Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - punkty

30.06.05, 11:18
Hej.Dużo osób się wybiera na psychologię do Wrocławia? Ile macie punktów
łącznie? Jestem ciekawa, bo mam 570 i zastanawiam się nad szansami :]
Powodzenia :)
Obserwuj wątek
    • Gość: malwa Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:00
      hej:)ja mam 576 i też się zastanawiam...ale coś mi się zdaje,że marne szense:
      (co myślicie??pozdrówka:)
      • Gość: niedzwiedzica Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.06.05, 22:19
        marne szanse z taką ilością puntków?
    • Gość: kinia Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:52
      mi sie wydaje ze mało...ale próbuj!! a nóz sie uda;)
      • Gość: aaaaaa6 Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:00
        a moglby ktos napisac,jaki jest przelicznik? proszę!
        • niedzwiedzica Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu 01.07.05, 13:50
          nie ma przelicznika, sumujesz wszystko z poziomu podstawowego i rozszerzonego z
          wymaganych przedmiotow
          • Gość: malwa Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:18
            tak,sumujesz wszystko...mi tak marnie wyszło,bo zdawałam tylko histę i wos,a
            pula przedmiotów jest znacznie większa,no ale może spróbuję mimo
            wszystko..muszę się tylko dobrze zastanowić czy warto..pozdrawiam wszystkich:)
            • aaaaaa6 Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu 01.07.05, 17:05
              Hm...właśnie policzyłam i mam 589 pkt.Szczerze mówiąc,nie mam pojęcia ,na czym
              będzie polegał ten test i czy mam jakąś szansę.Macie jakies przykladowe testy?
              • Gość: bozna Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.ozimek.net.pl 01.07.05, 18:30
                Też bedę próbować - wynik 577
                • Gość: t.a Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:05
                  ja mam 540 i tez spróbuje, przeciez nic nie trace :] pozdrowienia
    • Gość: Heyah Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:58
      A moja koleżanka ma prawie 700. A jutro wyniki!!!
      • oxy_gen_86 Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu 13.07.05, 12:48
        żeby mieć jakiekolwiek szanse trzeba mieć min. 579p.. Na jedno miejsce jest 40
        os.!!!
        powodzenia:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka