Gość: agnieszka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:12 nie wiecie moze jaki jest teraz wstepny limit na ŚAM?bez starych maturzystów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:58 chyba jest tyle miejsc ile było tzn. 330 i nie ma jakiegoś przydziau miejsc dla starych maturzystów. dolny próg nie bedzie bardzo wysoki, bo jak składałem świadectwo zobaczyłem w tabeli, do której wpisywano wynii matur punkty innych. Nie były one tak rewelacyjne jak na tym forum, często pojawiały się wyniku typo 8% z fizyki, 14 z chemii. a jeśli chodzi o starych maturzystów to wiadomo, nie dostali się rok temu, więc raczej nie są bardzo grożnymi konkurentami. nie martwcie się, na pewno bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka jaki jest teraz limit? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:14 orientuje sie ktos jaki jest teraz limit?bez starych maturzystów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaAM Re: kiedy wyniki? IP: *.gwiazda.net.pl 05.07.05, 15:30 Slyszalam gdzies ze podobno najwczesniej za miesiac..powiedzcie ze to tylko plotka..przeciez ja nie wytrzymam tyle czekac!:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: kiedy wyniki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:23 mi powiedzieli ze pod koniec miesiaca,ale nie wierze ze az tak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: kiedy wyniki? IP: *.toya.net.pl 06.07.05, 10:23 A ja myśle sobie, że wy tu się wzajemnie nakręcacie i prowokujecie co po niektórzy:)Ja jestem na stosunkch międzynarodowych na II roku, ale mama była w komisji z chemii i jakoś mało dawała punktów ok.85%, najwięcej po 60%, więc nie denerwujecie się tu wzajemnie bo osbom, które mają niskie noty odbieracie nadzieję. Nie wiem jak biologia i fizyka, bo rodzicielka była juz tak wykończona siedzeniem i sprawdzaniem tych prac,że nie rozmawiała z koleżankami. Pozdrawiam orły sokoły...i sikorki też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaAM test predyspozycji.. IP: *.gwiazda.net.pl 06.07.05, 10:28 co o nim myslicie?dla mnei to troche podejrzane te olowki..takie miekkie:/ a gdzie piszecie?:) pewnie sie gdzies spotkamy:D ja w na Medykow.. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaone Re: test predyspozycji.. 06.07.05, 16:26 hmmm to są różne miejsca gdzie się pisze? ja piszę na ul.kołodzieja w jakimś prywatnym gimnazjium i liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: test predyspozycji.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:36 ja pisze na ligocie na medykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:16 czy w przyszły wtorek maja byc wynikiz testu czy wyniki całej rekrutacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wyniki IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:04 To dziwne, ale nam powiedziano, ze maja 3tyg na sprawdzenie matur i testow i wyniki beda po koniec lipca/poczatek sierpnia:/ mam jednak nadzieje ze sie pospiesza... Odpowiedz Link Zgłoś