Dodaj do ulubionych

SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: dziewczynka Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net-com.net.pl 04.07.05, 18:55
      matma 52:D
      wos 84
      angola rozszerzonego nie pisałam:( ale z podstawy mam aż 90
      i nie zdaję na sgh, ale chcę się pochwalić:)
      • Gość: m Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:56
        w sumie to nie masz czymm .... :-P
      • Gość: dziewczynka Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net-com.net.pl 04.07.05, 18:58
        jak to nie mam czym??? zdałam;p
        • Gość: jok Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.250.* 04.07.05, 19:28
          BBBRRRAAAWWWOOO, kolejna maturzystka zdała :) Widać że płeć piękna robi postępy i ma już conajmniej jedną osobę ze średnim wykształceniem :)

ps. ale się zaraz feministki odezwą :) Obstawiam że do wieczora topic będzie miał jakieś 1000 postów :)
          • Gość: mała Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net-com.net.pl 04.07.05, 19:38
            ja się odzywam choć nie jestem feministką!
            weź sobie na wstrzymanie kolego, trochę przesadzasz nawet żartem
            od razu widać...
          • Gość: dziewczynka Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net-com.net.pl 04.07.05, 20:49
            a żebyś wiedział męska szowinistyczna...
            a z tego co wiem, to więcej chłopaków nie zdało niż dziewczyn; a na dodatek
            chłopcy w ogóle nie poszliby na studia gdyby nie obowiązek służby wojskowej!!!
            no i oczywiście nam paniom lepiej poszło, prawda??
      • Gość: nastka99 Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.54.155.* 05.07.05, 14:59
        a po co ci wos????/
    • Gość: kajtek Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 04.07.05, 19:00
      Jejku : ) aż mi się odechciało z wami studiowac na SGH ;)))) niedobrze mi się
      robi ; D a moze jeszce się wymienicie informacjami kto jaki ma certyfikat z
      jezyków kto ile bedize zarabiał kto bedzie pracował w arthur and andersen and
      coś tam, czy satchi i szmatchi : ) hehe
      • Gość: m Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:14
        ja bede w mcdonald's pracowal :-) ale przez wakacje a potem zobaczymy... :-)
      • Gość: mała Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net-com.net.pl 04.07.05, 19:39
        masz rację kajtek! prorocy z nich jacyś czy co?
    • jakub_86 Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.05, 20:23
      kiedy macie egzaminy na sgh, czy juz moze mieliscie?
      • Gość: japi Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:48
        W tym roku bedzie wyzszy prog przyjec na SGH - jakies 350 pkt. Ja mam 349 przez
        PP i nie wiem czy sie dostane :/. Ojej, a jak sie nie dsotane to sobie rozwale
        łeb chyba o ściane... koneic bedize ze mna.. moj kumpel ma juz teraz 400 a
        jeszcze pp przed nim.. nie wiem jak to bedzie. Trzymajmy sie razem
        • Gość: pool Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.250.* 04.07.05, 22:01
          sorry, ale jak masz tylko 349 po maturach to sam jesteś sobie winny, uczyć się trzeba było! Ale może cie na zaoczną etnologię, lub prawo kanoniczne na jakiś uniwerek zielonogórski, opolski, lub rzeszowski przyjmą... Ewentualnie zostaje ci seminarium, ale czytałem na onecie że w tym roku powołań też dużo więc będzie ciężko :)
          • Gość: souksen Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:43
            a tak w ogole do uzyskania było 333 1/3 przed pp
            ja mam 234
            • Gość: jok Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.250.* 05.07.05, 10:00
              to jesteś o 2/3 punktu lepszy odemnie ;( ja mam 233 1/3 ale to tylko jednak prawidłowa odpowiedz na pp :)
        • Gość: k8 Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 17:22
          he he jak taki dobry jesteś to naucz się liczyć! Bo przed PP możesz mieć
          najwyżej 333 1/3
    • Gość: m Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:07
      mysle ze prog przyjec bedzie w okolicach 250. nie ma stresu dostaniemy sie! jestesmy bogami :-P
      • Gość: up Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:46
        kandydaci na sgh juz nie maja ochoty sie wypowiadac?
    • Gość: jaa Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 05.07.05, 19:53
      kandydacie na sgh uczą sie do testy przedsiebiorczosci... ;))
      • Gość: bbb Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 19:57
        Taaa? Uczą się?? Ja się nie uczę, na razie ;) Ale zaczne... ;) (na SGH sie
        wybieram)
    • Gość: diamentowa dysza Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:37
      matma 98/92
      gegra 100/100 olimpiad
      anglik 100/98
      niemiec pp 96
      reszta u nich, ale mysle ze nie bedzie problemów z dostaniem sie :D
      Mama dobrze żyje z Kaczyńskimi :D:D:D
    • Gość: vasy Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:53
      No więc tak:
      mat - 100/74
      geo - 91/88
      niem - 96/89
      ang - 97/79

sgh=> 283 pkt+pp i powinno starczyc :). Pozdrawiam.
      • Gość: mihau Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:58
        mat 44, ang 75 :/ reszta na sgh, ale nie widze jakichkolwiek szans:/
        • Gość: anka Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:02
          no co Ty?? szanse są=)
    • chicabonita86 Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.05, 20:42
      mata 88
      ang 96
      gera 92
      niemiec podst. 88
      • Gość: dee Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 21:37
        czy ktos opowie o tych egzaminach z geigrafi jak beda wygladaly ?? plizzz bo bez
        znich nie mam zadnych szans :( nie badzcie jak te szczury ;/
    • Gość: lyioijlo Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.238.200.* 07.07.05, 22:11
      tak naprawde to nikt nie wie. Najperw mowa była ze ma byc matura, a potem
      zmienili ze ma byc podbonego ale podobnego do matury czy starych egzam to juz
      nie wiem
      • Gość: jok Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:22
        z tego co ja wiem to ma wyglądać tak samo jak matura, w sumie to inaczej było
        by to nie fair
        • Gość: anka Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:56
          heh a ja sie dowiedziałam, że ok 1000 osób pisze u nich niemca (czyli ok 999
          beze mnie;) całkim sporo nas, będzie raźniej, zwłaszcza że umiem z niego hoho i
          jeszcze trochę;) a zdaje ktoś u nich matmę? pozdrawiam
        • Gość: khamill Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 00:00
          co od egzaminow na uczelni to mam tylko rozeznanie na UW....a tak poziomy byly
          kazdy w swoja strone, ze tak powiem...nie wiem, jak bedzie na sgh-u...moze jak w
          latach poprzednich powiedzmy..albo forma podobna do matury...ale moze byc
          roznie..bardzo roznie...za tydzien wszyscy bedziemy o ta wiedze madrzejsi:).
          • Gość: anka Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 00:15
            na bank będzie forma nowej matury..powtarzali to już setki razy na esgiehu,
            więc nie sądzę żeby komuś przyszło do głowy zrobić nam takie swiństwo. ciekawa
            tylko jestem, czy rzeczywiście przysyłają im te arkusze z cke czy może sami
            wykładowcy układają..mówili, że dostaną z cke, mam taką nadziję, bo za te ich
            testy z matmy z poprzednich lat to ja dziękuję bardzo.
            • Gość: khamill Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 00:37
              wiesz..tak szczerze, to bardziej szczeglowo sie forma egzaminow przedmiotowych
              na sgh-u nie interesowalem. Chodzi mi tylko, ze po doswiadczeniach z UW jestem
              do tej formy nastawiony z pewna rezerwa. UW opracowywalo samo:).co bylo
              widac...i czuc:). powodzenia na matmie:)..pozdro:).
              • Gość: anka Re: SGH SGH SGH SGH WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 00:45
                thx szczęścia się przyda i to dużo;) o tych egzaminach na UW słyszałam, że
                masakra itp. Ja tam nie składałam, więc znam tylko opinie znajomych. Za to na
                spotkaniach inf na SGH byłam, pracują tam też znajomi, więc informacja o
                formie egzaminów jak nowej matury wydaje mi się raczej pewna. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka