Dodaj do ulubionych

DUŻO WAS NAPIERA NA AM KATOWICE???

22.05.05, 19:51
Ludzie wpisujcie sie jeścli wybieracie sie na AM do Katowic, i jakich wyników
się mniej więcej spodziewacie z bioli chemii i fizy.
Ja:
biola podst. ok 80-90% rozsz. ok 70-80%
fiza podst. ok 50-60% rozsz. ok 0-10% :/
chemia podst. ok 80-90% rozsz. ok 60coś-80max%

jak komuś sie nie chce dużo pisać na klawiaturze to tu macie gotowy formularz
tylko go skopiujcie do swojego komentarza :D :

-------------------------FORMULARZ---------------------------
1) TAK, napieram na AM Katowice/NIE, nie napieram na AM Katowice (niepotrzebne
wyciąć).

2) Moje wyniki:
BIOLA podst: rozsz:
FIZA podst: rozsz:
CHEMIA podst: rozsz:

3) Myślę że na pewno się dostanę/Myślę że może się dostanę/Myślę że się pewnie
nie dostanę/Nie myślę/Myślę że mam to wszystko głęboko gdzieś i twoją ankietę
też/Myślę że pewnie nie zdam ale Ankaone zda na 100%. (niepotrzebne wyciąć)

4) Własne przemyślenia: Mam: (tu piszemy)/Nie mam
------------------------KONIEC-----------------------------
Obserwuj wątek
    • Gość: freda Re: DUŻO WAS NAPIERA NA AM KATOWICE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:56
      -------------------------FORMULARZ---------------------------
      > 1) TAK, napieram na AM Katowice.
      >
      > 2) Moje wyniki:
      > BIOLA podst: 96% rozsz: 88%
      > CHEMIA podst:88% rozsz: 77%
      >
      > 3) Nie myślę
      >
      > 4) Własne przemyślenia: Mam: ad1.-AM wyjście awaryjne, wole na Polibude
      ad2.wyniki są orientacyjne ad3. proteza mózgu juz mi siadla po tych maturach
      > ------------------------KONIEC-----------------------------
      • ankaone Re: DUŻO WAS NAPIERA NA AM KATOWICE??? 22.05.05, 20:21
        ja idę na ŚLAM w pierwszej koleności, zastanawiam sie też nad weterynarią może w
        poznaniu ale się nie dostane, no i jeszcze nad anglistyką do szczecina.
      • ankaone mi też siadł mózg, doskonale cię rozumiem 22.05.05, 20:22
        • Gość: freda Re: mi też siadł mózg, doskonale cię rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:32
          no masz niezły rozrzut po Polsce;)
          Ja dzisiaj się dowiedzialam, ze moja kochana biotechnologia jest w Łodzi w
          jezyku angielskim(zawsze chciałam studiować po angielsku), ale niestety za
          późno-zapisywanie kandydatow juz zakonczone:]
          No tobie mózg siadl to moze sie da cos z tym zrobić,mi siadla proteza mozgu i
          pozostaje mi ją tylko wymienic:)
          • ankaone Re: mi też siadł mózg, doskonale cię rozumiem 22.05.05, 20:53
            też sobie wszczepie taką proteze,jeśli możesz podaj mi namiary na fachowców
            którzy wykonali twoją, na pewno była porządnej jakości, atakiej matury to żadna
            nwet tytanowa proteza nie wytrzyma. Ja sie zastanawiałam jeszcze nad AM w
            poznaniu ale tam pewnie sie dostaną tylko ci co zdali biole i chemię na 100%, a
            poza tym tam też już chyba minął termin na składanie podań (a może to minął we
            wrocku?). Biotechnologia też fajny pomysł, jak nie w łodzi to może w jakims
            innym miescie (słyszałam że na biotechnologię to tylko można iść z angielskim
            ale nie wiem czy to była 100% pewna ingormacja)
            • Gość: freda Re: mi też siadł mózg, doskonale cię rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:12
              ja swoja kupuje na torgu, ewentualnie w Oszą:)
              ja bardzo chcialam studiowac biotechnologie po angliesku wczoraj znalazlam, ze
              w Łodzi jest, ale sie okazalo ze 16 maja uplynal termin skladania wnioskow czy
              czego tam. Popie..lo ich chyab:] marzenia legly w gruzach.....
              • ankaone Re: mi też siadł mózg, doskonale cię rozumiem 24.05.05, 13:04
                o to ja skocze do Oszą może na składzie w mięsnym coś mają. A co do łodzi to
                teraz duzo akademii przedłuża terminy skladania papierów, może w łodzi też sie
                opamiętają i dadzą nowy termin.
                • Gość: dżizas Re: mi też siadł mózg, doskonale cię rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 13:19
                  Ja też dzis pojade w koncu do Oszą, czytalam ńju gazetke osząską i mają
                  promocejszyn na protezy. Cena zależy od pojemnosci czaszki. Ale nie kupuj tych
                  pakowanych, bo une czesto dlugo leża i przebijaja date waznosci coby sprzedac a
                  potym promocyje robia. Kup swieza protezke na wage.
                  A co do Łodzi to niestety pisałam do nich i nie ma szans. Lajf is brutal. Ale z
                  ńju protezą dam rade:D
                  • ankaone Re: mi też siadł mózg, doskonale cię rozumiem 24.05.05, 14:35
                    dzięki za wszystkie rady, na pewno nie kupię pakowanej, nigdy nie wiadomo co z
                    nimi wcześniej robią.
                  • ankaone P.S.najlepsze protezki sa z importu z azerbejdżanu 24.05.05, 14:36
                    to taka informacja na przyszłość
                    • Gość: dżizas Re: P.S.najlepsze protezki sa z importu z azerbej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:39
                      z Azerbejdżanu powiadasz.... hmm... jeszcze tych nie uzywałam, ja zawsze
                      wspieram rodzimą produkcje, ale jak tak mowisz to wyprobuje:) A dają gwarancję
                      jakąs na nie? I czy mają znaczek "Dobre bo azerbejdżańskie", bo ja tylko z
                      takimi znaczkami kupuje. Aha i muszą byc zgodne ze standardami Unijnymi, jakieś
                      ISO37549375, bo takie tylko do mojej czachy pasują.
                      • ankaone Re: P.S.najlepsze protezki sa z importu z azerbej 24.05.05, 20:40
                        noo pewnie ze mają wszelkie certyfikaty i nawet znak jakości Q. Naprawde są
                        zrobione z pierwszrzędnego plasiku i wypełnione azbestem pierwszej klasy.
    • Gość: misiak Re: DUŻO WAS NAPIERA NA AM KATOWICE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:33
      1| Tak, na ŚLAM.
      2| biol - 80-90%
      fiz - 40-50%
      chem - 70%
      (wyniki bardzo orientacyjne)
      3| Nie ma bata, muszę się tam dostać w tym roku, już się uczyć zaczynam.
    • Gość: natalia Re: DUŻO WAS NAPIERA NA AM KATOWICE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:39
      1) /NIE, nie napieram na AM Katowice tylko wawa:)

2) Moje wyniki:
      BIOLA podst:100 rozsz: 100 bralam udzial w olimpiadzie:)
      FIZA podst:nie mam klucza i nie mam pojecia co tam powinno byc ale chyba zdalam
      rozsz: okolo 40%
      CHEMIA podst:ponad 90 rozsz: mam nadzieje ze ponad 80

3) /Nie myślę/ale mam nadzieje ze sie dostane

4) Własne przemyślenia: Nie mam
      • ankaone EJ NIECH SIE WPISZE KTOŚ SŁABSZY ODE MNIE... 22.05.05, 20:55
        ej niech sie wpisze ktoś słabszy ode mnie i podbuduje mnie psychicznie
    • Gość: magda AM Re: DUŻO WAS NAPIERA NA AM KATOWICE??? IP: *.gwiazda.net.pl 22.05.05, 23:01
      1) TAK, napieram na AM Katowice
      2) Moje wyniki:
      BIOLA podst:ok.90% rozsz: 80%-90%
      FIZA podst:ok60% rozsz: nie mam pojęcia ale pewnie jak ankaone
      CHEMIA podst:90% rozsz: 70-80%

3) miejmy nadzieje ze będzie 0,8 kandydata na miejsce bo sie ludzie przestrasza
      wynikow z fizy:D
      • ankaone ach aż się rozmarzyłam.. gdyby było serialnie 0.8 22.05.05, 23:20
        ach aż się rozmarzyłam... gdyby było serialnie 0.8 kandydata na miejsce w
        poczciwych Katowicach to chyba bym się popłakała ze szczęścia. Kiedy byłam na
        niedawno w dziekanacie to powiedzieli mi że w zeszłym roku na jedno miejsce było
        ok. 4,5 osoby. Mam nadzieję że w tym roku cyferka nie przekroczy zbyt mocno
        jedynki, ale to już pewnie są takie moje niespełnione fantazje.
        • Gość: magda AM Re: ach aż się rozmarzyłam.. gdyby było serialnie IP: *.gwiazda.net.pl 22.05.05, 23:39
          no niestety wydaje mi się,że pewnie będzie podobnie jak rok temu..4 - 5
          kandydatów na miejsce..bo dużo osób z poprzednich lat podobno składa:/ a tamto
          to tylko było moje marzenie:) chcoiaż kto wie, ponoć dziwne rzeczy na świecie
          się dzieją..myślicie ze 230 pkt wystarczy na ŚLAM?
          • ankaone myślę że starczy... 22.05.05, 23:43
            ..wydaje mi się że 230 ptk starczy 9dzięki egzaminowi z fizy). W ogóle to nie
            wiem, nie zna ktoś jakiejś fajnej, przyjaznej akademii, na której nie ma żadnych
            progów punktowych a wszystkich przyjmują z uśmiechem na twarzy bez względu na
            ilość punktów ?
            • Gość: Epi Re: myślę że starczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 01:24
              na każdą Cie przyjmąz uśmiecham jak zapłacisz 14 tyś rocznie :)

• Gość: MArika Re: myślę że starczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:57
                oj i tu sie mylisz na wieczorowe przyjmują np 15 osob a na 1 miejsce jest 2-5
                osob
                • Gość: Epi Re: myślę że starczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:43
                  Przyjmują każdego, kto miał powyżej 40% możliwych punktów do zdobycia...
    • Gość: marta Re: DUŻO WAS NAPIERA NA AM KATOWICE??? IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 15:08
      poszłabym ale za daleko :P
      pozdro!!!
      • Gość: Astrid Re: DUŻO WAS NAPIERA NA AM KATOWICE??? IP: *.wisla.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 16:32
        w tamtym roku na studnia "celnicze" brali bez egzanimów :)))Moja nadzieja ....
    • Gość: madzia Re: DUŻO WAS NAPIERA NA AM KATOWICE??? IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.05, 17:21
      1) NIE, nie napieram na AM Katowice, idę do Poznania albo do Bydgoszczy.

2) Moje wyniki:
      BIOLA podst:85% rozsz: 80%
      FIZA podst:70% rozsz: 45%
      CHEMIA podst: 100% rozsz: 90%%

3) Myślę że muszę się dostać, bo innego wyjścia poprostu nie mam :)

4) Własne przemyślenia: Mam: boję się ( chyba tak jak wszyscy ) czy się
      dostanę, a wiecie co najgorsze ( jeśli Was to interesuje bo to apropo
      Poznania ): że w Poznaniu wyniki postępowania kwalifikacyjnego podają dopiero
      31 lipca, czyli de facto nie mam szans później złożyć oryginału świadectwa na
      awaryjnie przez mnie wybraną biotechnologię i delikatnie mówiąc .....
      KLOPS!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka