niedzwiedzica 30.06.05, 11:18 Hej.Dużo osób się wybiera na psychologię do Wrocławia? Ile macie punktów łącznie? Jestem ciekawa, bo mam 570 i zastanawiam się nad szansami :] Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malwa Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:00 hej:)ja mam 576 i też się zastanawiam...ale coś mi się zdaje,że marne szense: (co myślicie??pozdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedzica Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.06.05, 22:19 marne szanse z taką ilością puntków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:52 mi sie wydaje ze mało...ale próbuj!! a nóz sie uda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa6 Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:00 a moglby ktos napisac,jaki jest przelicznik? proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu 01.07.05, 13:50 nie ma przelicznika, sumujesz wszystko z poziomu podstawowego i rozszerzonego z wymaganych przedmiotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:18 tak,sumujesz wszystko...mi tak marnie wyszło,bo zdawałam tylko histę i wos,a pula przedmiotów jest znacznie większa,no ale może spróbuję mimo wszystko..muszę się tylko dobrze zastanowić czy warto..pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaa6 Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu 01.07.05, 17:05 Hm...właśnie policzyłam i mam 589 pkt.Szczerze mówiąc,nie mam pojęcia ,na czym będzie polegał ten test i czy mam jakąś szansę.Macie jakies przykladowe testy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozna Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.ozimek.net.pl 01.07.05, 18:30 Też bedę próbować - wynik 577 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.a Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:05 ja mam 540 i tez spróbuje, przeciez nic nie trace :] pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heyah Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:58 A moja koleżanka ma prawie 700. A jutro wyniki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: PSYCHOLOGIA NA UNIWERSYTECIE WROCŁAWSKIM - pu 13.07.05, 12:48 żeby mieć jakiekolwiek szanse trzeba mieć min. 579p.. Na jedno miejsce jest 40 os.!!! powodzenia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś