Dodaj do ulubionych

ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ

27.06.05, 10:52
Obserwuj wątek
    • Gość: a taki koleś Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:15
      biol - 78
      chem - 70
      fiz - 56
      _________
      204
      • Gość: karo Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:17
        biol - 82, r 72
        chem - 57, r 47
        fiz - 46, r 22

załamać sie mozna :(
    • for3stu Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ 27.06.05, 11:19
      bioloia podst: 96 roz: 84
      Chemia podst: 95 roz:75
      • Gość: ewela Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: 217.96.39.* 27.06.05, 11:33
        ja mam bio p98% r81%
        chem p95 i r95%
        fizp89 r 68% :///////////////
        • indjanka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ 27.06.05, 11:36
          NO TO JUŻ GRATULUJĘ STUDENTOM:)
          • Gość: ono Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:33
            co tylko tyle osób idzie?
        • Gość: qwerty Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 12:14
          A w jaki sposób masz nieparzyste ilości punktów z biologii i chemii? <rotfl>
          • re.lee Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ 30.06.05, 13:41
            A od kiedy to takie niemozliwe?
    • Gość: anabella Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:42
      chem 80
      biol 80
      fiz 58
    • Gość: dzioucha Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:58
      :((((
      biol 76
      chem 63
      fiz 38

czy juz mam zacząć płakać????
    • Gość: Gosia Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:01
      biologia - 58%
      chemia - 30%
      fizyka - 22%
      • Gość: Ama Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.chello.pl 28.06.05, 21:29
        Do GOSI!

Nie matw się. Masz szansę się dostać, bo jesteś UCZCIWA. Będę trzymać za Ciebie
        kciuki. Będzie dobrze ;)
    • Gość: xyz Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:35
      bio 78
      chem 92
      fiz 76:d
    • Gość: agnieszka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:13
      a reszcie jak poszło?
      • Gość: ja Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:22
        177:((((
    • Gość: misija Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:54
      czyli ide na farmacje...
      • Gość: jola Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 19:00
        biologia 74, chemia 83, fizyka 48. W sumie 205. Jak myslicie, jaki będzie prog?
        ja stawiam ok. 190 - 200
        • Gość: Marcin:) Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:49
          Fiza 68
          Biol 74
          Chem 78
        • witulka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ 28.06.05, 23:32
          czy kts moze mi to wytlumaczyc??prosze....
          na serio biora tylko wyniki z rozszerzonej z biol chemi fiz?? sumujecie
          procenty z rozszerzonych i wam wychodzi po ponad 200pkt??prosze niech ktos pwie
          ze to nie prawda??jak wy to liczycie?? ja mam biol 90%p 56%r, chem 95%p 80%r,
          fiz 46%p i 18%roz:(((
    • Gość: magda AM Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.gwiazda.net.pl 27.06.05, 20:02
      biol80%, chem83%, fiz70%..na poczatku sie ucieszylam, ale teraz zaczynam sie
      martwic:( szkoda ze nie biora podstaw pod uwage..
    • Gość: anabella Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:04
      jak myslicie jaki bedzie limit? nie boicie sie ze tym ze stara matura zrobia
      banalne testy i oni zabiora nam miejsca?
    • Gość: michał Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:31
      trudno powiedziec
      • Gość: sds Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:45
        Na ślamie jest 3.8 os/miejsce z czego większośc to kandydaci ze starą maturą.
        • Gość: coconut Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.05, 08:35
          biol- 86%
          chem- 80%
          fiz- 44%
        • Gość: NN Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:09
          jesteś na 100% pewien?
          • Gość: sds Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:39
            To są informacje z dziekanatu.
            • Gość: NN Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:51
              ok, thx
    • ankaone Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ 28.06.05, 14:11
      biola 86, chemia 78 fiza 40 procent, razem daje 204ptk.
      • Gość: Paula Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:59
        Hejka!
        ja co prawd ana AM sie nie wybieram, ale nie panikujcie, bo to pewnie nie
        bedzie tak,ze sobie ustalą ze od 200pkt przyjmujemy,bo jakby sie tak na chama
        wszyscy własnie na ta akademię uparli to przecież by musieli sporo ponad ilość
        miejsc przyjąć ludzi..( przynajmniej mi sie tak wydaje,ze 200 pkt z 3
        przedmiotów w sumie to moze mieć duzo osób0 tylko ustalą sobie liste od
        największej do najmniejszej, nie wiem ile tam jest miejsc dajmy na to ze 300 i
        300pierwszych osób, 301 osoba będzie juz pod krechą, więc przykro będzie...
        nie łamcie się!
        nie dołujcie innych
        jesli to kogoś zdołowało to przepraszam bardzo.
        pozdrawiam i powodzenia życzę
        • ankaone Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ 28.06.05, 16:01
          przeczytałam to co napisałaś kilka razy i ie wiem czy to ma mnie pocieszyć czy
          załamać...:/
          • Gość: indjanka coś nie tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:40
            jak dla mnie........na forum wpisują się tylko najlepsi....niemozliwe ze
            wszyscy ktorzy chca isc na medycyne maja powyzej 200 punktów...dam sobie głowę
            uciąć ż tak nie jest, moze po prostu tym dobrym,wśród średnich jest głupio?
            może głupio jest komus napisac ze ma 160?? Aja uważam ze i taki ma szanse...
            • Gość: doris Re: coś nie tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:50
              ja ide wprawdzie do poznania gdzie chca tylko biole i chemia lub fiza do wyboru
              ale moje wyniki z rozsze. nie sa super a mimo to sprobuje,ludzie jak ja widze
              ze ktos ma od 70% i wyzej z matury rozsze. i stawia takie buzki:/, to sory
              niech sie w leb walnie bo to sa swietne wyniki!!!
              biola p:90 r:53
              chemia p:93 r.55
            • ankaone Re: coś nie tak... 28.06.05, 17:16
              no też coś mi sie zdaje ze coś tu kręcą, nie wierze że wszystkim tak idealnie
              poszło, a przynajmniej mogę tak oceniać na przykładzie mojej szkolły. No chyba
              że mój ogólniak to już w ogóle najgorszy ze wszystkich, ale jakoś w to wątpię...
              Albo wpisują się tylko ci najnajlepsi a reszta sie wstydzi albo ktoś tu kreci
              • Gość: niunia Re: coś nie tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:33
                ja sama już nie wiem, czy napisałam dobrze i mam sie cieszyc, czy podciąć
                żyły ;). Z tego co piszą na tym forum, widzę że to matury poszły podobnie jak w
                mojej szkole (a uczyłam się w dobrej). Skoro wszyscy narzekają, że to wręcz
                nieprawdopodobne wyniki - to może nie mam tak źle. Fakt faktem, że w którymśtam
                rankingu gazetowym było napisane, że około 80% uczniów dostaje się na studia
                dzienne... ;)

Pzdr.
                • Gość: niunia Re: coś nie tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:34
                  80% uczniów mojej szkoły...

A jak było w waszych? Kojarzycie ten ranking?
                  • ankaone Re: coś nie tak... 28.06.05, 17:37
                    nie bardzo kojarzę ten ranking a ile masz punktów z bioli chemii i fizy, bo
                    chyba nie napisalaś wcześniej (albo ja nie dojrzałam, tak to jest jak sie ma -4
                    dioptrie :P)
                    • Gość: niunia Re: coś nie tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:01
                      nie zdaję na ŚAM, to nie podaję. Ale skoro prosisz to mówię, że mam 205 ;)
            • Gość: erqw Re: coś nie tak... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.05, 18:01
              chyba zartujesz, medyczna jest dla ludzi myslacych, ambitnych. gdybym mial 160
              to nigdy bym sie tam nie pchal. prog bedzie conajmniej od 230
              • Gość: niunia Re: coś nie tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:16
                bez przesady... chyba, ze na UJ
        • Gość: autor Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:54
          czy możesz mi powiedzieć puentę swojej wypowiedzi, bo nie bardzo kapuję...
          • ankaone Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ 28.06.05, 17:13
            haha autor, ja mam to samo, w ogóle jej nie rozumiem (tej pauli) :)
            • Gość: gość Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: 80.51.55.* 28.06.05, 17:55
              Sorry,ludzie,ale piszcie z sensem, bo szkoda forsy i czasu na ble ble.Możemy
              zrobic swoją statystykę,ale trzeba te wyniki do czegoś odnieść.Podawajcie jak
              to jest na tle klasy czy szkoły,czy to dobra szkoła,ile osób wybiera sie na AM
              itp., wtedy coś nam sie wyklaruje.W mojej klasie np. ktoś ma ok.280, ale to
              kosmos,przynajmniej u nas;potem czarna dziura i cos okolo 240-220(może ze 2
              os.) i znów czarno.. kilka osób kolo 200 +/- i w końcu normalni ludzie.Mowie o
              tych co zdawali biol.chem.fiz.ok 30 osób.Sporo z nas złożyło na 2-3 uczelnie
              medyczne,a egzamin jest tylko jeden pomóżmy sobie ocenić szanse.
              • Gość: erqr Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.05, 18:06
                pomozmy sobie ocenic szanse? myslisz ze ktos tu sie bedzie staral zeby ci sie
                udalo? naiwni jestescie! wszyscy! kazdy boi sie o swoja dupe a jesli ma okazje
                to tylko tu straszy zeby przypadkiem nie zlozyc na jego uczelnie:P
                • Gość: niunia Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:17
                  już dawno trzeba było złożyć papiery na AM-y :P
                • Gość: gosc Re : ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: 80.51.55.* 28.06.05, 18:21
                  masz sporo racji,ale można spróbować,przecież i tak masz ty i ja tylko jedną
                  szanse, bo egzaminy są wszędzie w jednym dniu.Ja tam wierze w ludzi i myśle ze
                  +/- jakieś wnioski z tego będą.Myslisz,ze po co ludzie tu piszą?kazdy wie że
                  jego wynik nic nie znaczy dopóki nie porówna go z innymi.Tych co weszli tu z
                  nudów albo zeby sie przechwalać,od razu mozna rozpoznać.Życze ci powodzenia i
                  wiary w ludzi,może wyrośniemy na kogoś lepszego niż ci co teraz rządzą...pa,pa
                  • Gość: pilot Re: Re : ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.net 28.06.05, 21:13
                    w końcu ktoś mądry tu wszedł bo oni wszyscy są chorzy z tymi swoimi wynikami po 230
    • Gość: gosc Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: 80.51.55.* 28.06.05, 21:41
      czy byliscie na stronie www.oke.jaw.pl/index.php?wybor=informacje/infamat05,
      jesli nie to polecam są statystyki z woj.sląskiego.Z innych mają byc
      niebawem.Pomyślcie,matura wyszła ze szkół,rozszerzona to poziom egzaminu
      wstępnego,a wy myślicie na poziomie "piątek" w serduszku. Posprawdzajcie tylko
      czy dobrze wam punkty policzyli,tak na wszelki wypadek,bo piszą ludzie o
      pomylkach
    • Gość: NN Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:08
    • Gość: agnieszka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:58
      jaka macie sume punktów?
    • pink_hamster Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ 29.06.05, 22:09
      bio-76
      che-88
      fiz-54
      razem 218; jak bedzie, czas pokaze...
    • Gość: agnieszka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:41
      składałam wczoraj swiadectwo w dziekanacie i jestem załamana! Naprawde jest
      duzo ludzi którzy mają ponad 220 pktów łącznie z matury!! Boje sie!!
      • Gość: monia Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:20
        a jak dużo?
    • Gość: agnieszka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:26
      jak duzo dokładnie nie wiem.na stronie z moim nazwiskiem było około 3/4 osób z
      bardzo dobrymi wynikami.
      • Gość: monia Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:34
        no to żeganj Akademio... ;/
        • Gość: agnieszka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:43
          no niestety ;(
          • Gość: magdaAM Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.gwiazda.net.pl 30.06.05, 12:45
            hm..dziwne..ja bylam wczoraj kolo 11, mam 233pkt i kobieta powiedziala ze to
            bardzo dobry wynik, ze maja bardzo slabe wyniki....i w ogoel spojrzalam na
            liste i tam 3/4 osob mialo wyniki tak kolo 70 z bioli,60 z chem i 30-40 z fizy..
            • re.lee Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ 30.06.05, 13:44
              Bo to jest bardzo dobry wynik ;)

Moim zdaniem problemem bedzie nagromadzenie podobnych wynikow w okolicy 200-210
              pkt. Tam zadecyduja pojedyncze punkty, ale jak sie ma 233 to chyba mozna spac
              spokojnie (o ile sie umie czytac polecenia na tesciku z predyspozycji ;))
              • Gość: kama Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:51
                eh.. no to ja juz sama nie wiem, czy mogę spac spokojnie czy nie.. Ale jeśli
                jest prawdą, to co mówisz, to chyba tak...

Ja myślę, że podobnie będzie z matmą na politechnikach, tylko tam poziom będzie
                53-60, bo z tego co widziałam to ci najlepsi, a byłam w kilku szkołach, mieli
                właśnie tyle punktów...

Pzdr.
                • Gość: jola Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.05, 14:12
                  O Boże, jaki to jest stres... Ja jadę jutro ze świadectwem. To tam można tak
                  sobie trochę zaglądnąć jakie kto ma wyniki? Trochę dziwi mnie fakt, że jest tak
                  dużo ludzi którzy mają ponad 220. Bo w zeszlym roku w Katowicach przyjmowali od
                  65%, a to jest 195 pkt. A ja uważam, że w sumie rozszerzona matura z tych
                  trzech przedmiotów wypadla gorzej niż testy na AM (zwlaszcza fizyka). Ja mam
                  205 pkt. i tracę nadzieję... :(
                  • Gość: magdaAM Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.gwiazda.net.pl 30.06.05, 19:36
                    nigdy jej nie trac! jeszcze jest test..poza tym ja osobiscie nie wierze w to ze
                    az tyle osob bedzie mialo takie dobre wyniki,jak patrze an znajomych to malo
                    kto ma powyzej 210..glowa do gory;) nie wiadomo takze co ze starymi
                    maturzystami..
                    • Gość: jola Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.05, 22:58
                      Dzięki za slowa otuchy. One wbrew pozorom bardzo się liczą, szczególnie jeśli
                      się czyta niektóre wredne posty na forum (których tu również nie brakuje...) Ja
                      jadę jutro ze świadectwem, zobaczymy czy uda mi się coś nowego dowiedzieć od
                      pań w Dziekanacie. Pozdrawiam wszystkich i gratuluję odwagi tym, którzy
                      otwarcie przyznają się, że mają 160 czy 170 pkt...
    • Gość: dorka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: 212.244.115.* 30.06.05, 23:12
      a ja mam pytanko z innej beczki do tych co juz byli... czy kolejki sa bardzo
      dlugie do oddania swiadectwa? bo nie wiem jak tam wczesnie jechac i czy
      ryzykowac 4 lipca:D a mam jazdy 4 h kurde
      • Gość: magdaAM Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.gwiazda.net.pl 01.07.05, 07:18
        jak ja bylam kolo godziny 10 to prawie nikogo nie bylo:) ale pewnie lepiej
        jechac wczesnij niz 4 lipca bo 4 lipca beda najwieksze...jak zawsze w dniu
        ostatecznym:D
        • Gość: NN Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:52
          Ja idę 4 lipca :P
    • Gość: magdaAM Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.gwiazda.net.pl 01.07.05, 20:21
      i co, macie jakies nowe dane dotyczace progu?? byl ktos dzis w dziekanacie?co
      mowili??ja slyze tak rozne opinie..
      • Gość: indjanka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:26
        ja dziś dzwoniłam

wydział lekarski "3,8 - 4" osoby/miejsce...

nic się nie zmienia...
    • Gość: dorka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: 212.244.115.* 01.07.05, 20:37
      ja mam calkiem sympatyczne info... otoz, otoz- kumpelka robila wywiadzik
      iiiiii.... sporod wroclawia i krakowa do katowic jest najmniej chetnych, co
      prawda ulamek, bo w krakowie jest ok 4,7os/mce, we wroclawiu 4,25, a w
      katowicach dochodzi zaledwie do 4... takie nic a humor mi sie poprawil, poza tym
      wyniki raczej nie siegaja 200.... lubie moja kumpelke, buzka for przyszli
      studenci hyyyy
      • Gość: *** Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.05, 21:39
        myślicie że 229 starczy do Wrocka??
      • Gość: agnieszka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:50
        ja niestety mam całkiem przeciwne wiadomości :(
        • Gość: magdaAM Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.gwiazda.net.pl 01.07.05, 23:13
          a jak bardzo przeciwne? ja sama nie wiem co myslec,niektorzy mowia ze 200 to
          duzo, niektorzy ze 240 to malo...eh..i tak najwiecej chyba zalezy od tego jak
          napiszą starzy maturzysci:/
      • Gość: leniuch Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: 80.51.242.* 02.07.05, 21:11
        dorka,juz cie lubie...
    • Gość: dorka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: 212.244.115.* 01.07.05, 23:44
      a to nie jest przypadkiem tak ze ci ze SM mają proporcjonalnie wyznaczoną ilość
      miejsc...? yyyyy.... tak mi sie wydawalo:/ no nic:) pozostaje nam byc tylko
      dobrej mysli, bo dobre mysli przynajmniej poprawiaja komfort egzystencji:D
    • Gość: agnieszka Re: ŚlAM LEKARSKI WYNIKI BIOL CHEM FIZ ROZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:59
      macie jakies nowe wiadomosci?
    • indjanka limity 03.07.05, 13:52
      Słuchajcie, kto się orientuje
      Jeśli łącznie na ŚlAM przyjmuja 300 osób, ile wśród nich stanowią studenci
      wieczorowi??
      pzdrw
      • Gość: mika Re: limity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 09:22
        chyba 20 miejsc jest.ale nie jestem pewna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka