Dodaj do ulubionych

EKONOMIA NA UW!

29.06.05, 22:29
Kto wybiera się na ekonomię lub informatykę i ekonometrię na UW?
Podawajcie punkty z matury!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: lechu Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:40
      pol 89% i 80 %
      ang 98% i 92 %
      matma 96 % i 88 %
      historia 90 % i 76 %

jestem dobrej mysli :D
      • nightdream Re: EKONOMIA NA UW! 29.06.05, 22:44
        wcale się nie dziwie...:)
        ja mam ang 100 i 81
        geo 91 i 77
        mat 86 i 52
        no i właśnie zastanawiam się czy w ogóle warto tam się zapisywac....
        pojęcia nie mam ilu może być chętnych no i jak pójdzie egzamin...
        • Gość: jok Re: EKONOMIA NA UW! IP: 80.51.250.* 29.06.05, 23:05
          matma 84 i 58
          ang 94 i 70
          historia 86 i 76
          te są potrzebne przy rekrutacji, zdawałem jeszcze niemiecki i WOS :)
          składam na ekonomiczno-menadżerskie
          myślę, że będzie dobrze :) W zeszłym roku potzeba było 66% ptk, przy nowej maturze myślę że będzie to ponad 70% (nowa maturka)
          • nightdream Re: EKONOMIA NA UW! 29.06.05, 23:42
            historia na ekonomiczno-menadzerskie?
            też o tym myślałam, ale tam jest mało miejsc a pewnie dużo chętnych......
            • rosquito Re: EKONOMIA NA UW! 30.06.05, 00:02
              Tego się obawiam, że kierunek może się okazać zbyt elitarny jak dla mnie ;)

z matury mam:

ang: 96 84
              mat: 82 64

czekam na wynik cew z historii.

Prawie na pewno się nie dostanę, ale na WNE szanse chyba są.
              • nightdream Re: EKONOMIA NA UW! 30.06.05, 00:18
                no właśnie... jak to jest? więcej chętnych na ekonomiczno-menadzerskie czy na
                WNE...?
                ja chcę składać na UW na jeden kiedrunek i boję się ryzykować z e-m, ale z
                drugiej strony... byłoby fajnie tam się dostać..;)
    • Gość: zalamany_maturzyst Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:58
      ja chcialem ale spieprzylem matme;(
      50 z podstawki to za malo...
    • Gość: dnfnfmfmes Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.aster.pl 30.06.05, 01:02
      a nie wiecie co moze byc na tym tescie predyspozycyjnym?????????
      • Gość: nightdream Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 01:19
        Na teście będzie tekst o tematyce ekonomicznej i do tego 35 pytań...
        Coś w stylu nowej matury z polskiego, tylko że najpierw czytasz tekst a potem
        dopiero dostajesz pytania... Osobno.
        Są gdzieś w necie testy z poprzednich lat, jak znajdę linka to wrzucę...
        • rosquito Re: EKONOMIA NA UW! 30.06.05, 02:16
          > dopiero dostajesz pytania... Osobno.

Jak to??????????????

Powiedz, że żarujesz.
          • Gość: ja też na UW Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.chello.pl 30.06.05, 08:30
            To nie żarty!. Dostajesz tekst, czytasz dłuuugo, robisz notatki nawet, potem
            zabierają ci tekst i notatki a dają pytania.
            Przykładowe testy:

www.naukowa.pl/pokaz.php?ks=113433&k=12
        • Gość: jok Re: EKONOMIA NA UW! IP: 80.51.250.* 30.06.05, 09:41
          jesteś tego pewien? Najpierw dadzą nam czas na przeczytanie tekstu, potem go zabiorą i dadzą pytania??? Ojjjjjjjj, chyba nie. Skąd masz takie informacje? Możesz podać konkretne źródło? Bo z tego co ja wiem to na końcu dostaniemy tylko kartę odpowiedzi na którą trzeba będzie przenieść owoce swojej pracy, ale pytania będziesz miał WCZEŚNIEJ,,,
          W każdym razie napisz skąd masz takie informacje!
    • Gość: Kinaa Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:51
      mat: 100% i 66%
      ang: 98% i 76%
      • Gość: ZoOzi Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.chello.pl 30.06.05, 10:20
        Nie martwcie się ! Ja wiem na 100% bo się dowiadywałam, że przez cały czas
        trwania egzaminu masz zarówno tekst jak i pytania ze soba :) POZDRO!
        • rosquito Re: EKONOMIA NA UW! 30.06.05, 10:46
          Ja też tak myślę, bo to by było bez sensu, gdyby zabierali pytania i notatki. Ten test ma sprawdzać *rozumienie* tekstu, a nie, kto więcej szczegółów zapamięta. Zresztą, gdyby egzamin przebiegał tak, jak mówi nightdream, to stosowna informacja pojawiłaby się na stronie WNE, bo jest bardzo istotna.
          • Gość: Kinaa Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:59
            hm i tak dochodze do wniosku ze na WNE to kazdy ma szanse bo tam bardzo wazny
            jest ten test to 42% punktow! takze nie tracmy nadziei :))
            do zobaczenia w piatek 8! :)
            • Gość: pooh Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:34
              a może ktoś wie jakie były wyniki testu predyspozycji w ubiegłych latach. ile
              pkt mieli najlepsi lub jakie były średnie.
              • Gość: pooh Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:41
                ?
          • Gość: nightdream Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:44
            Nie wiem, gdzieś tak słyszałam, gdzieś czytałam....
            Mam nadzieję, że wy macie rację a nie ja...:) Ale czy takie czytanie ze
            zrozumieniem nie byłoby za łatwe..?

tu jest link do testów z poprzednich lat...
            www.wne.uw.edu.pl/rekrutacja/old_exams.html
            • Gość: nightdream Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:54
              www.wz.uw.edu.pl/studia/jsemen/rekrutacja.htm
              a tu jest coś więcej o teście percepcji na jednoczesne ekonomiczno-menadzerskie
              ( a tak btw to czy to jest ten sam test co na WNE? - wydaje mi sie, że tak, ake
              pewnosci nie mam....)
              no i z tego do końca nie wiadomo czy tekst i pytania są osobno czy nie...
              • Gość: jok Re: EKONOMIA NA UW! IP: 80.51.250.* 30.06.05, 16:18
                to chyba ten sam test, jest o ile pamiętam w piątek 8 lipca o 14:00 czy jakoś tak
                • Gość: nightdream Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:42
                  dokładnie tak... piątek, od 14 do 18...
                  • Gość: nina Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:06
                    up... ciekawa jestem;)
    • Gość: kaczuch Re: EKONOMIA NA UW! IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:17
      Matma PP 98% PR 100%
      Niemiec PP 94%

Na razie mam 56,76 na 58 punktów, zostaje tylko nie zwalić testu percepcji :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka