ja_007 16.06.05, 17:56 Praca oceniona na 100% ;) ----> ja_007@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: MATURA USTNA Z POLSKIEGO IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 16.06.05, 21:42 ale ocb ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia_86 Re: MATURA USTNA Z POLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:46 no o co - pewnie na sprzedaż ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot Re: MATURA USTNA Z POLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:48 durnota. ludzie probowali wystawiac na allegro i jak do tej pory nie zauwazylam zeby ktorakolwiek z prac zostala sprzedana. poza tym to nie jest sezona na kupowanie ustnych z polskiego, jesliby oczywiscie przyjac, ze w przyszlym roku beda sie one odbywac w tym samym schemacie, w co szczerze watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: MATURA USTNA Z POLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:57 ludzie ale kupywanie prac jest bez sensu bo komisja oprocz tresc zwraca uwage na nasza postawe na tojak mowiemy czy jest to plynna wypowiedz czy wyklepany na pamiec wierszyk po za tym sa jeszcze pytania wiec nie wiem czy jest sens wydawac pieniadze na cos co moze was zgubic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: MATURA USTNA Z POLSKIEGO IP: 81.219.117.* 16.06.05, 22:21 Jeżeli kupisz pomysł, materiały, nie oznacza to , że będziesz ślepo wyklepywać to, co przeczytałaś. Materialy mogą dać ci pomysł zarówno na realizację, jak i na rozszerzenie tematu. Poza tym pytania są albo do twojego tekstu (a chyba wiesz o czym mówisz) albo z wiedzy ogólnej, którą obyty i w miarę wyksztalcony człowiek posiada. Wiem, bo sama takie miałam;) A co do terminu 'zakupu' pracy to chyba nie jest najgorszy, bo z tego co wiem, tematy wybiera sie we wrzesniu. No. Tak w ogóle to osobiście bym nie kupiła pracy, a swoją przygotowalam sama:> Odpowiedz Link Zgłoś