        jeśli nie zaznaczyłam temetu??Bardzo proszę o odp
    • enliberte Re: moja ciocia pracuje w cke he he 08.05.05, 14:30
      i jakwidac lisy sa przewaznie idiotami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka